Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

Merginos, aš irgi labai nerimauju, turiu bilietą rugsėjo pradžiai į Stambulą, skrisiu studijuoti, tai dabar neramiai seku naujienas. Girdėjau, kad Ryanair siūlosi perimti skrydžius, tikiuosi, kad viskas susitvarkys ir skrydžiai įvyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heileja @ 2011 06 23, 17:16)
Merginos, aš irgi labai nerimauju, turiu bilietą rugsėjo pradžiai į Stambulą, skrisiu studijuoti, tai dabar neramiai seku naujienas. Girdėjau, kad Ryanair siūlosi perimti skrydžius, tikiuosi, kad viskas susitvarkys ir skrydžiai įvyks smile.gif

As irgi labai to tikiuosi, bet nuo vakar didziulis nerimas atsirado. Manau kita savaite daug kas turetu paaisketi, nes latviai jau tures audito isvadas ir gales suteikti informacijos apie tikraja airbaltic padeti.
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 06 23, 18:38)
As irgi labai to tikiuosi, bet nuo vakar didziulis nerimas atsirado. Manau kita savaite daug kas turetu paaisketi, nes latviai jau tures audito isvadas ir gales suteikti informacijos apie tikraja airbaltic padeti.

jo, čia daug kam nerimo įvarė, man skrydis spalio prad., bet jų maršrutas tinka į Barsa El prat, neįsivaizduoju ką reiks daryt, nes kitų skrydžiai nelabai ir tinka doh.gif bet atsiliepimai apie airbaltic tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Felichita @ 2011 06 23, 17:51)
jo, čia daug kam nerimo įvarė, man skrydis spalio prad., bet jų maršrutas tinka į Barsa El prat, neįsivaizduoju ką reiks daryt, nes kitų skrydžiai nelabai ir tinka  doh.gif  bet atsiliepimai  apie airbaltic tai  doh.gif

kai paskaitai lryto arba delfi komentarus, tai toks vaizdas, kad visi tik ir laukia, kad kuo greiciau susibankrutuotu. as tikrai daug skraidziau su airbaltic'u, bet nieko tokio blogo apie juos negaleciau pasakyti.
Atsakyti
Tfu, merginos, neprisikalbėkit unsure.gif bu ir man nuskris atostogos su visa AirBaltic, nors, gal nespės per mėnesį užsidaryt. biggrin.gif
Tikėkimės viskas bus gerai, nes aš tai tikrai netikiu, kad ten kažkas blogo bus juk kiek daug žmonių jie skraidina.. g.gif
Atsakyti
O man taij uz dvieju savaiciu skrydis tai tikiuosi neteks is svecios salies "kaip nori taip ir grizk" kapanotis smile.gif

Sakykit su Airbaltiku skrendant maciau, kad rankinis bagazas gali buti tik 8 kg. O cia kaip ir Ryanaire turi viskas viename buti supakuota ar galiu atskirai koki rankinuka tureti?
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2011 06 23, 18:56)
O man taij uz dvieju savaiciu skrydis tai tikiuosi neteks is svecios salies "kaip nori taip ir grizk" kapanotis smile.gif

Sakykit su Airbaltiku skrendant maciau, kad rankinis bagazas gali buti tik 8 kg. O cia kaip ir Ryanaire turi viskas viename buti supakuota ar galiu atskirai koki rankinuka tureti?

kai skridau pries metus is vilniaus, tai prie isodinimo vartu perspejo, kad tik 1 vienetas rankinio bagazo, tai reiskia, kad rankine turi buti sugrusta i rankini lagamina. daugiau su jais neskridau, tai nezinau kaip ten dabar yra.
Atsakyti
Vilniuj labai neziuri, kiek ten tu vienetu bagazo. As visada turiu lagaminuka ir rankinuka. Nes lagaminiuka paprastai prie lektuvo paima i bagaza. Tai negi ten paliksi dokumentus ir pinigus?

Va Kaune tai kabinejasi, butinais vienas bagazo vienetas turi buti ir net dydi pamatuoja. Na jie prie Ryanair prate smile.gif

Kitose salyse niekas neziurejo, kiek ten to rankinio bagazo. Nei svere, nei ka.

Bet cia turbut laimes dalykas, priklauso, 'ant' kokiu darbuotoju papuoli.
Atsakyti
Turiu vieną klausimą...
Skrisiu su Airbaltic ir bandysiu talpint daiktus į kuprinę, o jos matmenys 33x45x22cm o Airbaltc pateikia, kad išmatavimai negali viršyti 55x40x20cm. Įdomu prie to neprikibs, nes mano kuprinė viršija plotį ir aukštį keliais cm. g.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 06 24, 16:18)
Turiu vieną klausimą...
Skrisiu su Airbaltic ir bandysiu talpint daiktus į kuprinę, o jos matmenys 33x45x22cm o Airbaltc pateikia, kad išmatavimai negali viršyti 55x40x20cm. Įdomu prie to neprikibs, nes mano kuprinė viršija plotį ir aukštį keliais cm. g.gif

Jei kuprine nekieta, neprigrusta, tai paspausit gi, kad i ta lagaminu matavimo remeli tilptu, jei jau prasys i ji ideti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sweikos. Skrisiu liepos 6d vilnius-riga-oslas-kirkenesas. Gal yra kas dar skris?
Atsakyti
Ir dar kilo klausimas. 4u.gif
Sugalvojau į kelionę (jei bus laisvos vietos) pasiimti kepimo formą ir visokius tokius niekučius.. O vat kaip dėl dalykų, kurių reikia konditeriniams gaminiams: kepimo milteliai, ekstraktai, vanilė - įdomu, tie visi apsauginiai nepalaikys kaip už "narkotikus"? Turiu aš tokių daug, bet neorginaliame pakelyje... O vietoje vos dėl vieno karto pirkt neapsimoka. g.gif g.gif
Atsakyti