Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

QUOTE(radviliux @ 2010 12 12, 16:17)
Sveiki,

Mačiau Maximose Airbaltic vykdo bilietu pardavimo akcijas. Gal kas jau bandete susigundyti? Kai kurios kainos is ties butu neblogos (pvz., Atenus)  cool.gif

http://www.airbaltic...ma_2010_lt.html

Nelabai suprantu tos akcijos. Bet jeigu tai kainos tik į vieną pusę tai pigumo jokio nematau g.gif Tiesiai per Airbaltica perkant pigiau gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2010 12 12, 11:47)
Kas keli mėnesiai pakartoju procedūrą su registracija, nulis rezultatų. Ar niekam taip nebuvo? Viską darau teisingai, tikrai nesuklystu. Tikrino išmanantys žmonės.

aš atsimenu, kad irgi turėjau vargo su registracija... Iš pirmo ir antro karto man nepavyko prisiregistruot. Bet paskui pasirodo, kad pavayko - tik negaliu pasakyt kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 12 12, 16:39)
Nelabai suprantu tos akcijos. Bet jeigu tai kainos tik į vieną pusę tai pigumo jokio nematau  g.gif  Tiesiai per Airbaltica perkant pigiau gaunasi  g.gif

Tiesa sakant, as irgi nelabai supratau tos akcijos esmes, o bilietu kainos ten nurodytos i viena puse ir be bagazo
Aisku, jei tiesiai per airbaltic gaunasi pigiau, tada logiskai mastant - neapsimoka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 12 12, 13:32)
Aš tai net dvi gavau tas korteles  :D  Bet kad reikėtų ją aktyvuoti kažkaip neprisimenu, gal ką praleidau  :hm Papraščiausiai ją pateikiu orouoste arba perkant įvedu jos nr.  :4u:

Aš aktyvuoti sakiau ta prasme, kad negaliu prisijungti prie Balticmiles sąskaitos, nes po visų manipuliacijų su slaptažodžiu rašo, kad neaktyvuota. O turėčiau galėti.
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2010 12 14, 18:37)
Aš aktyvuoti sakiau ta prasme, kad negaliu prisijungti prie Balticmiles sąskaitos, nes po visų manipuliacijų su slaptažodžiu rašo, kad neaktyvuota. O turėčiau galėti.

Aš esu prisiregistravusi airbaltic.lt puslapyje tai per jį ieinu į Balticmiles programą 4u.gif Pabandykit, gal ir jums taip pavyks 4u.gif Bijau sumeluot bet tos kotelės aktyvacijos tikrai nepamenu kad bučiau dariusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 12 14, 18:48)
Aš esu prisiregistravusi airbaltic.lt puslapyje tai per jį ieinu į Balticmiles programą  :4u:  Pabandykit, gal ir jums taip pavyks  :4u:  Bijau sumeluot bet tos kotelės aktyvacijos tikrai nepamenu kad bučiau dariusi  :geda2:

Man ne kortelę reikia aktyvuoti, o atsidaryti savo sąskaitą Balticmiles puslapyje, o tam reikia įvest pasirinktą slaptažodį, o kai įvedi, rašo kad netinkamas, siūlo keisti, kai pakeiti ir gauni patvirtinimą paštu, vėl rašo, kad netinkamas ir kad jūsų sąskaita neaktyvuota. Užburtas ratas.
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2010 12 16, 09:58)
Man ne kortelę reikia aktyvuoti, o atsidaryti savo sąskaitą Balticmiles puslapyje, o tam reikia įvest pasirinktą slaptažodį, o kai įvedi, rašo kad netinkamas, siūlo keisti, kai pakeiti ir gauni patvirtinimą paštu, vėl rašo,  kad netinkamas ir kad jūsų sąskaita neaktyvuota. Užburtas ratas.

Tiką pabandžiau, tie patys registracijos duomenys galioja tiek Airbaltic tiek Balticmiles puslapiuose. Nzn ar apie tą patį kalbam 4u.gif Bet gal pabandykit prisiregistruot Airbaltic puslapyje ( jeigu dar nesate) ir per jį atsidaryt saskaitą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 12 16, 10:33)
Tiką pabandžiau, tie patys registracijos duomenys galioja tiek Airbaltic tiek Balticmiles puslapiuose. Nzn ar apie tą patį kalbam  4u.gif  Bet gal pabandykit prisiregistruot Airbaltic puslapyje ( jeigu dar nesate) ir per jį atsidaryt saskaitą  4u.gif

Tas pats. Gaunu tokią frazę.
Jūsų sąskaita neaktyvuota. Prašome aktyvuoti pagal Jums el. paštu atsiųstus nurodymus arba susisiekite su airBaltic.
Esu kažkada registravusis tam puslapyje. Matyt ,reikės iš naujo.Bet nemanau, kad tai tos pačios sąskaitos, viena skrydžiams užsakinėti, kita juk Balticmiles mylioms.
Atsakyti
Sveikos..Skrendu Ženeva-Ryga -Vilnius sekmadienį...ir iškilo problema...vežuosi tik rankinį bagažą...ar galima man vežtis kvepalus..na aš galima sakyti kaip ir pirmą kartą skrendu, visai nepatyrus šiame reikale..o kai skridau čia, tai nereikėjo man tų kvepalų..o dabar draugė užprašė ir išgirdus, kad su rankiniu, tai sakė, kad negalima..bet po to paskaičiau, kad lyg ir galima...tai pasimečiau ir nebesuprantu, ar galima ar ne...labai prašau padėkit... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2010 12 17, 21:37)
Sveikos..Skrendu Ženeva-Ryga -Vilnius sekmadienį...ir iškilo problema...vežuosi tik rankinį bagažą...ar galima man vežtis kvepalus..na aš galima sakyti kaip ir pirmą kartą skrendu, visai nepatyrus šiame reikale..o kai skridau čia, tai nereikėjo man tų kvepalų..o dabar draugė užprašė ir išgirdus, kad su rankiniu, tai sakė, kad negalima..bet po to paskaičiau, kad lyg ir galima...tai pasimečiau ir nebesuprantu, ar galima ar ne...labai prašau padėkit... doh.gif  4u.gif

Galima po 100 ml x 10 iki 1 ltr. Žadėjo padidinti jau leidžiamų isinešti į lėktuvą skysčių kiekį, bet patvirtinimo dar negirdėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 12 12, 16:39)
Nelabai suprantu tos akcijos. Bet jeigu tai kainos tik į vieną pusę tai pigumo jokio nematau  g.gif  Tiesiai per Airbaltica perkant pigiau gaunasi  g.gif

Tai kad Airbaltic'e jau seniai pigumo nebeliko, tik vargai su priverstiniais persėdimais, atšauktais skrydžiais ir pranešimai apie avarinius nusileidimus:))
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2010 12 19, 12:14)
Tai kad Airbaltic'e jau seniai pigumo nebeliko, tik vargai su priverstiniais persėdimais, atšauktais skrydžiais ir pranešimai apie avarinius nusileidimus:))

Ką reiškia priverstinis persėdimas? 4u.gif
Atsakyti