Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

QUOTE(Jofky @ 2010 12 19, 12:36)
Ką reiškia priverstinis persėdimas?  4u.gif

Paskelbia tiesiogini skrydi tarkim is Vilniaus, o finale pakeicia skrydi su persedimu Rygoj. Neretas AirBaltic'o fintas
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 09, 09:43)
Daugiau patyre patikslins, bet kai smarkiai velavom i Ryga, tai jungiamuju reisu keleiviams pranese tiesiai prie kuriu vartu begti, kad nesiblaskytu po terminala. Bilietus jie irgi jau turejo rankose.
O dar galima pasiskambinti i AirBaltica ir paklausti. Kauno oro uoste yra kazkoks biuras, kur mergaites labai maloniai ir aiskiai viska paaiskina telefonu

Na kadangi daugiau patyrusiu atsakymu neatsirado, tai pasinaudojau jusu patarimu ir skambtelejau mergaitei is Kaunos oro uosto biuro. Informavo, kad papildomai registracijos Rygoje nebereikes. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif Man labai rūpi vienas klausimas: air baltic puslapyje niekur neminima, kokie turi būti registruoto bagažo matmenys, aišku tik tiek, kad neviršytų 20 kg. Tai čia suprasti, kad lagaminas gali būti bet kokių matmenų, nėra taip, kad kaip rankinis, turi tilpti į tam tikrus rėmus?

Ir jeigu tikrai registruotas lagaminas gali būti bet kokio dydžio, tai tada gal galite patarti, man nepatyrusiai, kokie maždaug galėtų būti matmenys lagamino, į kurį tilptų 20 kg? Dėsiuosi pagrinde rūbus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(venedig @ 2010 12 26, 00:55)
Sveiki mirksiukas.gif  Man labai rūpi vienas klausimas: air baltic puslapyje niekur neminima, kokie turi būti registruoto bagažo matmenys, aišku tik tiek, kad neviršytų 20 kg. Tai čia suprasti, kad lagaminas gali būti bet kokių matmenų, nėra taip, kad kaip rankinis, turi tilpti į tam tikrus rėmus?

Ir jeigu tikrai registruotas lagaminas gali būti bet kokio dydžio, tai tada gal galite patarti, man nepatyrusiai, kokie maždaug galėtų būti matmenys lagamino, į kurį tilptų 20 kg? Dėsiuosi pagrinde rūbus. g.gif

Kažkodėl mažai kur skelbima, bet yra dar tokie nustayti registruojamo bagažo matmenys, aukštis+ilgis+plotis neturi viršyti 158 cm. Viršijus tuos matmenys ir nustatytą svorį reik susimokėt papildomai.
Mano lagamino matmenys (iskaitant ir ratukus) 68x45x26, yra galimybė padidinti, taip sakant atsidaro antras aukštas, kurio pakolkas reikėjo tik vieną kartą. Virš 20 kg dar neteko jo prikraut, nors visad prisidedu daigtų kurių neprireikia kelionėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2010 12 08, 22:34)
sveiki, patyre keliautojai smile.gif niekada neskridau su persedimu todel noriu paklaust.
Turiu kelione su Airbaltic Hamburgas-Ryga-Vilnius. Online checkin'o negalesiu atlikti, todel teks Hamburgo oro uoste. Daugiausia kyla klausimu del persedimo, kaip viskas vyksta atskridus i Ryga? Ar islipus is lektuvo reikes vel eit registruotis ar tiesiai prie vartu?  g.gif Registruoto bagazo neturesiu.  ax.gif  Aciu  4u.gif

man irgi tas pats domina smile.gif
darysiu check in hamburge internetu. klausimas ar galesiu tuo paciu ir rygai check in pasidaryti?

su tais online chekin'ais pirma karta susiduriu blush2.gif

gal dar prie to pacio paklausiu del keliones i prieki smile.gif vilnius - kopenhaga - hamburgas. iki kopenhagos skrendu airbaltic. online checkin'a pasidarau para pries. is kopenhagos jau i SAS persedu. ar galiu jam checkina pasidaryti irgi vilniuj? ar jei darysiu oro uoste nereiks moket pinigu? smile.gif

ir dar klausimas. airbaltic ta baltic miles kortele yra vardine? neturiu as jos, bilietus uzsake darboviete, jei netycia negalesiu online uzsicheckinti, kiek zinau su ta kortele nemokamas chekinas oro uoste? ir kaip ta kortele butu galima uzsisakyti, jei ji yra vardine? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 13, 17:09)
man irgi tas pats domina smile.gif
darysiu check in hamburge internetu. klausimas ar galesiu tuo paciu ir rygai check in pasidaryti?

su tais online chekin'ais pirma karta susiduriu  blush2.gif

gal dar prie to pacio paklausiu del keliones i prieki smile.gif vilnius - kopenhaga - hamburgas. iki kopenhagos skrendu airbaltic. online checkin'a pasidarau para pries. is kopenhagos jau i SAS persedu. ar galiu jam checkina pasidaryti irgi vilniuj? ar jei darysiu oro uoste nereiks moket pinigu? smile.gif

ir dar klausimas. airbaltic ta baltic miles kortele yra vardine? neturiu as jos, bilietus uzsake darboviete, jei netycia negalesiu online uzsicheckinti, kiek zinau su ta kortele nemokamas chekinas oro uoste? ir kaip ta kortele butu galima uzsisakyti, jei ji yra vardine?  g.gif

Labai garantuot negaliu, bet bilietas yra tavo vardu, tai manau ir koretele bus tavo vardu, ir tau turi visos mylios užsiskaityti. Užsisakyti galima internetu prisiregistravus 4u.gif
Atsakyti
sveikos,gal kas skraido su vaikais ir tokio tipo lagaminais ,ar tinka jie ryanair ir airbaltikui blush2.gif

jo ismatavimai Size 46 x 20.5 x 32 cms,o AB 55-40-20,

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara2: 13 sausio 2011 - 22:26
norėčiau pasitikslinti koks airBaltic rankinio bagažo svoris ir išmatavimai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne_11 @ 2011 02 19, 16:10)
norėčiau pasitikslinti koks airBaltic rankinio bagažo svoris ir išmatavimai?  blush2.gif  4u.gif

http://www.airbaltic...mo_salygos.html
Atsakyti
Gal kam teko pirkti is airBaltic puslapio bilietus su VISA VIRTUON kortele. Pas juos raso, kad galima su Visas Virtual. Tai cia kazin taspat???

Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2011 03 03, 23:50)
Gal kam teko pirkti is airBaltic puslapio bilietus su VISA VIRTUON kortele. Pas juos raso, kad galima su Visas Virtual. Tai cia kazin taspat???

Aš pirkau su VISA VIRTUON debetine SEB banko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2011 03 03, 22:50)

Visa Virtual analogas kazkurio kito banko Visa Virtuon. O Visa Virtuon tikrai veikia, anksciau pirkdavau pries kreditine.
Atsakyti