Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

Vakar skridau is Barselonos, skrydziui registravausi oro uoste. Padaviau kortele kartu su savo ATK, bet i kortele net nepaziurejo, uzregistravo be jokio mokescio.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2011 08 10, 14:56)
Vakar skridau is Barselonos, skrydziui registravausi oro uoste. Padaviau kortele kartu su savo ATK, bet i kortele net nepaziurejo, uzregistravo be jokio mokescio.

Nu viskas aisku tada. As irgi is Barcelonos skrisiu, tai tikiuosi viskas bus ok smile.gif
O kai daret rezervacija internetu iraset baltic miles numeri? Man rodos jie mato tai.
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 08 10, 16:02)
Nu viskas aisku tada. As irgi is Barcelonos skrisiu, tai tikiuosi viskas bus ok smile.gif
O kai daret rezervacija internetu iraset baltic miles numeri? Man rodos jie mato tai.

Dabar klausimai užduodami čia http://www.facebook.com/airBaltic
Baikit save varyt į stresą, prisiregistruokite jų puslapyje, ir visas operacijas ten atlikite. Tada sistemoje viskas matysis.
Ilaipinimo kortele atsispauzdinti butina!
Vietos pasirinkimas lėktuve mokomas.
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 08 10, 16:02)

Taip, buvau įrašius BM numerį. Ir skrydžiui į priekį registravausi internetu. Tik grįždama neturėjau galimybės atsispausdinti įlaipinimo kortelės, todėl nesiregistravau internetu.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 08 10, 16:42)
Dabar klausimai užduodami čia http://www.facebook.com/airBaltic
Baikit save varyt į stresą, prisiregistruokite jų puslapyje, ir visas operacijas ten atlikite. Tada sistemoje viskas matysis.
Ilaipinimo kortele atsispauzdinti butina!
Vietos pasirinkimas lėktuve mokomas.

QUOTE(gummy bear @ 2011 08 10, 18:04)
Taip, buvau įrašius BM numerį. Ir skrydžiui į priekį registravausi internetu. Tik grįždama neturėjau galimybės atsispausdinti įlaipinimo kortelės, todėl nesiregistravau internetu.

as pavasari skridau is helsinkio neturejau galimybes atsispausdinti bet vis tiek registracija dariau internete// tai orouoste man jie atspausdino jas.. vietas pasirinkau registracijos metu ir tikrai nereikejo nieko moket uz tai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 08 10, 15:02)
tai kad, berods, taisyklėse parašyta, kad keleiviai su jaunesnias nei 2m vaikais registruotis internetu negali. Gal dėl to?

tai kad apskritai su nepilnameciais neduoda mastau.gif Su sese skridom 16, taip pat nedave schmoll.gif

Hmm, as ir rasydavau i vnoreservations@airbaltic.com g.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 08 10, 20:56)
Hmm, as ir rasydavau i vnoreservations@airbaltic.com  g.gif

taip iseina, kad panaikino susisiekima e-mailu. dabar tik per facebooka galima klaust jeigu ko reikia. man visai tas nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(WooDoo @ 2011 08 10, 21:41)
as pavasari skridau is helsinkio neturejau galimybes atsispausdinti bet vis tiek registracija dariau internete// tai orouoste man jie atspausdino jas.. vietas pasirinkau registracijos metu ir tikrai nereikejo nieko moket uz tai..  g.gif

Ar tikrai pasirinkot pati? Nes tai kainuoja lygtais 15 EUR, o nemokomai parenka pati sistema. Skridom dviese su drauge (geguže), bilietą pirkau per savo paskyrą kartu, ir sistema visus 4 skrydžius mus pasodino kartu thumbup.gif

O kad butina įlaipinimo kortele atsispauzdinti, Airbaltic puslapyje parašytą paryškintai su šauktuku, taip ir aš paršiau 4u.gif Kiek susidūriau su tu kortelių spauzdinimu ir internetinėm registracijom užsienyje, nėra jokių problemų. Tik reikia pasakyti viešbučio administracijai ir kitur, kad tai registracija skrydžiui, iškarto viskas yra suteikiama nemokomai. Jeigu nėra kompiuteris viešo naudojimo prijungtas prie printerio, tokiam šventam reikalui mielai suteikia administracinį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 11 rugpjūčio 2011 - 08:27
QUOTE(Jofky @ 2011 08 11, 09:23)
Ar tikrai pasirinkot pati? Nes tai kainuoja lygtais 15 EUR, o nemokomai parenka pati sistema. Skridom dviese su drauge (geguže), bilietą pirkau per savo paskyrą kartu, ir sistema visus 4 skrydžius mus pasodino kartu  thumbup.gif

O kad butina įlaipinimo kortele atsispauzdinti, Airbaltic puslapyje parašytą paryškintai su šauktuku, taip ir aš paršiau  4u.gif  Kiek susidūriau su tu kortelių spauzdinimu ir internetinėm registracijom užsienyje, nėra jokių problemų. Tik reikia pasakyti viešbučio administracijai ir kitur, kad tai registracija skrydžiui, iškarto viskas yra suteikiama nemokomai. Jeigu nėra kompiuteris viešo naudojimo prijungtas prie printerio, tokiam šventam reikalui mielai suteikia administracinį  4u.gif

pala.. hmm va nesenai mama skrido i hamburga birzeli.. darem online checkina... tikrai leido pasirinkt norimas vietas lektuve ir jokio papildomo del to mokescio.. papildomai reik moket uz vietas.. jei tu perki bielitus ir tada is kart nori rezervuoti vietas tada meta kad tai papildomi pinigai. bet kai darai chekin pries pat kelione jokiu papildomu mokesciu.. si karta spausdinome bilietus namie nes turejome kur...

o is helsinkio kadangi ne viesbutyje bunu tai nebuvo tikrai galimybes spausdinti.. tai orouoste ramiai atspausdino.. skridau kova.. g.gif
Atsakyti
gal kas galit greitai atsakyti ar darant check-in internetu galima issisaugoti kompiuteryje ta ilaipinimo lapa? siuo metu neturiu kaip atsispausdinti, todel noriu tik prisiregistruoti, o atsispausdinti siek tiek veliau is kito kompiuterio.
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 08 18, 20:14)
gal kas galit greitai atsakyti ar darant check-in internetu galima issisaugoti kompiuteryje ta ilaipinimo lapa? siuo metu neturiu kaip atsispausdinti, todel noriu tik prisiregistruoti, o atsispausdinti siek tiek veliau is kito kompiuterio.

jei įrašysit e-pašto adresą jis bus jums atsiūstas
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 08 18, 20:34)
jei įrašysit e-pašto adresą jis bus jums atsiūstas

aciu 4u.gif
jau atsispausdinau. is tikruju tai tas ilaipinimo lapas atidaromas PDF formatu ir dar yra galimybe persisiusti i el. pasta. cia gal kam nors kitam pravers sita informacija smile.gif
Atsakyti