Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

sveikutes,
labai lauksiu kitu nuomoniu....
keleta meteliu marinavau rugiageles receptuku, pries dvi savaites susigundziau dziunkos, - siandien atidariau is smalsumo - nu sory, bet su rugiageles saldziarugsciais net nera ko lygint. Tiesiog kiek zmoniu tiek skoniu,
Atsakyti
QUOTE(burbul @ 2010 08 15, 21:46)
sveikutes,
labai lauksiu kitu nuomoniu....
keleta meteliu marinavau rugiageles receptuku, pries dvi savaites susigundziau dziunkos, - siandien atidariau is smalsumo - nu sory, bet su rugiageles saldziarugsciais net nera ko lygint. Tiesiog kiek zmoniu tiek skoniu,

jei galima, noreciau rugiageles receptuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2010 08 16, 08:46)
jei galima, noreciau rugiageles receptuko 4u.gif

Pirmam puslapyje yra(saldziarugciai agurkeliai).
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 08 16, 10:08)
Pirmam puslapyje yra(saldziarugciai agurkeliai).

aciu 4u.gif
Atsakyti
aš su garstyčiom ir dariau,bet mano recepte garstyčių 250 g g.gif ir supilus marinatą kaitint iki 80 laipsnių...kaimynė davė receptą ir paragaut-laaaabai skanu.o čia rašo šaukštai keli tik garstyčių g.gif
Atsakyti
Sveikutes. Reikia jusu patarimo! Vyras nupirko agurku ir parveze tik 18 val. Ar galiu tuos agurkus laikyti vandeny per nakti, ar kokias 3 val pamirkyti marinuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 08 16, 20:14)
Sveikutes. Reikia jusu patarimo! Vyras nupirko agurku ir parveze tik 18 val. Ar galiu tuos agurkus laikyti vandeny per nakti, ar kokias 3 val pamirkyti marinuoti? g.gif



laikyčiau per naktį, arba galima juos porą min. nuplikyti su sūriu verdančiu vandeniu, tada staigiai pakišti po šaltu ir galima dėti į stiklainius, pilti marinatą ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 08 16, 21:42)
laikyčiau per naktį, arba galima juos porą min. nuplikyti su sūriu verdančiu vandeniu, tada staigiai pakišti po šaltu ir galima dėti į stiklainius, pilti marinatą ir t.t.

Na, paklausysiu jusu pirmo patarimo. Paliksiu per nakti, nes ir agurkai nera labai mazi.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš tai niekaip nesuprantu kam jūs tuos agurkus mirkot g.gif niekada nemirkau ir viskas būna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 08 16, 21:12)
Na, paklausysiu jusu pirmo patarimo. Paliksiu per nakti, nes ir agurkai nera labai mazi.
Aciu  4u.gif

bet kai taip šilta ar nepradės rūgti agurkai g.gif nes man asmeniškai laikymas per naktį nepasiteisino g.gif

rugiagele, tamstos recepte labai daug acto, ar nebus agurkai actiniai?
Atsakyti
Agurkų ir aš niekad nemirkau...jei jau tą pačią dieną neišeina padaryt-nuplaunu ir apkloju švariu rankšluosčiu nakčiai.Va-mano vakardienos triūsas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 08 17, 09:15)
Agurkų ir aš niekad nemirkau..



lutute,

aš,gerbiu tavo išmonę,bet išsakysiu savo.

Agurkus,mirkyti būtina{ypač šiais metai,kai tokie karščiai}


Agurkai buna traškesni,šviežesni

Ir dar,jeigu mes agurką pamerksime į šaltą{šulinio,šaltinio vandenį} jis prisigeria ,šviežėja,ir geriau pasisavina marinatą

Jį atidarius žiemą išlieka efektingesnis išlieka,išsilaiko gerosios medžiagos


Tai mūsų senolių išmintis{informacija paimta iš 1937m.ūkininko- šeimininkės vadovo}

Atsakyti