Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

QUOTE(Jofky @ 2014 03 19, 07:39)
Lyg ir skaičiau apie tai, dar su telefono programėlė galima kažkaip, bet man tai nepatikima  schmoll.gif
O tai sunku atsispausdinti? Ieškote nuotykių oro uoste?  biggrin.gif
Naujovės gerai, o jeigu sistemoj kas užlūš, kaip įrodinėti reikės ypač svetimoj šalį su nežinoma kalba? Visada atsispausdinu popierinius variantus ir  nekvaršinu galvos  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nesunku gi atsispauzdint ir nereiks nervintis.man tiek bxl tiek rygoj ziurejo boarding pass mirksiukas.gif
Atsakyti
prigasdinote cia sutais avariniais nusileidimais, mazais lektuviukais. taip jau pykina , bet jei dare jusiu kratyumus, buyrzgimus uz toookia kaina sumoketa, ar dar ka blogaiu, tai sakes...
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2014 03 19, 11:50)
prigasdinote cia sutais avariniais nusileidimais, mazais lektuviukais. taip jau pykina , bet jei dare jusiu  kratyumus, buyrzgimus uz toookia kaina sumoketa, ar dar ka blogaiu, tai sakes...

Nėra reikalo panikuoti cool.gif Tai saugiausia transporto priemonė. Jeigu remtis statistiniais duomenimis, pagal tai kiek per metus vien Lietuvoje keliuose žūsta autoavarijose žmonių, tai kas metus vien Lietuvoje turėtu nukristi po vieną perpildyta lėktuvą Airbus A310, 280 vietų. Ir tai žūsta daugiau nei yra vietų lėktuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 03 19, 12:22)
Nėra reikalo panikuoti  cool.gif  Tai saugiausia transporto priemonė. Jeigu remtis statistiniais duomenimis, pagal tai kiek per metus vien Lietuvoje keliuose žūsta autoavarijose žmonių, tai kas metus vien Lietuvoje turėtu nukristi po vieną perpildyta lėktuvą Airbus A310, 280 vietų. Ir tai žūsta daugiau nei yra vietų lėktuve  biggrin.gif

kazkaip net abejoti pradejau. skrydis i hamburga. turbut is tiesu maziukas, ne po du sedeti eileje. Baimes kazkiek atsirado . Nelyginu su auto. Su auto ivikyje galima ie nenukenteti, o su lektuvu...
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 03 19, 08:39)
Lyg ir skaičiau apie tai, dar su telefono programėlė galima kažkaip, bet man tai nepatikima  schmoll.gif
O tai sunku atsispausdinti? Ieškote nuotykių oro uoste?  biggrin.gif
Naujovės gerai, o jeigu sistemoj kas užlūš, kaip įrodinėti reikės ypač svetimoj šalį su nežinoma kalba? Visada atsispausdinu popierinius variantus ir  nekvaršinu galvos  4u.gif

Aš visai ne tai norėjau sužinoti biggrin.gif Kai nusipirkau bilietus, parašė info, kad registraciją į skrydį vykdoma 72 val-4 val. iki skrydžio. Noriu sužinot, ar tikrai taip vėlai g.gif Nes pvz., ryanair - 2 sav., easyjet - 1 mėnuo. O čia tik 3 dienos?? Dėl atsispausdinimo tai aišku ir taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2014 03 19, 12:37)
Aš visai ne tai norėjau sužinoti  biggrin.gif  Kai nusipirkau bilietus, parašė info, kad registraciją į skrydį vykdoma 72 val-4 val. iki skrydžio. Noriu sužinot, ar tikrai taip vėlai  g.gif  Nes pvz., ryanair - 2 sav., easyjet - 1 mėnuo. O čia tik 3 dienos?? Dėl atsispausdinimo tai aišku ir taip  biggrin.gif

dar noriu pasitikslinti ar ir jusu ne bilietas su bar kodais, o patvirtinimas su isaiskinimu , kad nebereikes bilieto ir registruotis skrydziui 72-1 val issispausdinote?
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2014 03 19, 11:39)
dar noriu pasitikslinti ar ir jusu ne bilietas su bar kodais, o  patvirtinimas su isaiskinimu , kad nebereikes bilieto ir registruotis skrydziui 72-1 val issispausdinote?

Aš dar nieko nespausdinau, toli dar iki kelionės blush2.gif Bet taip buvo parašyta, kad nereikia nieko spausdinti, prisiregistruoji ir pateikti tik kelionės dokumentą (pasą) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2014 03 19, 12:37)
Aš visai ne tai norėjau sužinoti  biggrin.gif  Kai nusipirkau bilietus, parašė info, kad registraciją į skrydį vykdoma 72 val-4 val. iki skrydžio. Noriu sužinot, ar tikrai taip vėlai  g.gif  Nes pvz., ryanair - 2 sav., easyjet - 1 mėnuo. O čia tik 3 dienos?? Dėl atsispausdinimo tai aišku ir taip  biggrin.gif

72 val valandos visai ne vėlai, kai kur yra 24 val iki skrydžio, lygtais ir Airbaltic ankščiau taip buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 03 19, 12:08)
72 val valandos visai ne vėlai, kai kur  yra 24 val iki skrydžio, lygtais ir Airbaltic ankščiau taip buvo  4u.gif

Nežinojau mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2014 03 19, 10:37)

jo tik 72 val neleido ir man anksčiau check in padaryt.
Atsakyti
o kai ta check in padarai internete pries 72-1h,tai tada bilietus atsiuncia,kad atsispausdinti? tokia sistema man nauja, nes prieš tai su Norvegian skrisdavau, tai ten check in nereikedavo daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2014 03 19, 20:54)
o kai ta check in padarai internete pries 72-1h,tai tada bilietus atsiuncia,kad atsispausdinti? tokia sistema man nauja, nes prieš tai su Norvegian skrisdavau, tai ten check in nereikedavo daryti  ax.gif

Teisingai supratot 4u.gif
Bet darant chec-in leis už papildomą mokestį pasirinkti vietas. Jeigu nenorite konkrečių vietų, sistema parinks automatiškai. Jeigu skrendate ne viena ir bilietus pirkote kartu, sistema pasodins kartu, jeigu bus laisvų vietų greta 4u.gif
Atsakyti