Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

QUOTE(Udrius @ 2012 06 03, 06:47)
Klausimas vienas - ar skrydis jungtinis ? jei taip, tada viskas ok.

Is Vilniaus i Stockholma, per Ryga, manau taip galima sakyt jungtinis.
Tada
Is Stockholmo i Bostona per Reykjavika, irgi jungtinis.
Taciau stotele Stockholme yra savarankiskai suplanuota, pirkti bilietai buvo is skirtingu avialiniju puslapiu.

Yra nemazai diskusiju, radau apie tai internete:
http://www.google.lt...s...335&bih=709

Oro linijos, kaip ir gavau atsakyma, atlieka tai pacios, po pareikalavimo.
Atsakyti
QUOTE(vytautas5 @ 2012 06 03, 17:16)
Is Vilniaus i Stockholma, per Ryga, manau taip galima sakyt jungtinis.
Tada
Is Stockholmo i Bostona per Reykjavika, irgi jungtinis.
Taciau stotele Stockholme yra savarankiskai suplanuota, pirkti bilietai buvo is skirtingu avialiniju puslapiu.

Yra nemazai diskusiju, radau apie tai internete:
http://www.google.lt...s...335&bih=709

Oro linijos, kaip ir gavau atsakyma, atlieka tai pacios, po pareikalavimo.

Teoriškai neįmanoma, praktiškai - paprašykite kad lagaminus (jei tokių bus) registruotų tiesiai iki galo. Kažkada tai pavyko, kai žmonės skrido į tailandą per maskvą.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal kas galesit atsakyti.. Jeigu tas maiselis,kuris skirtas sudeti skysciams,kremams ir pan. yra 1litro,bet ne tokio pat ismatavimo,kaip parodyta airBaltic taisyklese,ar gali kilti kokiu nesklandumu del to? As turiu siek tiek siaureni ir ilgesni.
Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2012 06 21, 02:06)
Sveiki 4u.gif

Gal kas galesit atsakyti.. Jeigu tas maiselis,kuris skirtas sudeti skysciams,kremams ir pan. yra 1litro,bet ne tokio pat ismatavimo,kaip parodyta airBaltic taisyklese,ar gali kilti kokiu nesklandumu del to? As turiu siek tiek siaureni ir ilgesni.

Nekils problemų jeigu jis permatomas ir užspaudžiamas. Beje tikrina, jeigu išvis tikrina, turimus skysčius rankiniame bagaže bendra tvarka ieinant į išskrendančiųjų zoną ir jiems visvien su kokia aviakompanija jus skrisite 4u.gif
Kiek skridau iš Rygos, dar nė karto neprašė ištraukti maišelį su skysčiais ir padėti atskirai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 06 21, 08:58)
Nekils problemų jeigu jis permatomas ir užspaudžiamas. Beje tikrina, jeigu išvis tikrina, turimus skysčius rankiniame bagaže bendra tvarka ieinant į išskrendančiųjų zoną ir jiems visvien su kokia aviakompanija jus skrisite  4u.gif
Kiek skridau iš Rygos, dar nė karto neprašė ištraukti maišelį su skysčiais ir padėti atskirai  4u.gif

Aciu uz info 4u.gif Geru Jums skrydziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2012 06 21, 01:06)
Sveiki 4u.gif

tikrai nekils smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas galite atsakyti į klausimą kiek kainuotų vaikiško vežimėlio skraidinimas kai vaikui yra daugiau negu 2-eji metai? Neradau niekur jų psl tokios info, randu tik kad iki 2-ejų metų yra nemokamai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snygurachka @ 2012 06 26, 10:33)
Sveiki,
Gal kas galite atsakyti į klausimą kiek kainuotų vaikiško vežimėlio skraidinimas kai vaikui yra daugiau negu 2-eji metai? Neradau niekur jų psl tokios info, randu tik kad iki 2-ejų metų yra nemokamai  ax.gif

tai jam bilietas perkamas kaip jau ir priklauso, jis gauna leidziama bagazo svori ir man atrodo, vaikiskas vezimelis keliauja i mokamo bagazo skyriu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

noriu paprašyti Jūsų patarimo. Už 10 d. skrendu su drauge į Oslą su airBaltic. Bilietai jau senokai nupirkti, tačiau vis man neaišku dėl bagažo. Kai pirkom bilietą užžymėjom po vieną registruotą bagažą ir sumokėjom. El. biliete rašoma:

SKRYDIS Į PRIEKĮ: 1 registruotas(-i) lagaminas(-ai), 20 kg leidžiama,

SKRYDIS ATGAL: 1 registruotas(-i) lagaminas(-ai), 20 kg leidžiama,

Tai ar man reiks mokėt ta 20 eurų bagažo mokestį? Logiškai, aš tai jau anasyk sumokėjau, bet su airBaltic jau ne kartą buvo susipratimų... doh.gif

Būčiau dėkinga už atsakymą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvuzhe @ 2012 07 13, 01:22)
Sveikos, merginos,

noriu paprašyti Jūsų patarimo. Už 10 d. skrendu su drauge į Oslą su airBaltic. Bilietai jau senokai nupirkti, tačiau vis man neaišku dėl bagažo. Kai pirkom bilietą užžymėjom po vieną registruotą bagažą ir sumokėjom. El. biliete rašoma:

SKRYDIS Į PRIEKĮ: 1 registruotas(-i) lagaminas(-ai), 20 kg leidžiama,

SKRYDIS ATGAL: 1 registruotas(-i) lagaminas(-ai), 20 kg leidžiama,

Tai ar man reiks mokėt ta 20 eurų bagažo mokestį? Logiškai, aš tai jau anasyk sumokėjau, bet su airBaltic jau ne kartą buvo susipratimų...  doh.gif

Būčiau dėkinga už atsakymą drinks_cheers.gif

Juk jau už viską sumokėjot, bagažą nusipirkot, viskas gerai 4u.gif O dėl nesusipratimu atsispauzdinkit sąskaitą ir pasiimkit su savim, nors pakolkas jokių nesusipratimu su jais bent man nėra buve, sistemoj viską darbuotojai mato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 07 13, 09:51)
Juk jau už viską sumokėjot, bagažą nusipirkot, viskas gerai  4u.gif  O dėl nesusipratimu atsispauzdinkit sąskaitą ir pasiimkit su savim, nors pakolkas jokių nesusipratimu su jais bent man nėra buve, sistemoj viską darbuotojai mato  4u.gif

Labai Jums ačiū smile.gif
Tikiuosi, jog viskas bus oki smile.gif
Atsakyti
gal galit papasakot plačiau apie šią avia kompaniją. Kaip bagažas, kaip rankinis, kokie išmatavimai ir pan smile.gif 4u.gif
Atsakyti