Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

QUOTE(chochotrona @ 2011 03 12, 18:51)
Ačiū, nuraminot.
Tai jeigu nespės bagažas persėst, tai kaip bus? siųs jį kitu reisu ir galiniam oro uoste turėsim laukt?

spes tas bagazas,jie mato savo sistemoj kad su persedimu ir bagazas eina tai palaukia ir pakrauna,nes tranzito bagaza atskirai ir sukrauna
Atsakyti
QUOTE(chochotrona @ 2011 03 11, 21:00)
o Viešpatie Šventas. GELBĖKIT!!! Aš JAU užsisakiau tokį skrydį, su 30min laiko tarpu tarp persėdimų, nes pats AIBALTICAS taip siūlė ir tokią galimybę davė ;(((
bet gal kaip nors? paguoskit, dabar į neviltį puoliau ;//
už bilietus sumokėti 1 200....
kadangi tai jungiamasis skrydis tai girdėjau nereikia vėl skanuotis per aparatus, iš kart eit į savo vartus....
siaube.

JEI NEVELUOS,TAI SPESI.SVARBU ZINAI PADETI,KAD REIKS GANA PASKUBETI.Viskas bus gerai,paprasciausiai teko paveluoti,nes ne per daugiausiai skubejom.
Atsakyti
QUOTE(chochotrona @ 2011 03 12, 18:51)
Ačiū, nuraminot.
Tai jeigu nespės bagažas persėst, tai kaip bus? siųs jį kitu reisu ir galiniam oro uoste turėsim laukt?

tikrai taip smile.gif
man buvo taip kai skridau i Hamburga per Copenhaga. lektuvas velavo is VLN pakilt, tada dar virs CPH ratus pasukinejo kol nusileido (tai ta valanda persedimui taip ir nuejo i ora ) pati spejau perbegti per 5 minutes, ale bagazas nea. taigis atskrido jis kitu reisu. tiesa, oro uoste nereikejo laukti. uzpildziau blanka, ir vakare bagazas buvo pristatytas i viesbuti smile.gif

siaip tikekites geriausio bet bukit pasiruose blogiausiam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Susana* @ 2011 03 08, 20:19)
gal žinot kaip su tuo check in internetu? ten reikia įvest registracijos nr ir keleivio pavardę,tai jei aš skrendu su vaiku,tai man iškart abi pavardes vienam langely rašyt ar vaikui atskirai check in daryt?
ten rašo kad skrendant su kūdikiu kaip ir negalimas check in  g.gif  o tai ką tada daryt????

būtent, su vaikais kažkodėl neduoda registruotis internete schmoll.gif ir nepilnamečiams neduoda vieniems kurie skrenda mastau.gif

Klausimas - kiek priklauso bagažo vaikiukui iki 2 metų? mastau.gif Teiravausi tiesiogiai, tai atsakė, kad 10 kg bagažas ir vežimėlis. Bet vežimėlio svorio nepasakė. O mūsiškis sunkus biggrin.gif Nebūsim nemaloniai nustebinti, nuvykę į vietą? mastau.gif Vis tik čia Airbaltic biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chochotrona @ 2011 03 11, 22:00)
o Viešpatie Šventas. GELBĖKIT!!! Aš JAU užsisakiau tokį skrydį, su 30min laiko tarpu tarp persėdimų, nes pats AIBALTICAS taip siūlė ir tokią galimybę davė ;(((
bet gal kaip nors? paguoskit, dabar į neviltį puoliau ;//
už bilietus sumokėti 1 200....
kadangi tai jungiamasis skrydis tai girdėjau nereikia vėl skanuotis per aparatus, iš kart eit į savo vartus....
siaube.

Ar jau skridot? Ar spejot? Nezinau ir as ka daryt, nes man dabar atidejo skrydi, o dabar siulo su 35 min. persedimu Rygoje doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Skrisiu tik su rankiniu bagažu, tam nusipirkau lagaminuką, išmatavimai atitinka Airbaltico jeigu matuoti be ratukų, su ratukais jau gaunasi ne 55 cm o 60 cm. Nežinot ar jie labai kabinėjasi dėl to? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 05 07, 12:22)
Skrisiu tik su rankiniu bagažu, tam nusipirkau lagaminuką, išmatavimai atitinka Airbaltico jeigu matuoti be ratukų, su ratukais jau gaunasi ne 55 cm o 60 cm. Nežinot ar jie labai kabinėjasi dėl to?  blush2.gif

Per dvi savaites dukart skridau su Airbaltic. Patikėk, mačiau tokių lagaminukų, kurie toli gražu netelpa į tuos išmatavimų rėmus. O juolabiau sunkiai telpa į daiktų dėtuves pačiame lėktuve biggrin.gif Kai kuriems žmonėms net teko nuimti dalį daiktų, kad lagaminas tilptų ten sugrūsti doh.gif
Tai gal vis tik ne tiek ir kabinasi? g.gif
Nors kaip pataikysi mastau.gif Pvz, iš Rygos net neatkreipė dėmesio, koks skystis vaikiškuos buteliukuos, o iš Stavangerio - visad turiu išragauti vaikiškus gėrimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 05 07, 12:31)
Per dvi savaites dukart skridau su Airbaltic. Patikėk, mačiau tokių lagaminukų, kurie toli gražu netelpa į tuos išmatavimų rėmus. O juolabiau sunkiai telpa į daiktų dėtuves pačiame lėktuve  biggrin.gif  Kai kuriems žmonėms net teko nuimti dalį daiktų, kad lagaminas tilptų ten sugrūsti  doh.gif 
Tai gal vis tik ne tiek ir kabinasi?  g.gif
Nors kaip pataikysi mastau.gif Pvz, iš Rygos net neatkreipė dėmesio, koks skystis vaikiškuos buteliukuos, o iš Stavangerio - visad turiu išragauti vaikiškus gėrimus  rolleyes.gif

Nuraminot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2011 04 29, 10:35)
Ar jau skridot? Ar spejot? Nezinau ir as ka daryt, nes man dabar  atidejo skrydi, o dabar siulo su 35 min. persedimu Rygoje  doh.gif  blink.gif  verysad.gif

Po poros savaičių skrisiu su 20 min persėdimu Rygoj lotuliukas.gif

Kiek teko skraidyt per Rygą, ir kiek kartų žiemomis vėluodavo lėktuvai, mūsų skrydis į Vilnių palaukdavo visad... ir esam mes vėlavę, bėgę į lėktuvą, atsisėdę jame ir dar stovėję gal 30 min vietoj, nees vėlavo reisas iš Londono....
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2011 05 07, 15:19)
Po poros savaičių skrisiu su 20 min persėdimu Rygoj  lotuliukas.gif

Kiek teko skraidyt per Rygą, ir kiek kartų žiemomis vėluodavo lėktuvai, mūsų skrydis į Vilnių palaukdavo visad... ir esam mes vėlavę, bėgę į lėktuvą, atsisėdę jame ir dar stovėję gal 30 min vietoj, nees vėlavo reisas iš Londono....

Na , 20 min. tai jau tikrai lotuliukas.gif swoon.gif hihihi.gif Mano 35 min., tai ohoho kiek daug bigsmile.gif . Sekmes suspejant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 04 16, 01:05)
Bet vežimėlio svorio nepasakė. O mūsiškis sunkus  biggrin.gif  Nebūsim nemaloniai nustebinti, nuvykę į vietą? mastau.gif Vis tik čia Airbaltic  biggrin.gif

TIkrai praleidzia visus vezimus,net ir labai didelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 05 07, 11:22)
Skrisiu tik su rankiniu bagažu, tam nusipirkau lagaminuką, išmatavimai atitinka Airbaltico jeigu matuoti be ratukų, su ratukais jau gaunasi ne 55 cm o 60 cm. Nežinot ar jie labai kabinėjasi dėl to?  blush2.gif

Jeigu lieps deti lagamina i rema,tai netips,nes nera pakeisti senieji( 50cm).As 51cm siaip taip igrudau.
Atsakyti