Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

QUOTE(Jofky @ 2010 11 08, 18:55)
Žilvino75 laukiam įspūdžių iš Stambulo  mirksiukas.gif

Ner ko laukt smile.gif
Atsakyti
Laba, čia jūs kaip matau daug daugiau už mane išmanot apie airbaltic skrydžius, tai nusprendžiau paprašyti patarimo. Vasarį skrisiu į Ciurichą su airbaltic, todėl dabar bandau užsisakyti bilietą. Mano skrydis Kaunas-Ryga-Ciurichas. Tai mano klausimas ar būtina internetu užsakant bilietą, iš anksto užsakyti ir vietą lėktuve? Ar čia tik vienas iš tų dalykų, kaip viešbutis, draudimas ar pan, kurių irgi užsisakyti nebūtina? Ta prasme jeigu aš ten nedėčiau varnelės, kur yra vietos rezervavimas, tai tada gal man reikėtų oro uoste tą vietą užsisakyti ir kainuotų dar brangiau nei internetu? Šiaip jei yra tokia galimybė, tai norėčiau neužsisakinėti vietos iš anksto, nes skrendu viena ir nėra taip, kad norėčiau su kuo nors konkrečiai sėdėti ar pan., tai būtų visai miela nemokėti tų papildomų beveik 30 Lt už vietų rezervavimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venedig @ 2010 11 10, 20:49)
Laba, čia jūs kaip matau daug daugiau už mane išmanot apie airbaltic skrydžius, tai nusprendžiau paprašyti patarimo. Vasarį skrisiu į Ciurichą su airbaltic, todėl dabar bandau užsisakyti bilietą. Mano skrydis Kaunas-Ryga-Ciurichas. Tai mano klausimas ar būtina internetu užsakant bilietą, iš anksto užsakyti ir vietą lėktuve? Ar čia tik vienas iš tų dalykų, kaip viešbutis, draudimas ar pan, kurių irgi užsisakyti nebūtina? Ta prasme jeigu aš ten nedėčiau varnelės, kur yra vietos rezervavimas, tai tada gal man reikėtų oro uoste tą vietą užsisakyti ir kainuotų dar brangiau nei internetu? Šiaip jei yra tokia galimybė, tai norėčiau neužsisakinėti vietos iš anksto, nes skrendu viena ir nėra taip, kad norėčiau su kuo nors konkrečiai sėdėti ar pan., tai būtų visai miela nemokėti tų papildomų beveik 30 Lt už vietų rezervavimą smile.gif

Čia viena iš papildomų jų siūlomų mokamu paslaugų. Kai kovo mėn su jais skridau vietas reikėjo pasirinkti registruojantis skrydžiui internetu ir tai buvo nemokoma 4u.gif Kokio finto dar jie prigalvos neaišku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 11 10, 22:35)
Čia viena iš papildomų jų siūlomų mokamu paslaugų. Kai kovo mėn su jais skridau vietas reikėjo pasirinkti registruojantis skrydžiui internetu ir tai buvo nemokoma  4u.gif  Kokio finto dar jie prigalvos neaišku  doh.gif

Bet jeigu, sakai, registruojantis skrydžiui internetu buvo galima rinktis vietą, tai ir db gal dar taip pat. Tik tiek, kad renkiesi iš tų vietų, kurios nebuvo rezervuotos kai žmonės užsisakinėjo bilietus ir naudojosi ta paslauga išankstinio rezervavimo ir sumokėjo už tai pinigus? g.gif

