Visos temos neskaičiau, tai gal ir buvo receptukas tokių marinuotų agurkų. Kitokių agurkų nė nebedarau
Marinatas:
1 litrui vandens reikia:
1 arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties
2 šaukštų cukraus
1 šaukšto druskos
Kvapiųjų pipirų, lauro lapų. Aš dar dedu to mišinio agurkų marinavimui. Marinatą išvirti.
Agurkus nuplauti, ir sukišti į stiklainius. Užpilti verdančiu vandeniu , palaikyti kelias minutes ( po teisybei, neskaičiuoju, kiek
). Užpilti verdančiu marinatu, prieš uždarant į stiklainį įmesti vieną - dvi skilteles česnako( priklausomai nuo stiklainio dydžio) . Apkloti šiltai. Agurkai tikrai gaunasi skanūs, ir be acto
. Su tokiu pačiu marinatu darau ir patisonus, ir paprikas, kartais ir asorti tokias padarau
Na ir dabar pasižiūrėjau, kad tas receptas yra. Sorry, nebetrinsiu