nežinau, ar čia derėtų klausti, tačiau jei kitur tai net nežinau.
ar realiai spėjama persėsti į kitą lėktuvą jeigu laiko tarpas tarp vieno nusileidimo ir kito pakilimo yra 30 minučių? (konkrečiai Rygos oro uostas RIX)
jeigu siūlo AirBalticas, reiškia spėjama tikriausiai, bet įdomu kaip, jeigu registracijos ten prasideda vos ne prieš valandą, ar panašiai. (tiksliai nežinau, skrendu antrą kartą)
dėkoju už išsamų atsakymą.
klausimas truputį ne į temą skrisiu su airbaltic Ryga-Stavangeris.Gal žinot ar Lietuvos ir Rygos laikas skiriasi ar ne?
QUOTE(*Susana* @ 2011 03 08, 18:37)
klausimas truputį ne į temą skrisiu su airbaltic Ryga-Stavangeris.Gal žinot ar Lietuvos ir Rygos laikas skiriasi ar ne?
Nesiskiria, jeigu jie tuo pačiu laiku kaip ir mes pereina į vasarinį laiką
QUOTE(Jofky @ 2011 03 08, 17:49)
Nesiskiria, jeigu jie tuo pačiu laiku kaip ir mes pereina į vasarinį laiką
ačiū už atsakymą
gal žinot kaip su tuo check in internetu? ten reikia įvest registracijos nr ir keleivio pavardę,tai jei aš skrendu su vaiku,tai man iškart abi pavardes vienam langely rašyt ar vaikui atskirai check in daryt?
ten rašo kad skrendant su kūdikiu kaip ir negalimas check in o tai ką tada daryt????
ten rašo kad skrendant su kūdikiu kaip ir negalimas check in o tai ką tada daryt????
QUOTE(chochotrona @ 2011 03 06, 23:16)
nežinau, ar čia derėtų klausti, tačiau jei kitur tai net nežinau.
ar realiai spėjama persėsti į kitą lėktuvą jeigu laiko tarpas tarp vieno nusileidimo ir kito pakilimo yra 30 minučių? (konkrečiai Rygos oro uostas RIX)
jeigu siūlo AirBalticas, reiškia spėjama tikriausiai, bet įdomu kaip, jeigu registracijos ten prasideda vos ne prieš valandą, ar panašiai. (tiksliai nežinau, skrendu antrą kartą)
Tikrai nespesi,neverta rizikuoti,per mazas laiko tarpas.Vartus uzdaro pries 15 min. iki pakilimo.
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2011 02 19, 17:22)
Deja sio naujo ismatavimo lagaminas netiks,nes visur metaliniai rankinio bagazo matmenu stendai tebera seni 50x40x23cm. Mano buvo 51x38x20 tai per jega igrudau,o kiti pridave i registruota bagaza lygtai uz 15 euru.
QUOTE(roma @ 2011 03 11, 18:10)
Tikrai nespesi,neverta rizikuoti,per mazas laiko tarpas.Vartus uzdaro pries 15 min. iki pakilimo.
Papildyta:
Deja sio naujo ismatavimo lagaminas netiks,nes visur metaliniai rankinio bagazo matmenu stendai tebera seni 50x40x23cm. Mano buvo 51x38x20 tai per jega igrudau,o kiti pridave i registruota bagaza lygtai uz 15 euru.
Papildyta:
Nesupratau Jie ką nesilaiko savo nustatytų parametrų bagažui?
QUOTE(Jofky @ 2011 03 11, 19:20)
Nesupratau Jie ką nesilaiko savo nustatytų parametrų bagažui?
Su Airbaltic'u tai neturėtų stebinti...
QUOTE(roma @ 2011 03 11, 18:10)
o Viešpatie Šventas. GELBĖKIT!!! Aš JAU užsisakiau tokį skrydį, su 30min laiko tarpu tarp persėdimų, nes pats AIBALTICAS taip siūlė ir tokią galimybę davė ;(((
bet gal kaip nors? paguoskit, dabar į neviltį puoliau ;//
už bilietus sumokėti 1 200....
kadangi tai jungiamasis skrydis tai girdėjau nereikia vėl skanuotis per aparatus, iš kart eit į savo vartus....
siaube.
o man atrodo, turėtumėt spėti, nėr tas oro uostas didelis ir klaidus, jul nieko registruotis nereikia, išlipat iš lektuvo, per rankovę ar iš autobuso ir bėgat prie kitų vartų. viskas.
manau, kad bagažas gal gali nespėti persėsti, bet mums kažkada per 40 minučių spėjo...
manau, kad bagažas gal gali nespėti persėsti, bet mums kažkada per 40 minučių spėjo...
QUOTE(chochotrona @ 2011 03 11, 21:00)
o Viešpatie Šventas. GELBĖKIT!!! Aš JAU užsisakiau tokį skrydį, su 30min laiko tarpu tarp persėdimų, nes pats AIBALTICAS taip siūlė ir tokią galimybę davė ;(((
kadangi tai jungiamasis skrydis tai girdėjau nereikia vėl skanuotis per aparatus, iš kart eit į savo vartus....
siaube.
siaube.
manau turi speti jei lektuvas neveluos be problemu kelis kartus buve panasus tarpai tai viena karta tik nespejom del airbaltic velavimo,bet dave bilieta nauja i sekanti skrydi. o cia iki rygos 40min skrydzio tai nematau rizikos velavimui.O eisi tiesiai i isedimo vartus i lektuva