QUOTE(MamyteVK @ 2011 07 16, 14:04)
Sveikos, konservuotojos
,
pasinaudojusi jūsų skelbtu Uspaskicho agurkiukų receptuku pagaminau pirmą savo gyvenime marinuotų agurkėlių stiklainiuką
....
Štai:
Tikiuosi jis sulauks žiemos, o agurkėliai bus gardūs ir traškūs...
bet kaip šauniai atrodo
Papildyta:
QUOTE(vilma37 @ 2011 07 14, 20:30)
as niekada taip nesiterlioju ta prasme nepylineju marinatu.kiek turiu agurku sudedu i kibira ir uzpilu verdanciu vandeniu.palaikau uzdengusi koki 20 min.o pries tai i stiklainius sudedu visus prieskonius,druska,cukru,rugstele.po to nupylus vandeni dedu agurkus i stiklainius ir pilu svaru verdanti vandeni i stiklainius.ir nei vienais metais nepavede
labai pritariu, lengva, paprasta ir susitaupo laiko.
žinoma, stiklainius plaunu su soda, o dangtelius prieš užsukant pavirinu keletą minučių.
QUOTE(Jurcikcik @ 2011 07 15, 10:03)
O ka darot su dideliais agurkais? Kur jau perdideli i 0,7 indelius?
mišraines, tik jau pasigendu įdomesnių, visos išbandytos ir šiek tiek pabodusios.