Čia rimtai..? Nuraminot, ačiū, nes jau pergyvenau labai...
Šiaip tikiuos, kad nevėluos, nes kiek esu skridus į Rygą, tiek per anksti truputį nuskrenda... Kartą nuskrido išvis per 25 min...
Čia rimtai..? Nuraminot, ačiū, nes jau pergyvenau labai...
Šiaip tikiuos, kad nevėluos, nes kiek esu skridus į Rygą, tiek per anksti truputį nuskrenda... Kartą nuskrido išvis per 25 min...
Klausykit, paklausiu tūpai. Pirkdama bilietus, mačiau, kad parašyta "1 bag free of charge", nu aš retai skraidau tokiom elo bandžio avia linijom, tai savaime supratau, kad čia registruojamas lagaminas. Bet kaip dabar nuėjusi į jų puslapį skaitau - greičiau tai viso labo rankinis bagažas (o vat nervina, kad neparašyta ant bilieto, rankinis ar ne). Bet bėda didžioji tame, kad bilietai nors ir pirkti po lapkričio 10 dienos, vistiek nėra man opcijos "nusipirkti papildomą bagažą". Bandžiau vakar skambinti jų telefonu, tai pralaukiau nežinau kiek minučių, kai minute 2,54 Lt ir vistiek niekas nepakėlė, pasiūlymas keisti kalbą irgi negelbėjo.
Tai kaip vistik manot, jei ant bilieto parašyta "1 bag free of charge" - čia turima rankinį, ar vienok registruojamą lagaminą, kur priduodi?