Marinuoti agurkai
Mamos receptas, vos aštroki, švelniam marinate, traškūs, kieti, žo puikučiai
1 litrui vandens :
šaukštas su kaupu cukraus
šaukštas be kaupo druskos
3 šaukštai acto
česnako, krienų lapų ar stiebų, serbentų, vyšnių lapų, krapų, česnako,piprų, čilliukų ir agurkų
Agurkam nupjaustyti uodegėles ir užpilti verdančiu vandeniu. Laikyti, kol atvės. Į iškaitintus stiklainius dėti kelias skilteles česnako, pusę čilli pipiriuko, prieskoninių lapų, krapų ir prikimšti stiklainį pilnai agurkų. Užsukti dangteliais. Laikyti šiltai apklojus, kol atvės.
Skanaus!!
Ne pirmas Tavo receptas,kuriam neteisingai nurodytas acto kiekis.Nemanau,kad naudojant 9% acta uzteks triju saukstu. Kiek zinau,jau yra susimovusiu su tokiais pasiulymais.