Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

QUOTE(NickaD @ 2011 06 25, 14:52)
Ir dar kilo klausimas. 4u.gif
Sugalvojau į kelionę (jei bus laisvos vietos) pasiimti kepimo formą ir visokius tokius niekučius.. O vat kaip dėl dalykų, kurių reikia konditeriniams gaminiams: kepimo milteliai, ekstraktai, vanilė - įdomu, tie visi apsauginiai nepalaikys kaip už "narkotikus"? Turiu aš tokių daug, bet neorginaliame pakelyje... O vietoje vos dėl vieno karto pirkt neapsimoka. g.gif  g.gif

Nu nezinau, jeigu neoriginalios pakuotes, tai tie visokie miltai, miltukai gali jiems tikrai sukelti itarimu. As gal geriau nusipirkciau.
Atsakyti
Nejau nieks neskrenda liepos 6d vilnius-riga-oslas ?
Atsakyti
sakykit, o bagažo išmatavimai kokie yra, nes aš mačiau tik rankinio, o lagamino?, svoris tik nurodytas
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 06 25, 16:10)

Ką padarysi - teks pirkti. doh.gif

QUOTE(Felichita @ 2011 06 27, 11:31)

Realiai bagažas išmatavimų neturi, svarbu tik svoris. Kiek aš skridau su mažyčiu bagažu (t.y. didesnis už rankinį bagažą, bet ne lagaminas) arba su didele taše su ratukais, arba su lagaminu - niekas nežiūri į išmatavimus.
Daugelis keliauninkų gi būna su tom tašėm, kur už pačius juos didesnės ir vis tiek nieko nesako. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NickaD: 27 birželio 2011 - 16:26
Na kaip ir neblogos naujienos http://verslas.delfi...php?id=47057579
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2011 06 28, 13:59)

Geras!!!! Nu tikrai nebloga naujiena!! Dabar jau vel atgijo viltis, kad spesiu suskraidyti rugpjucio menesi su airbaltic'u thumbup.gif

Papildyta:
O tas greitai.lt pasinaudojo tokiomis kalbomis ir pasistenge tokiu budu suvesti saskaitas, nes skaiciau, kad jau kuris laikas ten tarp ju nesutarimu visokiu budavo.
Atsakyti
Jaj pirkau bilieta megature.taj man dar reikia check in daryt? Ar wiska susitwarkysiu uoste?
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 06 28, 15:52)
Geras!!!! Nu tikrai nebloga naujiena!! Dabar jau vel atgijo viltis, kad spesiu suskraidyti rugpjucio menesi su airbaltic'u  thumbup.gif

Papildyta:
O tas greitai.lt pasinaudojo tokiomis kalbomis ir pasistenge tokiu budu suvesti saskaitas, nes skaiciau, kad jau kuris laikas ten tarp ju nesutarimu visokiu budavo.

Nežinau, kas gero naujienoje, kiek milijonų nuostolių patirta, ir kad su vadovu tebebendrauja per žiniasklaidą:/ Jei jums tai - patikimo verslo požymis, puiku. Tik jei kas nors nutiks, nereikalaukit, kad visi mokesčių mokėtojai padengtų jūsų patirtus nuostolius.

Čia šiaip mintys, iš patirties su "FlyLAL" ir "Star1". Jei paieškosite giliau šiame forume, rasite nemažą krūvelę žinučių, kokia pastaroji nuostabi ir perspektyvi aviakompanija. Buvo, ta prasme.
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2011 06 30, 16:58)
Jaj pirkau bilieta megature.taj man dar reikia check in daryt? Ar wiska susitwarkysiu uoste?

Pasiskambinkit Megaturui ir pasiklauskit wink.gif

Oro uoste uz registracija reikia papildomai moketi. Jei turit koduka, bandykit airbaltic puslapyje registruotis.
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2011 06 30, 17:28)
Nežinau, kas gero naujienoje, kiek milijonų nuostolių patirta, ir kad su vadovu tebebendrauja per žiniasklaidą:/ Jei jums tai - patikimo verslo požymis, puiku. Tik jei kas nors nutiks, nereikalaukit, kad visi mokesčių mokėtojai padengtų jūsų patirtus nuostolius.

Čia šiaip mintys, iš patirties su "FlyLAL" ir "Star1". Jei paieškosite giliau šiame forume, rasite nemažą krūvelę žinučių, kokia pastaroji nuostabi ir perspektyvi aviakompanija. Buvo, ta prasme.

Keistas komentaras.
Gerai man atrodo tai, kad atlikus audita, nebuvo rasta jokiu nemokumo pozymiu, todel bent jau artimiausiu metu airbaltic'as neturetu bankrutuoti, kas man ir yra aktualu.
O jeigu kazkas ir nutiks, tai esu tikra, kad pinigu uz bilietus man niekas negrazins ir apie tai as jau rasiau praeita savaite sioje temoje. Nesijaudinkite taip, jums tikrai nereikes padengti mano nuostoliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yalissa: 01 liepos 2011 - 15:00
Sveikos visos, gal kas skris liepos 8 diena Kaunas - Ryga - Bergenas? Skrisiu pirmą kartą gyvenime. Tai truputį nervinuosi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2011 07 04, 12:21)
Sveikos visos, gal kas skris liepos 8 diena Kaunas - Ryga - Bergenas? Skrisiu pirmą kartą gyvenime. Tai truputį nervinuosi. blush2.gif

Liepos 19d. aš skrisiu Ryga - Bergenas. hihihi.gif Nesijaudinkit viskas bus gerai. good.gif
Atsakyti