QUOTE(irisas @ 2011 07 14, 18:03)
ko gero actą pylėte marinato gaminimo pradžioj? Aš irgi kai taip dariau nelabai tiko, tik paskui sužinojau, kad actą reikia pilt prie antrą užpylimą ir tik užvirus marinadą
Man patys pačiausi kol kas Uspaskiho agurkiukai, suvalgėm visus dar pavasariui neparsidėjus
Man patys pačiausi kol kas Uspaskiho agurkiukai, suvalgėm visus dar pavasariui neparsidėjus
Acta pyliau tik pries antra uzpylima, bet ne pabaigoj, o tiesiog viska supyliau:actas, cukrus, druska, ismaisiau, istirpo, uzvire, supyliau.
Reiks isbandyti Uspachiko agurkelius.
Iki tol man labai patiko bulgarisku receptu 1, tokie saldziarugsciai(nei rugstus, nei saldus, tiesiog pats tas).
Del 5mm nera saude ir man.