Acto rugstis bent pas mane taip parasyta ant to 9 proc. butelio su juo ir vakuoju
O beje jei liko marinato ir palikciau vakarau kazin ar nereiketu antra karta siek tiek acto dapilti, nes speju kad nugaruoja
QUOTE(mamkaa @ 2011 08 01, 14:58)
Mergaites, pernai kakzur skaiciau, o siemet nerandu recepto, kur "agurkai tarkuotuos agurkuose". gal turite kuri isisaugojusi recepta?
jau turiu 92 litrus marinuotu agurku. Bnadziau ir tuos us gars pirksiu tyciu kosele, pora stiklainiu, ryt atidarysiu paragauti, jei patik, tai marinuosiu dar dar dar.
jau turiu 92 litrus marinuotu agurku. Bnadziau ir tuos us gars pirksiu tyciu kosele, pora stiklainiu, ryt atidarysiu paragauti, jei patik, tai marinuosiu dar dar dar.
O as siemet turbut pirksiu agurkus, nes kazko siltnami nelabai yra, tik pavalgymui...
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 02, 13:20)
O as siemet turbut pirksiu agurkus, nes kazko siltnami nelabai yra, tik pavalgymui...
pas mus siltnami irgi nieko gero nebuvo-keli agurkeliai,tai isviso isroviau,nes tik vieta uzeme,o lauke puikiausiai veda agurkus
QUOTE(kisule @ 2011 08 02, 07:51)
mamkaa kaip marinuoji su esencija acto,iskarto pili verdant marinata? Niekada nedariusi,sakau reiks pabandyti
Kai uzverda vaduo sudedu druska, cukru ir pilu esencija, tik reikia atsargiai nes labai suputoja.
QUOTE(Alekto @ 2011 08 02, 07:55)
O sakykit,kur pirkt būna tos asencijos ?Kažkaip niekad dėmesio nekreipiau į ją
Jos buna visur kur prekiauja maisto prekemis. as perku kaune bazeje, kainuoja 2.30
QUOTE(georgiana @ 2011 08 02, 09:40)
Acto rugstis bent pas mane taip parasyta ant to 9 proc. butelio su juo ir vakuoju
O beje jei liko marinato ir palikciau vakarau kazin ar nereiketu antra karta siek tiek acto dapilti, nes speju kad nugaruoja
O beje jei liko marinato ir palikciau vakarau kazin ar nereiketu antra karta siek tiek acto dapilti, nes speju kad nugaruoja
tai pas jus cia paprastas actas 9%, o esencija yra 70 %
As jei lieka marinato neispilu (na ziurint kiek jo lieka, su puse litro neiterlioju), supilu i stiklainy ir pastatau i sladytuva, kita karta kai marinuoju supilu i bendra puoda ir viskas. Nieko nedapilu.
Papildyta:
niu va nufotkinau esencija
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 02, 11:20)
O as siemet turbut pirksiu agurkus, nes kazko siltnami nelabai yra, tik pavalgymui...
As irgi, kaip ir dziaugsmelis7x7, agurkus auginu tik lauke.
tai va mamytes pasigirsiu pirma karta gyvenime konservavau agurkus dariau bulgariskus pagal 1recepta.po savaites atsidarem paragauti nu labai skanus, tikras nestukes dziaugsmas
Siūlau pabandyti aštrų agurkų marinatą - man jis pats skaniausias
1 litrui: po du šaukštus druskos, cukraus ir acto esencijos prieskoniai pagal kiekvieną šeimininkę : česnakas, krapai, pipirai...
1 litrui: po du šaukštus druskos, cukraus ir acto esencijos prieskoniai pagal kiekvieną šeimininkę : česnakas, krapai, pipirai...
Kitais metais ir as pasisesiu lauke
Pas mane tai einamiausias receptas su garstyciu kosele ir pagal mano anytos recepta pirmame puslapyje saldziarugsciai agurkeliai berods.
Pas mane tai einamiausias receptas su garstyciu kosele ir pagal mano anytos recepta pirmame puslapyje saldziarugsciai agurkeliai berods.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 02, 16:16)
Kitais metais ir as pasisesiu lauke
Pas mane tai einamiausias receptas su garstyciu kosele ir pagal mano anytos recepta pirmame puslapyje saldziarugsciai agurkeliai berods.
Nu bet brangokas palyginti gamybos budas su tom garstyčiom:hm Ar aš tokia skupicierka Dedu tai ant triju šeimynu..... Tie penki šaukštai-tai visas indukas garstyciu Pabandysiu dar i trilitrini stiklaini supilti pakeli garstyčiu seklu... irgi kažkas turetu gautis...
Pas mane tai einamiausias receptas su garstyciu kosele ir pagal mano anytos recepta pirmame puslapyje saldziarugsciai agurkeliai berods.
QUOTE(amarrile @ 2011 08 02, 18:03)
Nu bet brangokas palyginti gamybos budas su tom garstyčiom:hm Ar aš tokia skupicierka Dedu tai ant triju šeimynu..... Tie penki šaukštai-tai visas indukas garstyciu Pabandysiu dar i trilitrini stiklaini supilti pakeli garstyčiu seklu... irgi kažkas turetu gautis...
Daugoka iš tiesų tų garstyčių, bet aš dažniausiai sumažinu tą kiekį
QUOTE(amarrile @ 2011 08 02, 18:03)
Nu bet brangokas palyginti gamybos budas su tom garstyčiom:hm Ar aš tokia skupicierka Dedu tai ant triju šeimynu..... Tie penki šaukštai-tai visas indukas garstyciu Pabandysiu dar i trilitrini stiklaini supilti pakeli garstyčiu seklu... irgi kažkas turetu gautis...
Su seklom nebus tas pats.. as ant 3 litru vandens dedu induka. Pilnai uztenka. Jos nera brangios..
Vakar paragavau agurkus su garstyciom, tikrai skanu, tik kazin kodel jie pas mane minksti buvo, gal nuo garstyciu? skonis geras, bet tokie kaip trintukai Gal del to, kad marinavau visai nedidelius, na mazus agurkus, pirsto nykscio dydzio
Siandien varysiu i soda skinti agurku, pomidoru, bandysiu didesnius pamarinuoti su garstyciom.
Siandien varysiu i soda skinti agurku, pomidoru, bandysiu didesnius pamarinuoti su garstyciom.
QUOTE(calykusu @ 2011 07 28, 17:12)
7 stiklinės vandens
1 stiklinė cukraus
1stiklinė acto
1 su kaupu šaukštas druskos
pipiras, lauro lapas. irgi tris kartus nupilt.
išbandžiau šitą, skonis super tik per ilgai įtariu laikiau užpylus, kai kurie susiraukšlėjo, ne kieti vakar dariau antrą dublį, tai išvaizda kita, tikiuos ir kieti bus