Aš pernai dariau pagal Uspaskio receptą. Tai keli stiklainiukai buvo pabalę. Nieko nedariau, paskui nuskaidrėjo ir dugne liko drumzlės. Skonis normalus. O šiemet grįžau prie mamos receptuko su aspirinu
Katik pridariau
Koncervuoti agurkai su pomidorų padažu
Agurkai, 5 kilogramai
Pomidorų padažas, 500 gramų
Česnakai, 300 gramų
Aliejus, 200 gramų
Actas, 200 gramų
Cukrus, 200 gramų
Druska, 2 šaukštai
Gaminimas:
Supjaustytus agurkus sudekite į dubenį, įpilkite aliejaus, acto, pomidorų padažo, įdekite cukraus ir druskos. užvirinimo pradžios virinkite 5 min., tada įdekite supjaustytą česnaką ir pavirinkite 2-3 min. Karštus dėkite į stiklainius ir užsukite. skanu.
P.s dariau iš pusės normos, bet pomidorų padažo dėjau 500 gramu
Koncervuoti agurkai su pomidorų padažu
Agurkai, 5 kilogramai
Pomidorų padažas, 500 gramų
Česnakai, 300 gramų
Aliejus, 200 gramų
Actas, 200 gramų
Cukrus, 200 gramų
Druska, 2 šaukštai
Gaminimas:
Supjaustytus agurkus sudekite į dubenį, įpilkite aliejaus, acto, pomidorų padažo, įdekite cukraus ir druskos. užvirinimo pradžios virinkite 5 min., tada įdekite supjaustytą česnaką ir pavirinkite 2-3 min. Karštus dėkite į stiklainius ir užsukite. skanu.
P.s dariau iš pusės normos, bet pomidorų padažo dėjau 500 gramu
QUOTE(lotutee @ 2010 08 21, 17:07)
Katik pridariau
Koncervuoti agurkai su pomidorų padažu
Agurkai, 5 kilogramai
Pomidorų padažas, 500 gramų
Česnakai, 300 gramų
Aliejus, 200 gramų
Actas, 200 gramų
Cukrus, 200 gramų
Druska, 2 šaukštai
Gaminimas:
Supjaustytus agurkus sudekite į dubenį, įpilkite aliejaus, acto, pomidorų padažo, įdekite cukraus ir druskos. užvirinimo pradžios virinkite 5 min., tada įdekite supjaustytą česnaką ir pavirinkite 2-3 min. Karštus dėkite į stiklainius ir užsukite. skanu.
P.s dariau iš pusės normos, bet pomidorų padažo dėjau 500 gramu
Koncervuoti agurkai su pomidorų padažu
Agurkai, 5 kilogramai
Pomidorų padažas, 500 gramų
Česnakai, 300 gramų
Aliejus, 200 gramų
Actas, 200 gramų
Cukrus, 200 gramų
Druska, 2 šaukštai
Gaminimas:
Supjaustytus agurkus sudekite į dubenį, įpilkite aliejaus, acto, pomidorų padažo, įdekite cukraus ir druskos. užvirinimo pradžios virinkite 5 min., tada įdekite supjaustytą česnaką ir pavirinkite 2-3 min. Karštus dėkite į stiklainius ir užsukite. skanu.
P.s dariau iš pusės normos, bet pomidorų padažo dėjau 500 gramu
Sveiki O kiek jums gavos iš pusės normos ir kaip skonis?
Aš turiu tokių didokų agurkų, tai gundaus virti tokią.Dėkui.
QUOTE(A.d. @ 2010 08 21, 17:49)
Sveiki O kiek jums gavos iš pusės normos ir kaip skonis?
Aš turiu tokių didokų agurkų, tai gundaus virti tokią.Dėkui.
Aš turiu tokių didokų agurkų, tai gundaus virti tokią.Dėkui.
gavosi 3 litrai
man patiko, vyras kad butu a6triau 5 kaikuriuos a6triosios paprikos 5sid4jo
QUOTE(lotutee @ 2010 08 21, 21:31)
gavosi 3 litrai
man patiko, vyras kad butu a6triau 5 kaikuriuos a6triosios paprikos 5sid4jo
man patiko, vyras kad butu a6triau 5 kaikuriuos a6triosios paprikos 5sid4jo
Labai dėkoju už atsakymą.
