Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

QUOTE(Jofky @ 2011 10 12, 13:35)
Juk jau nuspręsta gaivinti (investuoti į jį) Airbalticą, tai kokia dar nežinomybė kankina?  g.gif

Kiek skaiciau, bus aisku tik nuo 14 spalio ar gaivins ar ne. Nes airbaltic turi ivykdyti kazkokias salygas. Gal mano zinios senos g.gif

Bet kokiu atveju bilietus jau turim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 12 spalio 2011 - 13:17

Sveikos! Tai ar turite kas nors informacijos, gaivins ar negaivins to AirBaltic'o? unsure.gif

Nes as galvoju ar rizikuoti pirktis bilietus Kaledoms i Lietuva? Nes jei reiketu dabar, tai aisku negalvociau, bet iki Kaledu dar du menesiai, gali daug kas keistis, o bilietai kasdien brangsta huh.gif

Ir dar vienas klausimas - gal kas esate kartu su savimi pasiemusios katineli ar suniuka, turiu galvoje i lektuvo salona? Ar ten labai sudetinga ceremonija, kol priima ta gyvuneli i lektuva? Ir jei kazkuri turite patirties, tai kaip pats gyvunelis reaguoja i skrydi (as vesiuos katineli), labai stresuoja? Man skrydzio tik dvi valandos, bet vis tiek labai neramu del to klecko unsure.gif

Is anksto dekui uz informacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2011 10 24, 11:11)
Sveikos! Tai ar turite kas nors informacijos, gaivins ar negaivins to AirBaltic'o?  unsure.gif

Nes as galvoju ar rizikuoti pirktis bilietus Kaledoms i Lietuva? Nes jei reiketu dabar, tai aisku negalvociau, bet iki Kaledu dar du menesiai, gali daug kas keistis, o bilietai kasdien brangsta  huh.gif

Ir dar vienas klausimas - gal kas esate kartu su savimi pasiemusios katineli ar suniuka, turiu galvoje i lektuvo salona? Ar ten labai sudetinga ceremonija, kol priima ta gyvuneli i lektuva? Ir jei kazkuri turite patirties, tai kaip pats gyvunelis reaguoja i skrydi (as vesiuos katineli), labai stresuoja? Man skrydzio tik dvi valandos, bet vis tiek labai neramu del to klecko unsure.gif

Is anksto dekui uz informacija  biggrin.gif

Taip, Airbalticas yra gaivinamas. Su papildomais finansais ir nauja valdžia "Baltijos šalių oro bendrovės „airBaltic“ priežiūros taryba naujuoju generaliniu direktoriumi ir valdybos pirmininku išrinko Martiną Gaussą. Naująsias pareigas M. Gaussas eis nuo lapkričio 1 dienos" 4u.gif
Aš ramiai laukiu savo skrydžio pavasarį 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi sesei nupirkom bilietus kalėdiniam laikotarpiui, kad pas mus atvyktų ax.gif Kažkaip baisiai nesijaudinu. Tikiu, kad viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 24, 14:43)
Mes irgi sesei nupirkom bilietus kalėdiniam laikotarpiui, kad pas mus atvyktų ax.gif Kažkaip baisiai nesijaudinu. Tikiu, kad viskas bus gerai  rolleyes.gif

Bus viskas gerai. Tik va pagalvojau, nauja šluota naujai šluoš. Turiu omeny Airbalticas nesikabinėjo prie rankinio bagažo, todėl dabar daug šansų kad toje vietoje ras nišą papildomiems pinigams gauti g.gif Paskutinį kartą skridau su rankiniu bagažu viršijančiu tiek svorį, tiek matmenys, nutariau neberizikuot ir nusižiūrėjau nebrangų lagaminuką visiškai atitinkanti rankinio bagažo matmenys 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ruosiuosi pirkti bilieta ir vienas persedimas bus is vokeitijos i ryga, ir butent Airbaltic linijomis, pradejau dometis ir suzinojau,kad si imone bankrutuota,kad gresia bankrotas ir akd skrydziai atsaukiami,tiesa informacija paskutine radau spalio menesio. Kas tenai vyksta? Esancios lietuvoje gal zinote daugiau,mano skrydis gruodzio 15, nezinau ar rizikuoti bileita pirkti,nes nenutuokiu kas per situacija siuo metu,maciau paskutinius komentarus kad lyg ir viskas gerai. auksiu ziniu,dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2011 11 05, 06:30)
Sveikos merginos, ruosiuosi pirkti bilieta ir vienas persedimas bus is vokeitijos i ryga, ir butent Airbaltic linijomis, pradejau dometis ir suzinojau,kad si imone bankrutuota,kad gresia bankrotas ir akd skrydziai atsaukiami,tiesa informacija paskutine radau spalio menesio. Kas tenai vyksta? Esancios lietuvoje gal zinote daugiau,mano skrydis gruodzio 15, nezinau ar rizikuoti bileita pirkti,nes nenutuokiu kas per situacija siuo metu,maciau paskutinius komentarus kad lyg ir viskas gerai. auksiu ziniu,dekui smile.gif

