Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

Aš pernai dariau pagal Uspaskio receptą. Tai keli stiklainiukai buvo pabalę. Nieko nedariau, paskui nuskaidrėjo ir dugne liko drumzlės. Skonis normalus. O šiemet grįžau prie mamos receptuko su aspirinu
Atsakyti
Katik pridariau
Koncervuoti agurkai su pomidorų padažu


Agurkai, 5 kilogramai
Pomidorų padažas, 500 gramų
Česnakai, 300 gramų
Aliejus, 200 gramų
Actas, 200 gramų
Cukrus, 200 gramų
Druska, 2 šaukštai
Gaminimas:
Supjaustytus agurkus sudekite į dubenį, įpilkite aliejaus, acto, pomidorų padažo, įdekite cukraus ir druskos. užvirinimo pradžios virinkite 5 min., tada įdekite supjaustytą česnaką ir pavirinkite 2-3 min. Karštus dėkite į stiklainius ir užsukite. skanu.
P.s dariau iš pusės normos, bet pomidorų padažo dėjau 500 gramu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2010 08 21, 17:07)
Katik pridariau
Koncervuoti agurkai su pomidorų padažu
Agurkai, 5 kilogramai
Pomidorų padažas, 500 gramų
Česnakai, 300 gramų
Aliejus, 200 gramų
Actas, 200 gramų
Cukrus, 200 gramų
Druska, 2 šaukštai
Gaminimas:
Supjaustytus agurkus sudekite į dubenį, įpilkite aliejaus, acto, pomidorų padažo, įdekite cukraus ir druskos.  užvirinimo pradžios virinkite 5 min., tada įdekite supjaustytą česnaką ir  pavirinkite 2-3 min. Karštus dėkite į stiklainius ir užsukite.  skanu.
P.s dariau iš pusės normos, bet pomidorų padažo dėjau 500 gramu 4u.gif

Sveiki 4u.gif O kiek jums gavos iš pusės normos ir kaip skonis?
Aš turiu tokių didokų agurkų, tai gundaus virti tokią.Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 08 21, 17:49)
Sveiki  4u.gif  O kiek jums gavos iš pusės normos ir kaip skonis?
Aš turiu tokių didokų agurkų, tai gundaus virti tokią.Dėkui.

gavosi 3 litrai mirksiukas.gif
man patiko, vyras kad butu a6triau 5 kaikuriuos a6triosios paprikos 5sid4jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2010 08 21, 21:31)
gavosi 3 litrai mirksiukas.gif
man patiko, vyras kad butu a6triau 5 kaikuriuos a6triosios paprikos 5sid4jo biggrin.gif

Labai dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 08 21, 22:04)
Labai dėkoju už atsakymą.

sekmes darant, kadangi truputis daugiau išėjo, tai kai atšalė MB paragavo ir sako darysim daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Man pagal Uspachiko recepta visi stiklainiai pabaltavo verysad.gif Ka galima daryti su tais agurkais, negi mesti lauk?

Bet tiesa pasakius taip ir galvojau, kad bus... gal ne taip kazka padariau? Ar jus nenupilinejat marinato kelis kartus g.gif ? As dariaus pagal receptuka, tik pora kartu uzvirinau marinata ir supyliau i stiklainius.
Atsakyti
Sveikos smile.gif jei kas kaitinat stiklainius orkaiteje, tai kokia temperatūra statot ir kiek laiko laikot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(durke @ 2010 08 22, 17:29)
Sveikos smile.gif jei kas kaitinat stiklainius orkaiteje, tai kokia temperatūra statot ir kiek laiko laikot? ax.gif

As kaitinu tol kol jie gerai isdziuna, tai kazkur apie 15 - 20 min, is pradziu ant 80, veliau ant 100 laipsniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2010 08 21, 16:07)
Katik pridariau
Koncervuoti agurkai su pomidorų padažu
Agurkai, 5 kilogramai
Pomidorų padažas, 500 gramų
Česnakai, 300 gramų
Aliejus, 200 gramų
Actas, 200 gramų
Cukrus, 200 gramų
Druska, 2 šaukštai
Gaminimas:
Supjaustytus agurkus sudekite į dubenį, įpilkite aliejaus, acto, pomidorų padažo, įdekite cukraus ir druskos.  užvirinimo pradžios virinkite 5 min., tada įdekite supjaustytą česnaką ir  pavirinkite 2-3 min. Karštus dėkite į stiklainius ir užsukite.  skanu.
P.s dariau iš pusės normos, bet pomidorų padažo dėjau 500 gramu 4u.gif




o koki pomidoru padaza dedate? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 08 21, 16:59)
Aš pernai dariau pagal Uspaskio receptą. Tai keli stiklainiukai buvo pabalę. Nieko nedariau, paskui nuskaidrėjo ir dugne liko drumzlės. Skonis normalus. O šiemet grįžau prie mamos receptuko su aspirinu

As dar pasikartosiu su savo problema apie uspaschik... man vienuose stiklainiuose skaidresnes drumzles, o kituose vos ne melsvos...kas tai galetu buti. manau, kad reiktu padaryti per naujo marinata, perkaitinti stiklainius ir vel tuos pacius agurkus uzmarinuoti.
Kazkur buvau skaicius, kad kitos lyg ta pati marinata perkaitina, bet kazkin ar jis po perkaitinimo pasviesetu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 08 22, 16:15)
Man pagal Uspachiko recepta visi stiklainiai pabaltavo  verysad.gif Ka galima daryti su tais agurkais, negi mesti lauk?

aš išmečiau rolleyes.gif

QUOTE(žaislas @ 2010 08 22, 18:41)
o koki pomidoru padaza dedate?  ax.gif  ax.gif  ax.gif

dejau kedainiu be E mirksiukas.gif
MB sakė labai panašios į parduotuvėje perkamas grilio salotas ax.gif
Atsakyti