QUOTE(A.d. @ 2010 08 21, 22:04)
Labai dėkoju už atsakymą.
sekmes darant, kadangi truputis daugiau išėjo, tai kai atšalė MB paragavo ir sako darysim daugiau
Man pagal Uspachiko recepta visi stiklainiai pabaltavo Ka galima daryti su tais agurkais, negi mesti lauk?
Bet tiesa pasakius taip ir galvojau, kad bus... gal ne taip kazka padariau? Ar jus nenupilinejat marinato kelis kartus ? As dariaus pagal receptuka, tik pora kartu uzvirinau marinata ir supyliau i stiklainius.
Bet tiesa pasakius taip ir galvojau, kad bus... gal ne taip kazka padariau? Ar jus nenupilinejat marinato kelis kartus ? As dariaus pagal receptuka, tik pora kartu uzvirinau marinata ir supyliau i stiklainius.
Sveikos jei kas kaitinat stiklainius orkaiteje, tai kokia temperatūra statot ir kiek laiko laikot?
QUOTE(durke @ 2010 08 22, 17:29)
Sveikos jei kas kaitinat stiklainius orkaiteje, tai kokia temperatūra statot ir kiek laiko laikot?
As kaitinu tol kol jie gerai isdziuna, tai kazkur apie 15 - 20 min, is pradziu ant 80, veliau ant 100 laipsniu
QUOTE(lotutee @ 2010 08 21, 16:07)
Katik pridariau
Koncervuoti agurkai su pomidorų padažu
Agurkai, 5 kilogramai
Pomidorų padažas, 500 gramų
Česnakai, 300 gramų
Aliejus, 200 gramų
Actas, 200 gramų
Cukrus, 200 gramų
Druska, 2 šaukštai
Gaminimas:
Supjaustytus agurkus sudekite į dubenį, įpilkite aliejaus, acto, pomidorų padažo, įdekite cukraus ir druskos. užvirinimo pradžios virinkite 5 min., tada įdekite supjaustytą česnaką ir pavirinkite 2-3 min. Karštus dėkite į stiklainius ir užsukite. skanu.
P.s dariau iš pusės normos, bet pomidorų padažo dėjau 500 gramu
Koncervuoti agurkai su pomidorų padažu
Agurkai, 5 kilogramai
Pomidorų padažas, 500 gramų
Česnakai, 300 gramų
Aliejus, 200 gramų
Actas, 200 gramų
Cukrus, 200 gramų
Druska, 2 šaukštai
Gaminimas:
Supjaustytus agurkus sudekite į dubenį, įpilkite aliejaus, acto, pomidorų padažo, įdekite cukraus ir druskos. užvirinimo pradžios virinkite 5 min., tada įdekite supjaustytą česnaką ir pavirinkite 2-3 min. Karštus dėkite į stiklainius ir užsukite. skanu.
P.s dariau iš pusės normos, bet pomidorų padažo dėjau 500 gramu
o koki pomidoru padaza dedate?
QUOTE(naiste777 @ 2010 08 21, 16:59)
Aš pernai dariau pagal Uspaskio receptą. Tai keli stiklainiukai buvo pabalę. Nieko nedariau, paskui nuskaidrėjo ir dugne liko drumzlės. Skonis normalus. O šiemet grįžau prie mamos receptuko su aspirinu
As dar pasikartosiu su savo problema apie uspaschik... man vienuose stiklainiuose skaidresnes drumzles, o kituose vos ne melsvos...kas tai galetu buti. manau, kad reiktu padaryti per naujo marinata, perkaitinti stiklainius ir vel tuos pacius agurkus uzmarinuoti.
Kazkur buvau skaicius, kad kitos lyg ta pati marinata perkaitina, bet kazkin ar jis po perkaitinimo pasviesetu ?
QUOTE(Kristepala @ 2010 08 22, 16:15)
Man pagal Uspachiko recepta visi stiklainiai pabaltavo Ka galima daryti su tais agurkais, negi mesti lauk?
aš išmečiau
QUOTE(žaislas @ 2010 08 22, 18:41)
o koki pomidoru padaza dedate?
dejau kedainiu be E
MB sakė labai panašios į parduotuvėje perkamas grilio salotas