Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

O ta kaip tada su šampūnu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 07 15, 15:04)
O ta kaip tada su šampūnu? g.gif

Isipilu į ne didesnį kaip 100 ml buteliuką 4u.gif
Atsakyti
Ir sampuna ir kondicionieriu persipilu i mazos talpos buteliukus.
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 07 13, 20:59)
Iškilo dar vienas klausimas. doh.gif
Negalima skraidintis daugiau negu 100ml talpos daiktų, bet jeigu mano apsauginio kremo nuo saulės talpa 200ml ir aš nunaudojus daugiau nei puse? g.gif  g.gif

nepraeisit... jie skanuoja ir mato, kad pakuote didesnė nei 100 ml. Turėjau pati aptirties jau 2 kartus: vieną kartą vežiausi kremo vos vos likutis buvo likes, o pakuote 200 ml, ir kita karta dantu pasta - 150 ml. Liepe ismest
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2011 07 15, 15:07)
nepraeisit... jie skanuoja ir mato, kad pakuote didesnė nei 100 ml. Turėjau pati aptirties jau 2 kartus: vieną kartą vežiausi kremo vos vos likutis buvo likes, o pakuote 200 ml, ir kita karta dantu pasta - 150 ml. Liepe ismest

va čia tai geras momentas doh.gif blink.gif nulekiau į vonia žiūrėtis savo kosmetikos turius - prausiklio 127g, toniko 192 ml doh.gif na tonika dar galima kur perpilti į mažesnį, o tas prausiklis tutelėje, kur ji išspausti g.gif unsure.gif ale iš kitos pusės tie reikalavimai priverčia padaryti atostogas ir veidui thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=rutuliukė,2011 07 15, 17:15]
va čia tai geras momentas doh.gif blink.gif nulekiau į vonia žiūrėtis savo kosmetikos turius - prausiklio 127g, toniko 192 ml doh.gif na tonika dar galima kur perpilti į mažesnį, o tas prausiklis tutelėje, kur ji išspausti g.gif unsure.gif ale iš kitos pusės tie reikalavimai priverčia padaryti atostogas ir veidui thumbup.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Visų prausiklių, šampūnų ar dušo želė sudėtis bazinė vienoda, todėl nėr ko parintis ir nereik savęs apsikraut, pilnai užtenka pasiimt tik šampūną 100 ml buteliuką ir prausti visą kūną visą savaitę 4u.gif
Atsakyti
O aš esu praslydus ne kartą, bet vat dabar abejoju. Plius, neturiu kur supilti šampūno. Nežinau ką reiks daryt. doh.gif
Atsakyti
Drogo parduotuvėse yra permatomo plastiko užsukamų 100 ml talpos buteliukų, kurie yra skirti būtent tam tikslui. Pora kainuoja berods 6 lt su centais, kartu pakuotėje yra ir lipdukų tūriniui identifikuoti -- šampūnas, kremas, tonikas, etc.
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 07 13, 21:22)
Nesvarbu kiek sunaudota to kremo, jie juk netikrins kiek ten jo viduje yra. Talpa virsija norma, todel greiciausiai turesit problemu su jais. As rankiniame bagaze dazniausiai vezuosi visokius meginius arba persipilu i mazos talpos buteliukus.

tai visdėlto tie ribojimai dėl 100 ml ar tik rankianim bagažui ar ir registruotam? g.gif gal galima ir visokiu talpu vežtis registruotame? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2011 07 16, 14:34)
tai visdėlto tie ribojimai dėl 100 ml ar tik rankianim bagažui ar ir registruotam? g.gif gal galima ir visokiu talpu vežtis registruotame? ax.gif

registruotame galima veztis ir didesniu talpu
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2011 07 16, 15:15)
registruotame galima veztis ir didesniu talpu

sausė 4u.gif ačiū thumbup.gif matau jus Norvegijoje gyvenate ax.gif aš skrendu penktadieni iš Rygos i Gordemoena su AirBaltic, skrysiu viena su dviem vaikais doh.gif jos tokios nenuoramos doh.gif mažajai 2 su puse, didžiajai 9 metai. Galvoju kaip čia viskas vyks g.gif ar vandeni irgi po 100 ml reikia neštis rankiniame, ir kiek galima blush2.gif nes man drauge parašė kad išvis negalima, o po patikrinimo duty free nusipirkti geriau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2011 07 16, 15:34)
sausė  4u.gif ačiū  thumbup.gif matau jus Norvegijoje gyvenate  ax.gif aš skrendu penktadieni iš Rygos i Gordemoena su AirBaltic, skrysiu viena su dviem vaikais  doh.gif jos tokios nenuoramos  doh.gif mažajai 2 su puse, didžiajai 9 metai. Galvoju kaip čia viskas vyks  g.gif ar vandeni irgi po 100 ml reikia neštis rankiniame, ir kiek galima  blush2.gif nes man drauge parašė kad išvis negalima, o po patikrinimo duty free nusipirkti geriau  blink.gif

taip, galima iki 100 ml talpos ir vandenuka. nors as pati visada perkuosi jau aeoruoste. kai su vaikuciais skrendi kazkaip kitaip- mamos nesasi arbatytes, sultis. bet as gerai nezinau kokiais kiekiais. gal parasys kas skrido su vaikuciais. zinau, kad kitoms tenka pacioms ragauti smile.gif
o tavo kelione ne ilga, viskas bus gerai. kiek girdejau ir didziausi nenuoramos sedi istvermingai per skrydi 4u.gif
Atsakyti