Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

Sveikos mamos,

planuojam rugpjūčio 6 dukrą skraidint iš Dublino į Rygą.Dukrai 15 metų,pirmą kartą skris ir dar viena doh.gif labai neramu.Turėtų palydėti draugės tėvai į oro uostą dukrą, iškilo ir man klausimų.
1.Iki kokios vietos ją galima palydėt?Iki registracijos,vartų ar dar ko,baisu kad nepasimestų.
2.Ji pati turi užsiregistruoti oro uoste,ar jai gali padėti lydintis žmogus?
3.Ar airBaltic galėtų mums duoti skrydžio palydovę?kiek tai kainuotų?kada ją čia užsakyt?kur ji pasitinka vaiką?kokius popierius jai reikia parodyt?
4.Kokius dokumentus jai (dukrai) reikia turėti,sutikimus?
5.Kadangi skrydis nusimato nakty,po pirmos,kada maždaug jau reikėtų būt oro uoste?

Na,tiesiog nei aš,nei vyras neesame skridę,labai baisu.Tai jei kas galėtų kuo smulkiau viską išaiškinti,gal dar ką patarti, būtumėme dėkingi labai labai.Geriau kad atsakytų tikrai žinantis ir patyręs žmogus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte1269 @ 2012 07 14, 13:26)
gal galit papasakot plačiau apie šią avia kompaniją. Kaip bagažas, kaip rankinis, kokie išmatavimai ir pan smile.gif  4u.gif

http://www.airbaltic...blic/40006.html visa informacija LT kalba 4u.gif
Atsakyti
suklydau įvesdama el paštą pirkdama bilietą iš airbaltic. bilieto negaunu. ką tokiu atveju daryti?
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2012 07 27, 19:11)
suklydau įvesdama el paštą pirkdama bilietą iš airbaltic. bilieto negaunu. ką tokiu atveju daryti?

tai gal turit prisijungima prie ju svetaines? prisijungus man atrodo turetu matytis bilietas ar rezervacijos nr g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2012 07 27, 20:11)

Galite atsispauzdinti iėjus į savo paskyrą, bet nebūtina, kaip jie patys rašo užteks pateikti tik asmens dokumentą registruojantis 4u.gif
Atsakyti
viskas gerai, draugė panikavo, tai visur rašinėjau...
Atsakyti
Sveiki,
Uzsiregistravau bilieta is Rygos i Venecija su airbaltic svetaineje greitai.lt
Ten viskas gerai, uzsissakiau registruota bagaza - 20 kg.
Siandien gavau i el pasta kad galiu padaryti chek-in airbaltic svetaineje.
Nueinu ten, raso, kad man priklauso 1 registruoto gabazo vienetas 0 kg..
Kaip cia suprast?
Atsakyti
sveiki, planuoju skrydį į Paryžių su dviem vaikais, CDG mum būtų žymiai patogiau. Velnias mane nešė į kelionių agentūrą (nepasitikiu savo paieškos galiomis), tai ten patarė geriau skristi su Lufthansa su persėdimu nei su airbaltic'u bigsmile.gif blink.gif Lufthansa man gaunas apie 30Eur pigiau, šiaip ne esmė... bet nejaugi airbaltic'as toks blogas? Skridau prie 2 m su juo, biški nesąmonių pridirbo... Bet negi dar pablogėjo, kad verčiau rekomenduoja persėdimą? blink.gif Ar čia tiesiog koks pardavimo triukas?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 08 31, 15:20)
Ar čia tiesiog koks pardavimo triukas?

gal ta agentūra turi kokią sutartį su lufthansa.. arba gal tiesiog taip sau patarė. na aš rinkčiausi be persėdimo nežiūrint kokia tai agentūra.

Papildyta:
merginos norėjau kai ko paklausti, gal atsiras kas nors, su airbaltic'u gabenęs šunį (ne salone mažą, bet didelį ir todėl bagažo skyriuje). būtų labai gerai išgirsti atsiliepimą
Atsakyti
sakykit, man reikia kad pazystami paimtu mano lagamina (aisku jie savo lagamina tures irgi), skrenda su airbaltic. kiek kainuoja papildomas registruotas bagazas iki 20kg?
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 09 13, 12:54)
sakykit, man reikia kad pazystami paimtu mano lagamina (aisku jie savo lagamina tures irgi), skrenda su airbaltic. kiek kainuoja papildomas registruotas bagazas iki 20kg?

Kiek pamenu 20 EUR į vieną pusę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 12 27, 13:58)
Turit visus gyvūno dokumentus, leidimą įvažiuot, transito, skiepų ir t.t.?

Ka reiskia leidimas ivaziuoti ir transitas???

Dar vienas klausimukas, planuojame skristi su kudikiu ir musu vezimelis susilanksto tik nuemus sedima daly ir tada vezimas buna is dvieju daliu. Ar toki vezima priimtu i lektuva? Nu tikiuosi aiskiai parasiau blush2.gif
Atsakyti