Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

chebra, pirmą kartą skrisiu lėktuvu, esmė, kad jau nusipirkau bilietą, ir tik tada pastebėjau, kad persėdimas Rygoje trunka 35 min? ar tai įmanoma?? ar gali būti taip, kad nespėsiu ir mane paliks "be nieko", pirkt naują bilietą reiks?....nesigaudau : /
Atsakyti
Esu skaiciusi, kad speja zmones wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cappuccino @ 2012 12 30, 01:24)
chebra, pirmą kartą skrisiu lėktuvu, esmė, kad jau nusipirkau bilietą, ir tik tada pastebėjau, kad persėdimas Rygoje trunka 35 min? ar tai įmanoma?? ar gali būti taip, kad nespėsiu ir mane paliks "be nieko", pirkt naują bilietą reiks?....nesigaudau : /

Teoriškai imanoma, nes Rygos orokioskas mažas ir nereikia vaikščioti ratais kaip Vilniaus orouoste 4u.gif Negaliu kalbėt už visus skrydžius, bet kiek aš skridau per Rygą ar iš Rygos, iš lėktuvo paleidžia pėstute ir yra galimybė paskubėt iki tranzitinių vartų. Svarbu kad jūs nevėluotumet atskristi, o kaip ten su reg.bagažu jeigu tokį turit tai nežinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cappuccino @ 2012 12 30, 00:24)

Esu ne karta skridus su 35min persedimu Rygoj-tikrai spesit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas parduodate nuolaidu koduka? 4u.gif
Aciu!
Atsakyti
Sveiki, gal pasidalinsite ispudziais apie sia airbaltic kompanija? Gal kam teko skristi marsrutu: Ryga - Ciurichas? mirksiukas.gif
Nusipirkau bitietus, o dabar tik pasiskaiciau, kad ne labai lyg si kompanija patikima....
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2013 03 12, 10:25)
Sveiki, gal pasidalinsite ispudziais  apie sia airbaltic kompanija? Gal kam teko skristi marsrutu: Ryga - Ciurichas? mirksiukas.gif
Nusipirkau bitietus, o dabar tik pasiskaiciau, kad ne labai lyg si kompanija patikima....

Tokia pat patikima kaip ir visos kitos smile.gif Skrydziai baisiai neveluoja, bagazas niekur nedingsta, palydovai paslaugus. Skriskit ir maziau nervinkites.
Atsakyti
nezinau, as skridau du kartus su ja, is Paryziaus i Ryga ir is Rygos i Vilniu. Aisku aptarnavimo ir taip lektuvo... nera ka lygint su Air France ar kitomis kompanijomis, bet uz ryanair daug geresne, skraido ir tiek paprastai biggrin.gif kokio komforto norite ? paprasta bendrove, be jokiu didziuliu privalumo, bet ir be dideliu minusu, kas su ja ne taip gali buti ?
Atsakyti
Jeigu yra jungtinis skrydis is Vilniaus per Ryga, tai reikia Rygoje atsiimti bagaza ir vel eiti is naujo darytis check-in'a ir prisidavineti bagaza?
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 03 12, 12:11)
Jeigu yra jungtinis skrydis is Vilniaus per Ryga, tai reikia Rygoje atsiimti bagaza ir vel eiti is naujo darytis check-in'a ir prisidavineti bagaza?

Ne, nereikia.
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2013 03 12, 12:12)
nezinau, as skridau du kartus su ja, is Paryziaus i Ryga ir is Rygos i Vilniu. Aisku aptarnavimo ir taip lektuvo... nera ka lygint su Air France ar kitomis kompanijomis, bet uz ryanair daug geresne, skraido ir tiek paprastai biggrin.gif kokio komforto norite ? paprasta bendrove, be jokiu didziuliu privalumo, bet ir be dideliu minusu, kas su ja ne taip gali buti ?

Tiek as cia to komforto ir noriu, svarbu, kad laimingai pasiekti tiksla ir viskas... Prisiskaiciau, kad lektuvai seni, gan dazni avariniai nusileidmai, tai ir pradejau abejoti doh.gif
Taciau, noriu tiesioginio skrydzio, o su kitomis kompanijomis nera nei vieno skrydzio be persedimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena30: 12 kovo 2013 - 12:33
QUOTE(Malena30 @ 2013 03 12, 13:31)
Tiek as cia to komforto ir noriu, svarbu, kad laimingai pasiekti tiksla ir viskas... Prisiskaiciau, kad lektuvai seni, gan dazni avariniai nusileidmai, tai ir pradejau abejoti doh.gifTaciau, noriu tiesioginio skrydzio, o su kitomis kompanijomis nera nei vieno skrydzio be persedimo.

Imeskit nuorodas kur skaitėt cool.gif
Atsakyti