Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

QUOTE(haifa @ 2011 11 22, 22:40)
Sveiki, pirkau bilietus sau ir vaikui (5m). Taip pat keliaus kudikis, bet jam atskiro bilieto nereikejo pirkti.Kai tikrinu registracijos nr internete  "mano uzsakymuose" kudikio kaip keleivio isvis nerodo. Tik mane ir vaika. Ar cia normalu, ar padaryta klaida uzsakyme?
Aciu uz atsakyma.

Bet juk ir už jį šiek tiek mokėjot? ax.gif
kūdikis "prilipintas" prie jūsų, jis ir atskiros vietos sėdimos neturi, todėl atskirai jo kaip keleivio nepamatysit 4u.gif Taip jau yra su tais kūdikiais. Aš ir taip skraidau, ir man taip pat visada rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 22 lapkričio 2011 - 21:58
Tenka beveik kiekviena menesi skraidyti po kelis skrydzius ir ivairiom avialinijom, atsisakiau skraidyti Airbaltic, del aptarnavimo, ir ju naudojamu Foker 50 lektuvu..pasirenku SAS ar LH skrydziams po europa.. wink.gif
Atsakyti
Gal kas nors zino, jeigu skrendi su airBaltic netiesioginiu skrydziu, tai persedus vel teks susimoketri uz gyvuna? Ar gyvuno kaina bus iskaiciuota perkant bilieta iskaitant ir persedimus?
Atsakyti
QUOTE(andriuslow @ 2011 11 25, 08:29)
Tenka beveik kiekviena menesi skraidyti po kelis skrydzius ir ivairiom avialinijom, atsisakiau skraidyti Airbaltic, del aptarnavimo, ir ju naudojamu Foker 50 lektuvu..pasirenku SAS ar LH skrydziams po europa.. wink.gif

Del aptarnavimo pritariu, ir as esu pasipiktinusi.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2011 12 27, 13:41)
Del aptarnavimo pritariu, ir as esu pasipiktinusi.

Ką turint omeny kalbant apie prastą aptarnavimą g.gif Perkant pigų bilietą nesitikių reveransų, bet priekaištu irgi neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 12 27, 12:11)
Gal kas nors zino, jeigu skrendi su airBaltic netiesioginiu skrydziu, tai persedus vel teks susimoketri uz gyvuna? Ar gyvuno kaina bus iskaiciuota perkant bilieta iskaitant ir persedimus?

Paklausiau paciu airBaltic darbuotoju, tai atrase: Animal fee is charged per direction.

Nu ir vis tiek nesupratau, ar cia uz visa skrydi imamamas vienkartinis gyvuno mokestis, ar kiekvieno persedimo metu man reikes susimoketi uz gyvuna vel... Gal kam nors aiskus toks atsakymas?
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 12 27, 14:16)
Paklausiau paciu airBaltic darbuotoju, tai atrase: Animal fee is charged per direction.

Nu ir vis tiek nesupratau, ar cia uz visa skrydi imamamas vienkartinis gyvuno mokestis, ar kiekvieno persedimo metu man reikes susimoketi uz gyvuna vel... Gal kam nors aiskus toks atsakymas?

Sunkoka tiksliai suprast, bet gaunasi kad sumokėta tik kaip už vieną skrydį g.gif Gal pabandykit jiems užduot kitaip suformuluota klausimą 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
norėčiau pasiimti fondiu rinkinį į rankinį bagažą. bet, žinote, ten yra tokios šakutės ir nesu tikra, ar tai jau skaitosi kaip aštrus daiktas. pačios šakutės tik galiukai aštrūs ir jie neilgesni nei 6cm, bet jei matuojama visa metalinė dalis, tai ji būtų ilgesnė nei 6 cm.
gal galite pasakyti, ką manote?
Atsakyti
QUOTE(arbataa @ 2011 12 27, 14:33)
sveiki,
norėčiau pasiimti fondiu rinkinį į rankinį bagažą. bet, žinote, ten yra tokios šakutės ir nesu tikra, ar tai jau skaitosi kaip aštrus daiktas. pačios šakutės tik galiukai aštrūs ir jie neilgesni nei 6cm, bet jei matuojama visa metalinė dalis, tai ji būtų ilgesnė nei 6 cm.
gal galite pasakyti, ką manote?

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 12 27, 14:32)
Sunkoka tiksliai suprast, bet gaunasi kad sumokėta tik kaip už vieną skrydį  g.gif Gal pabandykit jiems užduot kitaip suformuluota klausimą  4u.gif

Turbut teks parasyti dar karta... Parasiau lyg ir aiskiai, tai atrase dviprasmiskai... Jeigu man kiekvieno persedimo metu reikes moketi po 50 EU, tai atsiprasant, eina jie... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 12 27, 14:51)
Turbut teks parasyti dar karta... Parasiau lyg ir aiskiai, tai atrase dviprasmiskai... Jeigu man kiekvieno persedimo metu reikes moketi po 50 EU, tai atsiprasant, eina jie... lotuliukas.gif

Turit visus gyvūno dokumentus, leidimą įvažiuot, transito, skiepų ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 12 27, 14:58)
Turit visus gyvūno dokumentus, leidimą įvažiuot, transito, skiepų ir t.t.?

Taip.
Atsakyti