Jau nebebonkrotuoja 4u.gif Mano skrydis gegužę, ir visai nebepergyvenu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas registravosi skrydžiui su "airBaltic" Rygos oro uoste,prieš skrydį?Ar paprastas dalykas?Jų tinklalapį rašo apie tai,jei neturi galimybės internetu biggrin.gif
O jei registruojasi internetu,tai dieną prieš skrydį registracija prasideda,ar aš gerai supratau?

Ačiū jei kas atsilieps 4u.gif
Atsakyti
[quote=Polijana,2011 11 08, 10:13]
Sveikos,

gal kas registravosi skrydžiui su "airBaltic" Rygos oro uoste,prieš skrydį?Ar paprastas dalykas?Jų tinklalapį rašo apie tai,jei neturi galimybės internetu biggrin.gif
O jei registruojasi internetu,tai dieną prieš skrydį registracija prasideda,ar aš gerai supratau?
Skrydau pries savaite per Ryga, viskas ten labai paprasta, jei kas, tai yra informacija, kur galima paklausti ir angliskai ir rusiskai. Registracija internetu prasideda 12 val. diena pries skrydi. Tik jei skrysite tik su rankiniu bagazu, tai i matmenis nelabai ziuri, bet sverdavo net du kartus-prie registracijos ir prie vartu.
Atsakyti
[quote=LARSA,2011 11 08, 11:15]
[quote=Polijana,2011 11 08, 10:13]
Sveikos,

Skrydau pries savaite per Ryga, viskas ten labai paprasta, jei kas, tai yra informacija, kur galima paklausti ir angliskai ir rusiskai. Registracija internetu prasideda 12 val. diena pries skrydi. Tik jei skrysite tik su rankiniu bagazu, tai i matmenis nelabai ziuri, bet sverdavo net du kartus-prie registracijos ir prie vartu.
[/quote]

Pavasarį dar visiškai nekreipė dėmesio nei į gabaritus nei į svorį, yra pagrindo manyti kad bus kuo toliau tuo griežčiau, kaip ir Ryanair daro 4u.gif
Atsakyti
Kas bus su oro linijomis?

Aldis Zelmenis, dienraščio „Dienas Bizness“ korespondentas įžvelgia ir kitų „Latvijas Krajbanka“ veiklos sustabdymo blogybių.
„Nors šio banko veiklos sustabdymas Latvijai yra mažesnė blogybė, nei prieš trejus metus bankrutavęs „Parex“ bankas, kai jo gelbėjimas Latvijai iš viso atsiėjo daugiau nei 1 milijardą latų (5 mlrd. litų), yra kitų dalykų“, - kalba jis.
Vienas tokių - avialinijų „airBaltic“ likimas. Mat ant bankroto slenksčio atsidūrusią oro bendrovę jau buvo sutarę gelbėti Latvijos vyriausybė ir privačių investuotojų koncorciumas „Baltijas aviacijas sistemas“, tarp kurių yra ir pagrindinis „Snoro“ bei „Latvijas Krajbanka“ akcininkas Vladimiras Antonovas.
Buvo sutarta, kad per šiuos du bankus „airBaltic“ kompanijai bus paskolintas 31 milijonas latų (155 milijonai litų). Vėliau buvo numatyta dar didesnė finansinė injekcija. Kaip bus dabar - visiškai neaišku ir oro bendrovės likimas pakibęs ant plauko.
Tiesa, priklausomai, kaip bus laikomasi ankstesnių "airBaltic" kreditorių susitarimų, po "Snoro" nacionalizavimo Lietuvos vyriausybė turi galimybių valdyti nemažą dalį oro bendrovės akcijų.

http://www.lrytas.lt...ogimu-video.htm

Atsakyti
Sveiki, pirkau bilietus sau ir vaikui (5m). Taip pat keliaus kudikis, bet jam atskiro bilieto nereikejo pirkti.Kai tikrinu registracijos nr internete "mano uzsakymuose" kudikio kaip keleivio isvis nerodo. Tik mane ir vaika. Ar cia normalu, ar padaryta klaida uzsakyme?
Aciu uz atsakyma.
Atsakyti