Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

QUOTE(Dieter @ 2011 09 27, 15:28)
Čia tai tikrai.
Beje, man čia buvo toks įdomus dalykas. Užsakinėjau bilietus, ir jau kai reikėjo mokėti už juos, metė mane į pradžią, kur reikia pasirinkti bilietus su parašymu, kad 'atsirado pigesnių bilietų, rinkitės iš naujo'. O tada žiūriu, kad tą dieną skrydžių ekonomine klase visai neliko, tik verslo klasė. Teko rinktis kitą datą. Ar kam yra panašiai buvę?
Negi čia taip greit nupirko visą eko klasę, nes tada ir laikas tas pats, o leido rinktis tik verslo klasę... g.gif

Man yra buve kad preiš mokėjimą atmetė su užrašu "atsiprašome, bet tokia kaina bilietų jums pasiūlyti negalime". Tačiau įėjus į sistemą iš naujo aš juos be problemų nusipirkau ta pačia data ir kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aiki @ 2011 09 27, 11:32)
Deja, THY lektuvu amziaus vidurkis yra didesnis negu airBaltic smile.gif

Ar tikrai? Anot airfleets.net, taip nėra.

Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2011 09 27, 15:06)
Ir toliau vyks, tik neaišku kiek ilgai  biggrin.gif  O tos agitacijos, kad nepatikima ir nuo pirkimo susilaikykit, tikrai pribaigs Airbalticą  4u.gif

Negi geriau, kad nukentėtų toliau perkantys bilietus? Ir apskritai, kokia turi būti kompanijos būklė, kad vien nuo įspėjimų užverstų kojas?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2011 09 27, 18:30)
Ar tikrai? Anot airfleets.net, taip nėra.
Papildyta:
Negi geriau, kad nukentėtų toliau perkantys bilietus? Ir apskritai, kokia turi būti kompanijos būklė, kad vien nuo įspėjimų užverstų kojas?smile.gif

Žinoma kad ne, niekam nelinkiu prarast pinigų, pati esu iš jų nusipirkusi ir laukiu kas bus toliau, kitavertus bet ką galima išverst iš kojų atėmus iš jo pasitikėjimą cool.gif
Atsakyti
Negaleciau duoti rankos nukirsti del lektuvu amziaus, nelabai seniai buvau radusi straipsni, kad THY lektuvai pakankamai pasene, todel nuolat vyksta ivairiausi incidentai.. doh.gif jei rasiu - butinai imesiu..

QUOTE(Dieter @ 2011 09 27, 14:28)
Teko rinktis kitą datą. Ar kam yra panašiai buvę?
Negi čia taip greit nupirko visą eko klasę, nes tada ir laikas tas pats, o leido rinktis tik verslo klasę... g.gif

Yra buve, kai lieka keli bilietai, rodo, kad yra, o kazkas anksciau nuperka.. doh.gif doh.gif

AS tai siek tiek bijau dabar AB, visada tik su jais skraidydavau, nes man patogiausia, bet dabar bijau ir lapkriciui bilietus i Lietuva pirksiu jau su kitom oro linijom.. g.gif Kas skrenda Turkija-Lietuva ar atvirksciu marsrutu, tai mano tevai visai patenkinti liko Ukrainos oro linijom, o vyrui visai nieko lenkai.. Na, dar aisku, daug kas priklauso nuo kainos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiki: 27 rugsėjo 2011 - 17:59
QUOTE(aiki @ 2011 09 27, 18:57)
Negaleciau duoti rankos nukirsti del lektuvu amziaus, nelabai seniai buvau radusi straipsni, kad THY lektuvai pakankamai pasene, todel nuolat vyksta ivairiausi incidentai..  doh.gif jei rasiu - butinai imesiu..
Yra buve, kai lieka keli bilietai, rodo, kad yra,  o kazkas anksciau nuperka..  doh.gif  doh.gif 

AS tai siek tiek bijau dabar AB, visada tik su jais skraidydavau, nes man patogiausia, bet dabar bijau ir lapkriciui bilietus i Lietuva pirksiu jau su kitom oro linijom..  g.gif Kas skrenda Turkija-Lietuva ar atvirksciu marsrutu, tai mano tevai visai patenkinti liko Ukrainos oro linijom, o vyrui visai nieko lenkai.. Na, dar aisku, daug kas priklauso nuo kainos  bigsmile.gif

