Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

QUOTE(mamkaa @ 2011 07 28, 07:38)
Jau turiu uzmarinavusi 66 litrus agurku pagal Dziunkos recepta.

Labai noriu pabandyti su garstyciom. Ryt varau i soda skinti agurku ir grizus bandysiu kelis stiklainius.


Oho blink.gif as vakar tik kelis stiklainiukus uzvakavau. Su garstyciom. Jie pas mus einami labai smile.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(*AMRI* @ 2011 07 28, 08:51)
Pirmame temos puslapyje. 4u.gif

ačiū
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2011 07 28, 08:48)
o rūgšteles- arbatinis?

O kur rasti Uspaskicho receptuką? Pabandyčiau...

Rugstele-arbatiniais.

O visi geriausi receptai-pirmame psl. wub.gif Aciu visoms seimininkems, tikrai geri receptai sudeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 07 28, 07:38)
Jau turiu uzmarinavusi 66 litrus agurku pagal Dziunkos recepta.

Labai noriu pabandyti su garstyciom. Ryt varau i soda skinti agurku ir grizus bandysiu kelis stiklainius.


Oho, 66 litrai agurku blink.gif Saunuole Jus 4u.gif biggrin.gif
As 9 stiklainius pastaciau ir tai jau save didvyre laikau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 28 liepos 2011 - 08:09
Na pas mane jau užmarinuoti 54 stiklainiukai agurkų,dalis litrinukų,o daugiausia 750 ar 720 kaip ten rašosi.
Atsakyti
Aš vakar bandžiau vekuoti su garstyčiomis,matysim koks skonis bus
Atsakyti
Sveiki,
sakykite,tas receptas kur su garstyciomis,tai kokiu garstyciu reikia?Parasyta kosele,bet ar paciam ta kosele padaryti is milteliu,ar is stiklainiu jau gatavu?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2011 07 28, 11:41)
Sveiki,
sakykite,tas receptas kur su garstyciomis,tai kokiu garstyciu reikia?Parasyta kosele,bet ar paciam ta kosele padaryti is milteliu,ar is stiklainiu jau gatavu?

Aš irgi žadu tokius daryt g.gif kaip supratau,reikia košelės garstyčių,tai matyt jau pirktos kaip būna rolleyes.gif o man dar iškilo klausimas,parašyta "pirktų prieskonių",tai čia to mišinio marinavimui agurkų? cool.gif

Palauksiu atsakymų ir tik tada eisiu daryt cool.gif

Perverčiau visą temą,aišku dėl agurkų viskas,lekiu pirkt garstyčių cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beža: 28 liepos 2011 - 11:01
QUOTE(Beža @ 2011 07 28, 11:53)
Aš irgi žadu tokius daryt g.gif kaip supratau,reikia košelės garstyčių,tai matyt jau pirktos kaip būna rolleyes.gif o man dar iškilo klausimas,parašyta "pirktų prieskonių",tai čia to mišinio marinavimui agurkų? cool.gif

Palauksiu atsakymų ir tik tada eisiu daryt cool.gif


Taip, cia pirktine kosele.. tik as dedu stiklainiuka maziuka, nu ta standartini ant 2-3 litru vandens. O prieskonius dedu pirktinius-ta misini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 28 liepos 2011 - 11:01
sveikutes
gal galyt pagelbet.siais metais nutariau isbandyt save ir ,,pazaist,, su agurkais biggrin.gif
tai va nusprendziau daryt pagal si recepta:

Saldziarugsciai agurkeliai (gali buti su pomidorais)

3 l vandens,
5 šaukštai druskos,
2 stiklinės cukraus,
0,5 l acto,
2 šaukštai prieskonių (gali būti pirktiniai), pipirai, lauro lapai.

Dedam daržoves į stiklainiukus, pilam marinatą, uždedam dangtelį, bet neužsukam, o tik pridengiam. Dedam stiklainiukus į puodą su vandeniu, ir kaitinam kokias 15 min. nuo užvirimo, kol agurkai pakeis spalvą. Užsukam dangtelius, apverčiam ir užklojam šilta antklode.
Be agurkų ir pomidorų,galima dėti įvairias daržoves: ir paprikas, ir cukinijas, ir šparagines pupeles ir visokias kitokias.
tai man iskylo toks klausimas: tuos prieskonius ( pirktiniai) ir pipirai, lauro lapai irgi beriami i marinata ar i stiklainius blush2.gif




Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kritike7: 28 liepos 2011 - 11:31
Aš tai visada supilu į stiklainius rolleyes.gif po to nupilant dažnai jie iškrenta į vėl verdama marinatą,tai palieku,nesuku galvos,taip mama mokė mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2011 07 28, 12:28)
sveikutes
gal galyt pagelbet.siais metais nutariau isbandyt save ir ,,pazaist,, su agurkais biggrin.gif
tai va nusprendziau daryt pagal si recepta:

Saldziarugsciai agurkeliai (gali buti su pomidorais)

3 l vandens,
5 šaukštai druskos,
2 stiklinės cukraus,
0,5 l acto,
2 šaukštai prieskonių (gali būti pirktiniai), pipirai, lauro lapai.

Dedam daržoves į stiklainiukus, pilam marinatą, uždedam dangtelį, bet neužsukam, o tik pridengiam. Dedam stiklainiukus į puodą su vandeniu, ir kaitinam kokias 15 min. nuo užvirimo, kol agurkai pakeis spalvą. Užsukam dangtelius, apverčiam ir užklojam šilta antklode.
Be agurkų ir pomidorų,galima dėti įvairias daržoves: ir paprikas, ir cukinijas, ir šparagines pupeles ir visokias kitokias.
  tai man iskylo toks klausimas: tuos prieskonius ( pirktiniai) ir pipirai, lauro lapai irgi beriami i marinata ar i stiklainius blush2.gif


I marinata 4u.gif
Atsakyti