O įdomu kokią vietą geriau pasirinkti, o kokios nesirinkti. Tarkim jei prie lango ir prie sparno, tai turbūt tik sparną ir matysiu per visą kelionę bigsmile.gif O kaip žinot kur tualetas bus lėktuve, kad prie pat jo neatsisėsčiau. Vienam lėktuve, kuriuo skrisiu, radau internete, kad wc priekyje, kairėje pusėje, tai gal sakau visuose lėktuvuose taip pat. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(venedig @ 2010 11 10, 21:55)
Bet jeigu, sakai, registruojantis skrydžiui internetu buvo galima rinktis vietą, tai ir db gal dar taip pat. Tik tiek, kad renkiesi iš tų vietų, kurios nebuvo rezervuotos kai žmonės užsisakinėjo bilietus ir naudojosi ta paslauga išankstinio rezervavimo ir sumokėjo už tai pinigus? g.gif 

O įdomu kokią vietą geriau pasirinkti, o kokios nesirinkti. Tarkim jei prie lango ir prie sparno, tai turbūt tik sparną ir matysiu per visą kelionę  bigsmile.gif O kaip žinot kur tualetas bus lėktuve, kad prie pat jo neatsisėsčiau. Vienam lėktuve, kuriuo skrisiu, radau internete, kad wc priekyje, kairėje pusėje, tai gal sakau visuose lėktuvuose taip pat.  unsure.gif

Pries savaite skridau su AirBaltic Boingu 737-300. Registruojantis skrydziui internetu leido pasirinkti vietas. Kadangi registravausi vienas pirmuju, tai uzimta dar tebuvo vos keleta vietu. Tam lektuve wc yra priekyje ir gale. Beda tame, kad pirmos kelios eiles paprastai buna skirtos verslo klasei, kuri atskiriama uzsegama uzuolaida. Todel visi kiti naudojasi tik galiniais tualetais.
Atsakyti
QUOTE(venedig @ 2010 11 10, 22:55)

O įdomu kokią vietą geriau pasirinkti, o kokios nesirinkti. Tarkim jei prie lango ir prie sparno, tai turbūt tik sparną ir matysiu per visą kelionę  bigsmile.gif O kaip žinot kur tualetas bus lėktuve, kad prie pat jo neatsisėsčiau. Vienam lėktuve, kuriuo skrisiu, radau internete, kad wc priekyje, kairėje pusėje, tai gal sakau visuose lėktuvuose taip pat.  unsure.gif

Kiek pamenu registruojantis skrydžiui yra pateikiama lėktuvo schema, kurioje pamatysi visas užimtas ir laisvas vietas. Nežinau kaip kitiems bet man visiškai nesvarbu kur sėdėt, tik nesinorėtusi atskirai nuo kelionės draugų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 11, 09:33)
Pries savaite skridau su AirBaltic Boingu 737-300. Registruojantis skrydziui internetu leido pasirinkti vietas. Kadangi registravausi vienas pirmuju, tai uzimta dar tebuvo vos keleta vietu. Tam lektuve wc yra priekyje ir gale. Beda tame, kad pirmos kelios eiles paprastai buna skirtos verslo klasei, kuri atskiriama uzsegama uzuolaida. Todel visi kiti naudojasi tik galiniais tualetais.

Ar pilnas lėktuvas buvo kai skridot į Stambulą? Kai aš skridau tai buvo daug laisvų vietų ir kai kurie miegojo per visas 3 sėdynes atsigulę biggrin.gif O kuom skiriasi verslo klasė nuo ekonominės tai nesupratau g.gif Vien dėl užuolaidėlės pirkti bilietą už kosminę kainą, kažkaip keista ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 11 11, 09:04)
Ar pilnas lėktuvas buvo kai skridot į Stambulą? Kai aš skridau tai buvo daug laisvų vietų ir kai kurie miegojo per visas 3 sėdynes atsigulę  biggrin.gif  O kuom skiriasi verslo klasė nuo ekonominės tai nesupratau  g.gif  Vien dėl užuolaidėlės pirkti bilietą už kosminę kainą, kažkaip keista  ax.gif