Jeigu neskubiai reikia bilieto, tai Lufthansos pasiūlymai man dabar patinka ir tinka pagal skrydžio laikus, tik žinoma kuo arčiau skrydis tuo kaina aukštesnė 4u.gif
Lapkričio mėn dabar nuo 599 lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 27 rugsėjo 2011 - 19:54
Gal dar pagyvens AB
http://biznes.delfi....u.d?id=40864819
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 09 27, 19:38)
Jeigu neskubiai reikia bilieto, tai Lufthansos pasiūlymai man dabar patinka ir tinka pagal skrydžio laikus, tik žinoma kuo arčiau skrydis tuo kaina aukštesnė  4u.gif
Lapkričio mėn dabar nuo 599 lt  4u.gif

Aciuuuuu!!! smile.gif bandysiu iskart ilyst..
Papildyta:
Kolkas aktyviai ieskau bilietu spaliui i Jordanija is Stambulo, siaubas, THY kokios kainos zveriskos... doh.gif 800 lyru...
Atsakyti
Na, mums AirBaltic visai patogus dalykas, nors ir persėdimo reikia, bet kitos oro linijos labai brangios išeina, arba bilietus reikia pirkti labai anksti.
O su lenkais LOT niekad daugiau neskrisiu schmoll.gif Geriau mokėsiu brangiau, bet būsiu garantuota, kad viskas bus gerai. Čia dėl to, kad jie lagamino per jungtinį skrydį nesugebėjo perkelti, matai jiems laiko maža buvo, kai kitoms oro linijoms mažesnio laiko tarpo užteko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 09 28, 10:35)
Na, mums AirBaltic visai patogus dalykas, nors ir persėdimo reikia, bet kitos oro linijos labai brangios išeina, arba bilietus reikia pirkti labai anksti.

O su lenkais LOT niekad daugiau neskrisiu schmoll.gif Geriau mokėsiu brangiau, bet būsiu garantuota, kad viskas bus gerai. Čia dėl to, kad jie lagamino per jungtinį skrydį nesugebėjo perkelti, matai jiems laiko maža buvo, kai kitoms oro linijoms mažesnio laiko tarpo užteko smile.gif

Man taip pat... drinks_cheers.gif

Na, cia kaip kam pasiseka.. rolleyes.gif
Atsakyti
o ar buvo Airbaltic kada atšaukęs skrydį į Stambulą?Turiu omeny šiuo probleminiu metu?Lygtais negirdėjau.. tai gal tiesiog reikia galvoti,kad stambulo kryptis yra gana populiari ir jie neatšauks skrydžio..Man airbaltico toks geras laikas iš stambulo i Ryga 15 val.Kadangi reikia atskristi is kitos vietoves i stambula,tai tikrai labai geras laikas.Kiek ziurejau,su kitom kompanijom ryte tie skrydziai...
Atsakyti
QUOTE(june1 @ 2011 09 29, 11:03)
o ar buvo Airbaltic kada atšaukęs skrydį į Stambulą?Turiu omeny šiuo probleminiu metu?Lygtais negirdėjau.. tai gal tiesiog reikia galvoti,kad stambulo kryptis yra gana populiari ir jie neatšauks skrydžio..Man airbaltico toks geras laikas iš stambulo i Ryga 15 val.Kadangi reikia atskristi is kitos vietoves i stambula,tai tikrai labai geras laikas.Kiek ziurejau,su kitom kompanijom ryte tie skrydziai...

Jeigu Airbalticas užsilemks, tai visi skrydžiai bus atšaukti biggrin.gif Sezono metu, tai ta kryptis tikrai populiari ir lėktuvai pilni buvo kiek aš skridau, o va ne sozono metu buna ir pustuščiai lėktuvai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 29 rugsėjo 2011 - 11:07
QUOTE(Dieter @ 2011 09 28, 11:35)

Bagazas siaip orouosto kalte.. Man yra neatskrides bagazas ir tiesioginiu skrydziu, ir daug kartu jungtiniu skrydziu. Tureciau daug avialiniju atsisakyti smile.gif
Atsakyti