Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

QUOTE(mamkaa @ 2010 08 25, 09:00)
butinai pabandysiu  4u.gif
Papildyta:

mesos prieskoniu? kokius dedate? kas per skonis buna?

Anksciau dedavau astrius santa marios mesos prieskonius, tai gaudavosi tokie siek tiek astroki, kas mums labai patinka thumbup.gif , bet sikart neradau parduotuvej astriu, tai dejau paprastus santa marios mesos prieskonius, tik siek tiek daugiau, ziuresim kaip gausis, uz savaiteles galesiu pasakyti, reikes atidaryti paragauti. Del astrumo dar dedu cili pipiro gabaliuka, tai dar visai kitoks skonis taip pat astresnis. bet tada jau prieskoniu nededu.
Atsakyti
Jo, agurkai su pomidorų padažu geras dalykas. Vakar dariau, MB ragavo, sakė " Šakės, kaip skanu" smile.gif Tik kol nulupau česnakus, turbūt, nusideginau pirštus. Peršti, paraudę, ką nors šiltą paėmus skauda. Pirmą kartą tokia baika atsitiko. Kitą kartą reiks su pirštinėm dirbti.
Atsakyti
Sveikutes, pas mane agurku derlius jau baigiasi verysad.gif
Atsakyti
Pas mane irgi jau eina į pabaigą. Dar šiandien truputį parsinešiau, darysiu mišrainę su perlinėm kruopom, tikiuosi užteks.
Atsakyti
QUOTE(Pasakaite30 @ 2010 08 25, 09:26)
Sakykit o po kiek laiko jau matyti,kad agurkams sakes doh.gif Dar vis laikau virtuveje,nenoriu nesti i rusi,o paskui lakstyti ziurineti doh.gif

g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(martam @ 2010 08 25, 17:39)
Pas mane irgi jau eina į pabaigą. Dar šiandien truputį parsinešiau, darysiu mišrainę su perlinėm kruopom, tikiuosi užteks.

Nagi praso placiau mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti kiek mazdaug būtų česnako galvučių 300gramų?
Atsakyti
Dekui mamkai thumbup.gif ,siais metais pirma karta marinavau, pagal jos receptelius tai super gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakaite30 @ 2010 08 26, 00:04)
g.gif  g.gif  g.gif
Papildyta:

Nagi praso placiau mirksiukas.gif

Man pagal Uspaschiko recepta pasimate po kokiu 3 dienu ir po to, kas diena po stiklaini pradejo baltuoti... O siaip pagal kitus receptus, gal uztenka kokios savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina M @ 2010 08 26, 13:45)
norejau paklausti kiek mazdaug būtų česnako galvučių 300gramų?

Turiu svarstykles, tai pasvėriau vieną galvutę. Svoris - 70 g. Tai 300 g turėtų būt kokios 4 galvutės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 08 26, 21:23)
Turiu svarstykles, tai pasvėriau vieną galvutę. Svoris - 70 g. Tai 300 g turėtų būt kokios 4 galvutės.  biggrin.gif

Ane biggrin.gif ? O tai jeigu mano česnakai dvigubai didesni nei jūsų,kas tada lotuliukas.gif ?
Aš manau,kad nelabai įmanoma taip paskaičiuot ax.gif
Atsakyti
Idomu koks santykis 100gr acto 7 proc. atitiktu acta 90proc. ? Galvoju gal reiketu dalinti 90 : 7 = 12,8 ir jeigu jisai 12,8 kartu stipresnis, tai 100g :12,8 = 8,3g.
Zodziu padekite sitoje matematikoje g.gif . Aciu smile.gif !
Atsakyti
QUOTE(Megaera @ 2010 08 26, 22:26)
Ane biggrin.gif ? O tai jeigu mano česnakai dvigubai didesni nei jūsų,kas tada lotuliukas.gif ?
Aš manau,kad nelabai įmanoma taip paskaičiuot ax.gif

O mano tokia vidutinė česnako galvutė tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti