Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

QUOTE(vilmak @ 2011 07 28, 08:48)


O kur rasti Uspaskicho receptuką? Pabandyčiau...


Kaip suprantu čia tik pavadinimas sugalvotas receptui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 07 28, 16:05)
Kaip suprantu čia tik pavadinimas sugalvotas receptui  rolleyes.gif

O as kaip suprantu, ju skonis toks kaip is parduotuves Uspaskicho agurkeliu g.gif
Atsakyti
labas smile.gif pats darbymetis ar ne biggrin.gif Uspakicho, nes receptas iš Kėdainių konservų fabriko išpeštas wink.gif tik primygtinai siūlau tris kartus nupilt, o ne 2 k. smile.gif

pas mane šiemet vėl tie patys agurkai užmarinuoti,yra dar vienas receptas, tik neišbandžiau, sakė šaltinis tas pats ir vėl cukraus milžiniškas kiekis biggrin.gif gal kas norit išbandyt?

7 stiklinės vandens
1 stiklinė cukraus
1stiklinė acto
1 su kaupu šaukštas druskos
pipiras, lauro lapas. irgi tris kartus nupilt.

o labiausiai pamėgom Glacee raugintus agurkus maskviečius, tai jau 8 trilintriniai rūsyje rūgsta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo calykusu: 28 liepos 2011 - 16:19
O aš rūsyje radau kelis stiklainius pabalusius verysad.gif , bet dangteliai neiškelti. Ir būtent tie stiklainiai pabalo į kuriuos įdėjau šalia vyšnių, serbentų lapų dar ir po vieną ąžuolo lapą. Kažin ar tik ne ąžuolo lapas čia man visą košę sugadino? O jūs, mergaitės, ar dedat ąžuolo lapų į stiklainius? O gal jie tik rauginimui tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 28, 15:38)
drinks_cheers.gif  jau eile metu dedu pjaustyta griezineliais svoguna, viskas super.

Kai du kartus užpili dedi svogunus? ar sterilizuoji?
As abejoju,ar reikia deti vyšniu lapu,kai konservuojam. Jie duoda rugima. ir pramoniniuose receptuose nebent anksčiau nefiguruodavo. o to skonio užtenka ir be ju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 28 liepos 2011 - 17:05
QUOTE(amarrile @ 2011 07 28, 17:55)
Kai du kartus užpili dedi svogunus? ar sterilizuoji?
As abejoju,ar reikia deti vyšniu lapu,kai konservuojam. Jie duoda rugima. ir pramoniniuose receptuose nebent anksčiau nefiguruodavo. o to skonio užtenka ir be ju ax.gif


Vyšnių lapai neduoda rūgimo, pati darau kasmet su lapais ir nenušaudo dangtelių, o skonio priduoda tikrai. Čia ne lapų kaltė, o neperkaito agurkai kaip reikiant, arba infekcija įsisuko.
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2011 07 28, 17:12)
labas smile.gif pats darbymetis ar ne biggrin.gif Uspakicho, nes receptas iš Kėdainių konservų fabriko išpeštas wink.gif  tik primygtinai siūlau tris kartus nupilt, o ne 2 k. smile.gif


Aš jau kelintus metus darau tikrai užtenka 2 kartų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2011 07 28, 17:12)
labas smile.gif pats darbymetis ar ne biggrin.gif Uspakicho, nes receptas iš Kėdainių konservų fabriko išpeštas wink.gif  tik primygtinai siūlau tris kartus nupilt, o ne 2 k. smile.gif




Tikrai ne, neklaidinkit žmonių mirksiukas.gif gal skonis ir panašus, bet receptas tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 07 29, 09:47)
Aš jau kelintus metus darau tikrai užtenka 2 kartų ax.gif

tai gerai, svarbu nenušaudo smile.gif kažkada kažkuri rašė, kad nušaudė su 2 kartais g.gif aš visada viską pilu tris kartus...

QUOTE(Jolete @ 2011 07 29, 10:14)
Tikrai ne, neklaidinkit žmonių  mirksiukas.gif gal skonis ir panašus, bet receptas tikrai ne  schmoll.gif

nu koks čia klaidinimas biggrin.gif koks skirtumas, svarbu rezultatas geras ax.gif man taip sakė, kai davė receptą, aš jums taip sakau ax.gif tikrai negarantuoju, kad tiesa šimtaprocentinė ax.gif o tai gal žinot tada tikrą receptą? bigsmile.gif ir nejau ten tik pagal vieną receptą viską daro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo calykusu: 29 liepos 2011 - 12:19
QUOTE(calykusu @ 2011 07 28, 16:12)
o labiausiai  pamėgom Glacee raugintus agurkus maskviečius, tai jau 8 trilintriniai rūsyje rūgsta wub.gif

O kur galima rast receptą.Matyt neatidžiai skaičiau blush2.gif nes neradau.


Aš irgi pagal Uspaschiko receptą darau.Labai visiems patinka.
Atsakyti
emma, va čia mirksiukas.gif net mano neperšalčiausiam rūsyje jie laikosi thumbup.gif
http://www.supermama...?...&p=10568737
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 07 28, 15:33)
Uz tai naudoju tik agurku marinavimo misini-nera niekas nusaude drinks_cheers.gif

Niekada neperku,kam leisti pinigus jei išėjus į savo sodą daržą randu visko

QUOTE(amarrile @ 2011 07 28, 17:55)
As abejoju,ar reikia deti vyšniu lapu,kai konservuojam. Jie duoda rugima. ir pramoniniuose receptuose nebent anksčiau nefiguruodavo. o to skonio užtenka ir be ju ax.gif

Vyšnių lapų dedu visada ir tfu tfu tfu dar nėra nušaudę dangteliai
Dar dedu krienų lapų būtinai ir juodujų serbentų lapus
Atsakyti