Aš pamėginau konservuoti agurkėlius, pagal savo babos receptą. Tik aš dariau didesnį kiekį, nes dar pasidalinsiu su giminičiais
Skaniausi konservuoti agurkėliai
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 27, 12:40)
Aš pamėginau konservuoti agurkėlius, pagal savo babos receptą. Tik aš dariau didesnį kiekį, nes dar pasidalinsiu su giminičiais
Kaip suprantu iškart užpilate marinatu vieną kart ir viskas ar ne?
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 27, 13:40)
Nera acto nei ct.rugsties? Ar cia konservuoti, ar cia RAUGINTI? Nes uosviai mano panasiu receptu daro, tik kad pas juos rauginti buna, ai, tiesa, vanduo tai toks mutnas buna.
QUOTE(hilin @ 2011 07 27, 15:04)
Kaip suprantu iškart užpilate marinatu vieną kart ir viskas ar ne?
Aha, marinatą pilu galiausiai
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 07 27, 15:24)
Nera acto nei ct.rugsties? Ar cia konservuoti, ar cia RAUGINTI? Nes uosviai mano panasiu receptu daro, tik kad pas juos rauginti buna, ai, tiesa, vanduo tai toks mutnas buna.
Žinok, čia mano pirmi bandymai su agurkais ir nelabai suprantu kuo skiriasi rauginti nuo konservuotų bet baba sakė, kad čia konservuoti vadinasi
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 27, 13:40)
Nesuprantu, kaip pagal receptą ar agurkus užpilti šaltu vandeniu, ar karštu.Gal galit pakomentuoti.Rūgšties nereikia?Tai tada čia rauginti agurkai.
tai gal pas baba pasitikslinkit recepta , nes vargu ar ir cai arauginti nes su cukrum be acto kazi ar stoves ir nenusaus
sveikutes.kiek reiketu deti rugsteles litriniam stiklainiui agurku?
Jau turiu uzmarinavusi 66 litrus agurku pagal Dziunkos recepta.
Labai noriu pabandyti su garstyciom. Ryt varau i soda skinti agurku ir grizus bandysiu kelis stiklainius.
Labai noriu pabandyti su garstyciom. Ryt varau i soda skinti agurku ir grizus bandysiu kelis stiklainius.
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 07 24, 19:15)
Jus pabandykit apkeisti vietom druskos ir cukraus kieki, zinokit, bus daug skaniau Siuo jusu receptu visada darydavau, o kazkada emiau ir pakeiciau proporcijas: 2 saukstai druskos ir 3 cukraus-laaaabiau patiko
o dedate valgomus šaukštus, ar arbatinius?
QUOTE(vilmak @ 2011 07 28, 08:33)
o dedate valgomus šaukštus, ar arbatinius?
Valgomi
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 07 28, 08:38)
Valgomi
o rūgšteles- arbatinis?
O kur rasti Uspaskicho receptuką? Pabandyčiau...
QUOTE(vilmak @ 2011 07 28, 08:48)
Pirmame temos puslapyje.