Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic,

sveikos
ketvirta temą uždarė , o naujos kaip ir neradau , drįstu atidaryti nauja , jei ką prašysiu moderatorių ištrins jei per žioplumą nepastebėjau...

taigi dalijamės info toliau ( labai nenukripdami nuo temos ) biggrin.gif

user posted image

man pirma kelione gyvenime lektuvų ir nespejus dar jai įvykt jau turėjau nemalonumų su airbaltic kas man kainavo laaaabai daug nervų nes kelione yra labai brangi ( ne finansine prasmė)... ir svarbi ... nesitikėjau šitokio nesiskaitymo su klientais .. kita dieną bandysiu plačiau viską papasakoti ...

o dabar klausimas jei pirkau bilietą ir jame parašyta

Skrydis į priekį Skrydis atgal
1.Registruotas lagaminas 1, Registruotas lagaminas

registracija skrydžiui darysiu irgi internetu ( neva nemokamai) ar man dar už kažką teks papildomai mokėt atvykus į Rygos orouostą?
Atsakyti
Nereikes,juk uz lagamina jau susimokejote.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 08 13, 16:03)
Nereikes,juk uz lagamina jau susimokejote.

ajj cia prisiskaiciau visokiu nesamoniu baisoka pasidare ...dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 13, 23:09)
ajj cia prisiskaiciau visokiu nesamoniu baisoka pasidare ...dekui uz atsakyma  4u.gif

Kiek pamenu, tai reikės mokėti už lagamino įregistravimą (jei neprisiregistruosite internetu). Su Airbalticu aš visada darau online check-in, nes jau kartą nudegiau.
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 08 15, 18:41)
Kiek pamenu, tai reikės mokėti už lagamino įregistravimą (jei neprisiregistruosite internetu). Su Airbalticu aš visada darau online check-in, nes jau kartą nudegiau.

atsirašau pasirodysiu balta varna , bet man tai pirmas kartas ta nesigaudau unsure.gif man dar lagaminą užregistruot kažkur reikia ? blink.gif
Atsakyti
Turiu klausimą. Gal kas žinot atsakymą. Nusipirkau bilietus Vilnius-Ryga-Stambulas ir atgal, bet man daug patogiau įlipti Rygoje, nei trenktis į Vilnių. Čia ir kyla klausimas jeigu neįlipsiu Vilniuje ar nepanaikins mano skrydžio iš Rygos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 11 01, 14:05)
Turiu klausimą. Gal kas žinot atsakymą. Nusipirkau bilietus Vilnius-Ryga-Stambulas ir atgal, bet man daug patogiau įlipti Rygoje, nei trenktis į Vilnių.  Čia ir kyla klausimas jeigu neįlipsiu Vilniuje ar nepanaikins mano skrydžio iš Rygos?  g.gif

Panaikins, panaikins, galit but tikra

Skriskite is Vilniaus
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 11 01, 13:05)
Turiu klausimą. Gal kas žinot atsakymą. Nusipirkau bilietus Vilnius-Ryga-Stambulas ir atgal, bet man daug patogiau įlipti Rygoje, nei trenktis į Vilnių.  Čia ir kyla klausimas jeigu neįlipsiu Vilniuje ar nepanaikins mano skrydžio iš Rygos?  g.gif

nesupratau.O tai kaip atsitiko,kad bilietas pirktas iš Vilniaus,jei iš RYGOS būtų buvę apie 300lt. pigiau?O skist turi tik iš V ilniaus.
Atsakyti
QUOTE(roma @ 2010 11 01, 18:12)
nesupratau.O tai kaip atsitiko,kad bilietas pirktas iš Vilniaus,jei iš RYGOS būtų buvę apie 300lt. pigiau?O skist turi tik iš V ilniaus.

Tai čia ir yra kainų paradoksas. Vilnius-Ryga-Stambulas ir atgal žymiai pigiau nei Ryga-Stambulas cool.gif Nieko nepadarysi, sutaupiau pinigų teks paaukoti biški daugiau laiko kelionei 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau jei pasikartosiu. Bet kas žinote, kokiu būdu reikia sumokėti už airbaltico bagažą, jei bilietas įsigytas internetu, bet ne iš airbaltic svetainės? Ar yra koks būdas, kad priskaičiuotų iš karto ar teks tik jau oro uoste susimokėt?
Atsakyti
QUOTE(somebody else @ 2010 11 08, 18:09)
Atsiprašau jei pasikartosiu. Bet kas žinote, kokiu būdu reikia sumokėti už airbaltico bagažą, jei bilietas įsigytas internetu, bet ne iš airbaltic svetainės? Ar yra koks būdas, kad priskaičiuotų iš karto ar teks tik jau oro uoste susimokėt?

As paskambinau i AirBaltic biura Kaune ir labai maloni mergaite man isaiskino visa rupima informacija smile.gif

Vat ko nesupratau. Grizinejom mes dabar is Stambulo. Kaip paklusnus klientai, su savim turejom mazytes kuprines, o uz registruota lagamina susimokejom 30 EUR. O bendrakeleiviai i rankini bagaza nesesi akivaizdiai beveik dvigubo leistino dydzio bagaza blink.gif Kai visi pradejo krauti i lentynas virs galvu, tai neuzteko vietos unsure.gif Dalis tempe krepsius pas stiuardeses doh.gif Tai taip ir likau nesuprates, pagal kokias privilegijas juos visus taip praleido g.gif
Atsakyti
QUOTE(somebody else @ 2010 11 08, 19:09)

Jokiu problemu už bagažą apmokėti intenetu, tai net 5 EUR į vieną pusę pigiau nei orouoste, tik butina turėt atsispauzdinus saskaitą kad sumokėta, ją reiks pateikti registruojant bagažą, priešingu atveju susimokėsit dar kartą 4u.gif

Žilvino75 laukiam įspūdžių iš Stambulo mirksiukas.gif
Atsakyti