Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 28, 11:53)
I marinata  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Mano virtuveje katastrofa - nuo ryto maluosi su agurkais doh.gif MB vakar parveze 32 kg wacko.gif agurkeliu doh.gif Tai jau dvi rusis padariau, liko mylimi uspashikai, alia jau jegu neberasta doh.gif

Dabar dariau su garstyciom, kaip tik laikau uzpylus pirma karta, tai man pasirode truputi per astrus marinatas, ir tai dejau nepilna doze garstyciu, gal antra karta virdama ji, galiu cukraus papildomai idet, nes man kazkaip db tai nlb skanu unsure.gif Ir to garstycios tokios susokusios, na ta prasem marinatas ne vientisas, o plaukioja jos marinate g.gif kazi ar taip turi buti g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi plaukioja, taip turi buti, kiek man yra zinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2011 07 28, 13:49)
Mano virtuveje katastrofa - nuo ryto maluosi su agurkais doh.gif MB vakar parveze 32 kg wacko.gif agurkeliu doh.gif Tai jau dvi rusis padariau, liko mylimi uspashikai, alia jau jegu neberasta doh.gif

Ir man nepakeičiamas receptas agurkams uspashiko drinks_cheers.gif net pomidorus ir paprikas, daržovių asorti su tuo pačių marinatų darau thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms, pirma karta apsilankiau siame skyrelyje ir radau taip visu isgirta Uspaskicho agurkeliu receptuka, kuri butinai isbandysiu. Seip pirma karta siemet marinuoju, tai esu visai zalia. Pasiguosiu kad snd radau 8 stiklainius su ispustais dangteliais, i kuriuos kaip tycia neturedama cesnako idejau svoguno ir visi pradejo rugti... Okur daryti su cesnako galvutem tai viskas liux... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2011 07 28, 15:29)
Labukas visoms, pirma karta apsilankiau siame skyrelyje ir radau taip visu isgirta Uspaskicho agurkeliu receptuka, kuri butinai isbandysiu. Seip pirma karta siemet marinuoju, tai esu visai zalia. Pasiguosiu kad snd radau 8 stiklainius su ispustais dangteliais, i kuriuos kaip tycia neturedama cesnako idejau svoguno ir visi pradejo rugti... Okur daryti su cesnako galvutem tai viskas liux...  g.gif

tikrai nemanau kad nuo svoguno, nes svoguna dedu ir niekada neispute
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2011 07 28, 15:29)
Labukas visoms, pirma karta apsilankiau siame skyrelyje ir radau taip visu isgirta Uspaskicho agurkeliu receptuka, kuri butinai isbandysiu. Seip pirma karta siemet marinuoju, tai esu visai zalia. Pasiguosiu kad snd radau 8 stiklainius su ispustais dangteliais, i kuriuos kaip tycia neturedama cesnako idejau svoguno ir visi pradejo rugti... Okur daryti su cesnako galvutem tai viskas liux...  g.gif

Itariu, kad svogunas didesnis uz cesnaka, dorai neperkaito su marinatu, prasidejo rugimas, ispute dangtelius g.gif
Uz tai naudoju tik agurku marinavimo misini-nera niekas nusaude drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2011 07 28, 14:31)
tikrai nemanau kad nuo svoguno, nes svoguna dedu ir niekada neispute

drinks_cheers.gif jau eile metu dedu pjaustyta griezineliais svoguna, viskas super.
Atsakyti
Na as dejau taip pat pjaustyta svoguna griezineliais ir va ispute, o tie kurie be svoguno viskas kuo puikiausiai... Na net nzn del ko taip atsitiko, bet daugiau nebedesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 07 28, 15:33)
Uz tai naudoju tik agurku marinavimo misini-nera niekas nusaude drinks_cheers.gif

Na,bet tas mišinys irgi skonio reikalas drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As su klausimu blush2.gif Galkuri turit pardavimui agurkeliu ax.gif ? ax.gif
Atsakyti
Jau antri metai pasidarau šių agurkėlių,receptą gavau iš kaimynės .Supjaustau agurkus skiltelėmis taip lyg jau dėčiau į lėkštę.tada užbarstau ant jų garstyčių grūdelių.Kai prisiskinu kibirą agurkų tai pilu 2 pakelius.Palaikau maždaug 1val.Skilteles sudedu į stiklainiukus.Verdu marinatą:1lirtas vandens,1šaukštas druskos,8šaukštai cukraus,16šaukštų acto.Kai užverda užpilu ant agurkų ir užsuku.Apverčiu ir šiltai užkloju.Man tai patinka,nes greita ir skanu na tokie smarkiai saldžiarūgščiai.O šiandien pabandžiau Uspackicho agurkėlius tai tikiuosi,kad irgi bus skanu.
Atsakyti