Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2014 03 19, 23:40)
Ačiū už atsakymą  4u.gif

Vertėtu reguliariai pasitikrinti ar nepasikeitė skrydžio laikas, data ar oro uostas. Po pertvarkymo jie apie tai klientams nebepranešinėja, o pakeitimus reikia patvirtinti kad su jais sutinkate, o tai bilietus dar sugalvos anuliuos biggrin.gif
Aš visa ta malonumą patyriau, gerai kad tarp skrydžių į kitus miestus turėjau 2-3 dienas laiko, priešingu atveju būčiau turėjau labai didelių nuostolių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 03 19, 22:55)
Vertėtu reguliariai pasitikrinti ar nepasikeitė skrydžio laikas, data ar oro uostas. Po pertvarkymo jie apie tai klientams nebepranešinėja, o pakeitimus reikia patvirtinti kad su jais sutinkate, o tai bilietus dar sugalvos anuliuos  biggrin.gif 
Aš visa ta malonumą patyriau, gerai kad tarp skrydžių į kitus miestus turėjau 2-3 dienas laiko, priešingu atveju būčiau turėjau labai didelių nuostolių  doh.gif

Siaubas blink.gif Na, reikės tikrintis doh.gif
Atsakyti
Dažniausiai skrendu su Ryanair ir pastebėjau, kad jie užsideda apie 30 min. prie skrydžio trukmės apsidraudimui. Realiai visad atskrenda apie 15-30 min. anksčiau nei numatyta.
O kaip Airbaltic, ar jie irgi užsideda kažkiek papildomo laiko? Atskrisim į Frankfurtą ir bus tik keliolika minučių iki autobuso, tad galvoju, ar spėsim. Kitas autobusas tik už 6 val. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2014 04 03, 09:21)
Dažniausiai skrendu su Ryanair ir pastebėjau, kad jie užsideda apie 30 min. prie skrydžio trukmės apsidraudimui. Realiai visad atskrenda apie 15-30 min. anksčiau nei numatyta.
O kaip Airbaltic, ar jie irgi užsideda kažkiek papildomo laiko? Atskrisim į Frankfurtą ir bus tik keliolika minučių iki autobuso, tad galvoju, ar spėsim. Kitas autobusas tik už 6 val. sad.gif

jo rynair aš ir pastebėjau tą. su airbaltic man paskutiniu kart kai skridau tai pirmyn buvo kaip ir planuota, dar net ar ne 5 min ilgiau, nes ilgai neleido išlipt iš lėktuvo.
o atgal kai parskridau tai nusileido tokiu laiku kaip sakė, kad kiek skrydis vyks, bet ir kol privažiavo prie vartų mūsų Briuselio orouostas labai didelis, kol išlipom tai dar visas 10 min prisidėjo.
tai greičiausiai kad jie nelabai užsideda laiko..
pasiruoškit visus daiktus kad spėtumėt pirmesni išlipt, aišku kai sėdynės sužymėtos,tai nėr garantijos kad būsit priekyje, bet darykit check in kuo įmanoma anksčiau,tai bus daugiau priekyje vietos.
nežinau kur tie autobusai frankfurte, orouostas nemažas šiaip...
Atsakyti
Ne, niekad nepatyriau to, kad jie kaip Ryanair papildomai laiko užsidėtų. Paprastai laiku atskrenda, o jei ne laiku, tai šiek tiek vėluoja, bet niekada man pačiai nenutiko taip, kad anksčiau atskristų nei planavo.

Ar pasiskaičiavot, kiek laiko užtruks nueiti iki stotelės? Tas nusileidimo laikas nereiškia, kad iš karto iš lėktuvo išlipsit. Dar jei autobusiuko reikės laukti, tai vien gali apie 10min. prireikti nuo lėktyvo nusileidimo iki aerouosto.
Atsakyti
Kaip pasidaryt airbaltic check in, nieko nesuprantu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Praso kaz kokiu card no, dar ne taip ka ivesiu, ne ileis i lektuva verysad.gif PADEKIT!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anchelika @ 2014 04 16, 20:36)
Kaip pasidaryt airbaltic check in, nieko nesuprantu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Praso kaz kokiu card no, dar ne  taip ka ivesiu, ne ileis i lektuva  verysad.gif PADEKIT!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kiek pamenu tas Card tai taškų kortelės nr. Jeigu tokios neturite, tai ir nepildote 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

padariau Check in, gavau bilietą skrydžiui tik pirmyn, o atgal ne. Bėda tame, kad grįžimui neturėsiu galimybės atsispausdinti bilieto, galima telefono ekrane parodyti grįžimo bilietą biggrin.gif 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2014 04 16, 23:15)
Sveiki,

padariau Check in, gavau bilietą skrydžiui tik pirmyn, o atgal ne. Bėda tame, kad grįžimui neturėsiu galimybės atsispausdinti bilieto, galima telefono ekrane parodyti grįžimo bilietą  biggrin.gif  4u.gif ?

Galima, bet tam reikia interneto ir nustatyto telefoninio bilieto formato programėlės. Pasidomėkite ar tame oro uoste nėra Aibaltic chek-in terminalų. Jeigu gyvensite viešbutyje administracija visada leidžia atsispauzdinti bilietus 4u.gif
Atsakyti
Kokios programėlės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2014 04 17, 19:45)
Kokios programėlės?  4u.gif

Tikrai nepamenu, paskaitykite jų puslapyje visa info buvo, man tas variantas netiko nes interneto reikėjo 4u.gif

Ir PDF formatui reikia dar Adobe Reader 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 17 balandžio 2014 - 20:18