Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

Sveiki 4u.gif
norėjau pasiteirauti kaip yra su skrydžiu iš Stokholmo į Palangą, yra persėdimas Rygoje. Kaip viskas vyksta?Išlaipina iš lėktuvo?Kur reikia eiti?Registruoto bagažo nebus, lėktuvas iš Stokholmo į Rygą ir į Palangą kaip supratau tas pats.
Lėktuvu iš viso esu skridusi tik kelis kartus,bet nei sykio nebuvo su persėdimu, tai nežinomybė gąsdina blush2.gif
Atsakyti
Viskas su airbaltic butu gerai, jeigu ne tie ju kukuruznikai, mazi lektuveliai. Jeigu skrendi is Vilniaus i Ryga dar nieko tokio 20 minuciu, bet kai skrendi i Miunchena beveik 3 valandas su tuo ju uzianciu aparatu, kur pasilenkus vaiksciot reikia, ta tikrai nieko gero. Dar turint omeny, kad ju bilietai bent jau i Miunchena tikrai nera pigus.
Atsakyti
Gal galite kuri man patarti? Skrendu į Stambulą per Rygą, pasidariau online check in, o kur registruoti bagažą (ne rankinį)? Vietoj oro uoste ar irgi reikia kažkur internetu?
Atsakyti
QUOTE(Heileja @ 2014 03 05, 22:51)
Gal galite kuri man patarti? Skrendu į Stambulą per Rygą, pasidariau online check in, o kur registruoti bagažą (ne rankinį)? Vietoj oro uoste ar irgi reikia kažkur internetu?

Oro uoste prie reg.stalelio priduosite, pateiksite, pasą, bilietus ir apmokėjimą už bagažą. Kad apmokėta už bagažą atsispauzdinkite tiek kiek turėsite registracijų. Nežinau nuo ko priklauso, bet ne visada sistemoje tai mato ir kartais paimą apmokėjimo lapą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2014 03 05, 00:44)
Sveiki  4u.gif
norėjau pasiteirauti kaip yra su skrydžiu iš Stokholmo į Palangą, yra persėdimas Rygoje. Kaip viskas vyksta?Išlaipina iš lėktuvo?Kur reikia eiti?Registruoto bagažo nebus, lėktuvas iš Stokholmo į Rygą ir į Palangą kaip supratau tas pats.
Lėktuvu iš viso esu skridusi tik kelis kartus,bet nei sykio nebuvo su persėdimu, tai nežinomybė gąsdina  blush2.gif

Bent jau mes kai skridome į Barseloną per Rygą, persėdimas buvo kažkur apie valandą gal, nepamenu tiksliai. Reikėjo išlipti iš lėktuvo, ir išvykimo salėje palaukti, nei bagažo atsiimt, nei nieko nereik. Išlipom, atsigėrėm kavos, vaikas pažaidė žaidimų aikštelėje kuri buvo visai šalia įlaipinimo vartų, paskelbė, kad prasideda įlaipinimas, parodėm tuos pačius bilietus ir įlipom atgal į tą patį lėktuvą smile.gif Nes vieni keleiviai savo kelionę ir baigė Rygoje, o kiti iš Rygos "dalipo" į Barseloną. Nieko sudėtingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2014 03 06, 17:36)
Bent jau mes kai skridome į Barseloną per Rygą, persėdimas buvo kažkur apie valandą gal, nepamenu tiksliai. Reikėjo išlipti iš lėktuvo, ir išvykimo salėje palaukti, nei bagažo atsiimt, nei nieko nereik. Išlipom, atsigėrėm kavos, vaikas pažaidė žaidimų aikštelėje kuri buvo visai šalia įlaipinimo vartų, paskelbė, kad prasideda įlaipinimas, parodėm tuos pačius bilietus ir įlipom atgal į tą patį lėktuvą smile.gif Nes vieni keleiviai savo kelionę ir baigė Rygoje, o kiti iš Rygos "dalipo" į Barseloną. Nieko sudėtingo  smile.gif

Ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 03 06, 09:11)
Oro uoste prie reg.stalelio priduosite, pateiksite, pasą, bilietus ir apmokėjimą už bagažą. Kad apmokėta už bagažą atsispauzdinkite tiek kiek turėsite registracijų. Nežinau nuo ko priklauso, bet ne visada sistemoje tai mato ir kartais paimą apmokėjimo lapą  4u.gif

Jūs turite omeny invoice? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heileja @ 2014 03 07, 09:11)
Jūs turite omeny invoice? smile.gif

Neatsimenu tiksliai. Gal perkant bilietus ir bagažą kitaip yra? Aš visada už bagažą mokėdavau atskirai (ne kartu su bilietais) ir prieš kelionę, kai aišku kiek bus. Ir sistema atsiųsdavo kažkokį dokumentą, gal ir invoicas g.gif
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2014 03 05, 11:35)
Viskas su airbaltic butu gerai, jeigu ne tie ju kukuruznikai, mazi lektuveliai.

baisu,aš labai buvau nustebus, kad dabar tie, prieš +-5 m. buvo normalūs lėktuvai sad.gif baisu iš ties buvo, nesmagu skrist, išvis atbaidys....
Atsakyti
Nuspirkom bilietus Ryga-Milanas, klausimukas: ar teisingai supratau, registracija į skrydį anksčiausiai prieš 72 val., ir nereikia spausdinti jokio el. bilietėlio (kaip pvz. Ryanair ar Wizzair), užteks pateikti asmens dokumentą. Ar teisingai supratau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuerte&Ventura @ 2014 03 13, 08:10)
Nuspirkom bilietus Ryga-Milanas, klausimukas: ar teisingai supratau, registracija į skrydį anksčiausiai prieš 72 val., ir nereikia spausdinti jokio el. bilietėlio (kaip pvz. Ryanair ar Wizzair), užteks pateikti asmens dokumentą. Ar teisingai supratau?  g.gif

Ar niekam neaktualu registracija į Airbaltic skrydžius? ax.gif biggrin.gif Aš irgi skrisiu, įdomu, kaip čia yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2014 03 19, 08:37)
Ar niekam neaktualu registracija į Airbaltic skrydžius?  ax.gif  biggrin.gif  Aš irgi skrisiu, įdomu, kaip čia yra?  g.gif

Lyg ir skaičiau apie tai, dar su telefono programėlė galima kažkaip, bet man tai nepatikima schmoll.gif
O tai sunku atsispausdinti? Ieškote nuotykių oro uoste? biggrin.gif
Naujovės gerai, o jeigu sistemoj kas užlūš, kaip įrodinėti reikės ypač svetimoj šalį su nežinoma kalba? Visada atsispausdinu popierinius variantus ir nekvaršinu galvos 4u.gif
Atsakyti