Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

Acto rugstis bent pas mane taip parasyta ant to 9 proc. butelio su juo ir vakuoju g.gif
O beje jei liko marinato ir palikciau vakarau kazin ar nereiketu antra karta siek tiek acto dapilti, nes speju kad nugaruoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 08 01, 14:58)
Mergaites, pernai kakzur skaiciau, o siemet nerandu recepto, kur "agurkai tarkuotuos agurkuose". gal turite kuri isisaugojusi recepta?
jau turiu 92 litrus marinuotu agurku.  Bnadziau ir tuos us gars pirksiu tyciu kosele, pora stiklainiu, ryt atidarysiu paragauti, jei patik, tai marinuosiu dar dar dar.


O as siemet turbut pirksiu agurkus, nes kazko siltnami nelabai yra, tik pavalgymui...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 02, 13:20)
O as siemet turbut pirksiu agurkus, nes kazko siltnami nelabai yra, tik pavalgymui...

pas mus siltnami irgi nieko gero nebuvo-keli agurkeliai,tai isviso isroviau,nes tik vieta uzeme,o lauke puikiausiai veda agurkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2011 08 02, 07:51)
mamkaa kaip marinuoji su esencija acto,iskarto pili verdant marinata? Niekada nedariusi,sakau reiks pabandyti  ax.gif  blush2.gif


Kai uzverda vaduo sudedu druska, cukru ir pilu esencija, tik reikia atsargiai nes labai suputoja.

QUOTE(Alekto @ 2011 08 02, 07:55)
O sakykit,kur pirkt būna tos asencijos blush2.gif ?Kažkaip niekad dėmesio nekreipiau į ją ax.gif


Jos buna visur kur prekiauja maisto prekemis. as perku kaune bazeje, kainuoja 2.30
QUOTE(georgiana @ 2011 08 02, 09:40)
Acto rugstis bent pas mane taip parasyta ant to 9 proc. butelio su juo ir vakuoju g.gif
O beje jei liko marinato ir palikciau vakarau kazin ar nereiketu antra karta siek tiek acto dapilti, nes speju kad nugaruoja g.gif


tai pas jus cia paprastas actas 9%, o esencija yra 70 %

As jei lieka marinato neispilu (na ziurint kiek jo lieka, su puse litro neiterlioju), supilu i stiklainy ir pastatau i sladytuva, kita karta kai marinuoju supilu i bendra puoda ir viskas. Nieko nedapilu.
Papildyta:
niu va nufotkinau esencija
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 02, 11:20)
O as siemet turbut pirksiu agurkus, nes kazko siltnami nelabai yra, tik pavalgymui...

As irgi, kaip ir dziaugsmelis7x7, agurkus auginu tik lauke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 02 rugpjūčio 2011 - 12:53
tai va mamytes pasigirsiu pirma karta gyvenime konservavau agurkus 4u.gif dariau bulgariskus pagal 1recepta.po savaites atsidarem paragauti nu labai skanus, tikras nestukes dziaugsmas smile.gif
Atsakyti
Siūlau pabandyti aštrų agurkų marinatą - man jis pats skaniausias smile.gif
1 litrui: po du šaukštus druskos, cukraus ir acto esencijos thumbup.gif prieskoniai pagal kiekvieną šeimininkę : česnakas, krapai, pipirai...
Atsakyti
Kitais metais ir as pasisesiu lauke smile.gif

Pas mane tai einamiausias receptas su garstyciu kosele ir pagal mano anytos recepta pirmame puslapyje saldziarugsciai agurkeliai berods.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 02, 16:16)
Kitais metais ir as pasisesiu lauke smile.gif

Pas mane tai einamiausias receptas su garstyciu kosele ir pagal mano anytos recepta pirmame puslapyje saldziarugsciai agurkeliai berods.
Nu bet brangokas palyginti gamybos budas su tom garstyčiom:hm Ar aš tokia skupicierka blush2.gif Dedu tai ant triju šeimynu..... Tie penki šaukštai-tai visas indukas garstyciu g.gif Pabandysiu dar i trilitrini stiklaini supilti pakeli garstyčiu seklu... irgi kažkas turetu gautis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 02 rugpjūčio 2011 - 17:09
QUOTE(amarrile @ 2011 08 02, 18:03)
Nu bet brangokas palyginti gamybos budas  su tom garstyčiom:hm  Ar aš tokia skupicierka blush2.gif  Dedu tai ant triju šeimynu..... Tie penki šaukštai-tai visas indukas garstyciu g.gif  Pabandysiu dar i trilitrini stiklaini supilti pakeli garstyčiu seklu... irgi kažkas turetu gautis...


Daugoka iš tiesų tų garstyčių, bet aš dažniausiai sumažinu tą kiekį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 08 02, 18:03)
Nu bet brangokas palyginti gamybos budas  su tom garstyčiom:hm  Ar aš tokia skupicierka blush2.gif  Dedu tai ant triju šeimynu..... Tie penki šaukštai-tai visas indukas garstyciu g.gif  Pabandysiu dar i trilitrini stiklaini supilti pakeli garstyčiu seklu... irgi kažkas turetu gautis...


Su seklom nebus tas pats.. as ant 3 litru vandens dedu induka. Pilnai uztenka. Jos nera brangios..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 02 rugpjūčio 2011 - 18:48
Vakar paragavau agurkus su garstyciom, tikrai skanu, tik kazin kodel jie pas mane minksti buvo, gal nuo garstyciu? skonis geras, bet tokie kaip trintukai g.gif Gal del to, kad marinavau visai nedidelius, na mazus agurkus, pirsto nykscio dydzio g.gif g.gif g.gif
Siandien varysiu i soda skinti agurku, pomidoru, bandysiu didesnius pamarinuoti su garstyciom.
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2011 07 28, 17:12)

7 stiklinės vandens
1 stiklinė cukraus
1stiklinė acto
1 su kaupu šaukštas druskos
pipiras, lauro lapas. irgi tris kartus nupilt.

išbandžiau šitą, skonis super thumbup.gif tik per ilgai įtariu laikiau užpylus, kai kurie susiraukšlėjo, ne kieti g.gif vakar dariau antrą dublį, tai išvaizda kita, tikiuos ir kieti bus smile.gif
Atsakyti