Įkraunama...
Įkraunama...

Palemono mamytės2

Sveikutes
Gal yra besilaukianciu ir gyvenamciu Palemone? smile.gif As gyvenu Mariu g netoli Taupyko.Liepa turetu pagauseti musu seimyna tai ieskau kokios nestuke.gif pasivezinimamas biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jorune32 @ 2011 04 26, 23:04)
Sveikutes
Gal yra besilaukianciu ir gyvenamciu Palemone? smile.gif As gyvenu Mariu g netoli Taupyko.Liepa turetu pagauseti musu seimyna tai ieskau kokios  nestuke.gif  pasivezinimamas  biggrin.gif  wink.gif

sveika, smagu kad atsiliepe dar viena palemoniete smile.gif na as liepa nespeciau, bet labai noreciau jau antro leliuko wub.gif
Atsakyti
O tai jau planuojat ar tik seip norai tokie? biggrin.gif cia del lelytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jorune32 @ 2011 04 28, 20:16)
O tai jau planuojat ar tik seip norai tokie? biggrin.gif cia del lelytes rolleyes.gif

na pasimegausim vasara ir manau rudeniop susiorganizuosime smile.gif

jusu pirmagimis? kaip nuotaikos pries gimdyma?
Atsakyti
Taip pirmas biggrin.gif Na po kolkas pakilios nezinau kaip bus liepos men biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jorune32 @ 2011 04 30, 13:04)
Taip pirmas biggrin.gif  Na po kolkas pakilios nezinau kaip bus liepos men biggrin.gif

smile.gif kaip nezinai ko laukti nebaisu smile.gif lotuliukas.gif siaip viskas bus ok, tik tau vasara paskutiniai menesiukai per karscius... uzuojauta. as sausi gimdziau ir tai storule visa, pilvas didelis, karsta ... o cia dar + 30 bus smile.gif sakysi dzin kaip bus bet GREICIAU PAGIMDYT smile.gif zinot ko laukiate? vardus turite'/
Atsakyti
Tai tu karsciu as ir nenoriu ir viliuosi, kad ju nebus biggrin.gif
Taip berniukas bus o vardo neissirenkam vis dar rolleyes.gif
O tu ka turi?
Atsakyti
Mes tai dar nezinom ,kas bus,zinom,kad vienas... tongue.gif nors mano gimineje buvo ir dvynuku,ir as pati norejau dvynuku... doh.gif na dar tik menuo lotuliukas.gif o be to, jau keliam sparnus is Palemono rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 04 gegužės 2011 - 09:41
QUOTE(jorune32 @ 2011 05 04, 10:50)
Tai tu karsciu as ir nenoriu ir viliuosi, kad ju nebus  biggrin.gif
Taip berniukas bus o vardo neissirenkam vis dar rolleyes.gif
O tu ka turi?

pas mane berniukas smile.gif ir varda isrinke mes buvom kaip nestumo dar nebuvo smile.gif lotuliukas.gif BENAS thumbup.gif nors visi gyd tvirtino iki gimdymo kad mergyte pas mane ir kas klausdavo AR ZINAI KA TURESI? Sakau jo, mergaite, sako koks vardas bus? o as - Benas lotuliukas.gif Buvo paskui vyras mergaitei isrinkes pries gala, bet as netikejau kad bus mergyte pas mane. Dabar galvoju kad antras bus mergyte wink.gif
Papildyta:
QUOTE(mariug @ 2011 05 04, 11:41)
Mes tai dar nezinom ,kas bus,zinom,kad vienas... tongue.gif nors mano gimineje buvo ir dvynuku,ir as pati norejau dvynuku... doh.gif na dar tik menuo  lotuliukas.gif o be to,  jau keliam sparnus is Palemono rolleyes.gif

tai sveikinu, kad tik viskas ok butu thumbup.gif tai kada cia gimdyt tau terminas? o tai prie altoriaus eisi "biskiuka" nescia smile.gif 3 menesiukai beveik bus. (pagal liniuote ziuriu) o kur keliate sparnus? gavot buta? ar ka sugalvojote? papasakok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2011 05 04, 13:49)
pas mane berniukas smile.gif ir varda isrinke mes buvom kaip nestumo dar nebuvo smile.gif  lotuliukas.gif BENAS  thumbup.gif  nors visi gyd tvirtino iki gimdymo kad mergyte pas mane ir kas klausdavo AR ZINAI KA TURESI? Sakau jo, mergaite, sako koks vardas bus? o as -  Benas  lotuliukas.gif  Buvo paskui vyras mergaitei isrinkes pries gala, bet as netikejau kad bus mergyte pas mane. Dabar galvoju kad antras bus mergyte wink.gif
Papildyta:
tai sveikinu, kad tik viskas ok butu  thumbup.gif  tai kada cia gimdyt tau terminas? o tai prie altoriaus eisi "biskiuka" nescia smile.gif 3 menesiukai beveik bus. (pagal liniuote ziuriu) o kur keliate sparnus? gavot buta? ar ka sugalvojote? papasakok wink.gif

BUTA tikimes gaut,nes sita parduodam.ieskom buto su balkonu rolleyes.gif na,buta MB tikisi is savivaldybes gaut,kaip vienisas ir socialiai remtinas.bet,kai bus vedes,tai gali negaut schmoll.gif o siaip kaip ir sausinuka planuojam supt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 05 gegužės 2011 - 09:24
QUOTE(mariug @ 2011 05 04, 09:41)
Mes tai dar nezinom ,kas bus,zinom,kad vienas... tongue.gif nors mano gimineje buvo ir dvynuku,ir as pati norejau dvynuku... doh.gif na dar tik menuo  lotuliukas.gif o be to,  jau keliam sparnus is Palemono rolleyes.gif

Tai sveikinu su dziugia zinia 4u.gif
O kur dabar gyvenat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jorune32 @ 2011 05 05, 16:05)
Tai sveikinu su dziugia zinia  4u.gif
O kur dabar gyvenat? g.gif

tarp mano ir jo namu....kol kas dar butas Palemone yra,neparduotas,bet tikria negyvensim
Atsakyti