Gal vos kelios laisvos vietos buvo smile.gif
Verslo klase, man atrodo, maitina nemokamai. Bagazas jiems didesniais kiekiais priklauso. Ir sedi jie po du. Vidurinej kedej staliukas.
Atsakyti
Laba diena, norejau paklausti ar skrendant is Norvegijos (Stavangeris-Ryga-Kaunas) galima nusipirkti du bagazus po 20kg? Bilieta nusipirkau su 0kg bagazo 4u.gif
Atsakyti
Praeitą savaitę nusipirkau jų svetainėje bilietus į Paryžių ir atgal pavasarį (iš Vilniaus). Ten man dėl tų vietų neaišku buvo. Sako, kad rekomenduoja iš anksto vietas užsisakyti, tik kad pažiūrėjau - kaina žymiai pakilo, tai neužsisakiau.. Ar nebus taip kad nebebus vietų? Ir iš vis ką tai duoda? O gal dar galima dabar užsisakyt?
Atsakyti
QUOTE(chochotrona @ 2010 12 06, 17:06)
Praeitą savaitę nusipirkau jų svetainėje bilietus į Paryžių ir atgal pavasarį (iš Vilniaus). Ten man dėl tų vietų neaišku buvo. Sako, kad rekomenduoja iš anksto vietas užsisakyti, tik kad pažiūrėjau - kaina žymiai pakilo, tai neužsisakiau.. Ar nebus taip kad nebebus vietų? Ir iš vis ką tai duoda? O gal dar galima dabar užsisakyt?

Aš irgi vietų neužsisakiau, labai jau brangiai nori jie už jas. Iš to ką skaičiau, tai supratau vietas pirkti išanksto pataria tam kad pasirinktum kur sėdėt, ir kad galėtum kartu sėdėt jei ne vienas skrendi. O kas neužsisakys vietas, tai susodins ten kur laisva (ta prasme neišpirktos). Man gyliai dzindzilin kur sėdėt, svarbu laimingai nuskrist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 12 06, 16:47)
Aš irgi vietų neužsisakiau, labai jau brangiai nori jie už jas. Iš to ką skaičiau, tai supratau vietas pirkti išanksto pataria tam kad pasirinktum kur sėdėt, ir kad galėtum kartu sėdėt jei ne vienas skrendi. O kas neužsisakys vietas, tai susodins ten kur laisva (ta prasme neišpirktos). Man gyliai dzindzilin kur sėdėt, svarbu laimingai nuskrist  4u.gif

Jeigu yra internetinis check-in, tai registruodamasis pasirenki vietas, kur nori sedeti. Beje jie skelbiasi, kad check-in'as internete prasideda diena pries skrydi, dvylikta valanda. Bet as skrydziui sekmadienio vidurdieni uzsiregistravau sestadienio ryte. Galejau rinktis is praktiskai viso lektuvo, nes vos kelios vietos tebuvo pazymetos, kaip uzimtos.
Na, o jeigu registracija oro uoste, tai reiktu nepatinget pora valandu iki skrydzio atsistoti vieniems pirmuju prie langelio, tada irgi kartu pasodint turetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 06, 20:08)
Jeigu yra internetinis check-in, tai registruodamasis pasirenki vietas, kur nori sedeti. Beje jie skelbiasi, kad check-in'as internete prasideda diena pries skrydi, dvylikta valanda. Bet as skrydziui sekmadienio vidurdieni uzsiregistravau sestadienio ryte. Galejau rinktis is praktiskai viso lektuvo, nes vos kelios vietos tebuvo pazymetos, kaip uzimtos.
Na, o jeigu registracija oro uoste, tai reiktu nepatinget pora valandu iki skrydzio atsistoti vieniems pirmuju prie langelio, tada irgi kartu pasodint turetu smile.gif

Su tuo chec-in prieš para iki skrydžio aš žinau, pavasari man irgi sistema leido registruotis daug ankščiau nei skelbiama. Esme tame kad dabar renkantis vietas reik susimokėt, o mes prie skupiųjų tai imsim tą kas liks darant chec-in biggrin.gif
Atsakyti