Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

Mes auginame ir šiltmanyje, ir lauke agurkus - marinuojam visus. O veislę pasirinkome pačią geriausią, žinomą nuo senų laikų - rodničiok 4u.gif Patys derlingiausi ir skaniausi agurkėliai, niam niam niam essen.gif
Atsakyti
QUOTE(elizaveta @ 2011 07 09, 21:18)
Mes auginame ir šiltmanyje, ir lauke agurkus - marinuojam visus. O veislę pasirinkome pačią geriausią, žinomą nuo senų laikų - rodničiok 4u.gif Patys derlingiausi ir skaniausi agurkėliai, niam niam niam essen.gif


patark kur ju galima butu isigytio???\
is anksto aciu:)
Atsakyti
Ir man gal pasakysit kur galima nusipirkti agurkų Kaune? Gal kas pardavinėjat? Žinau turguje jų būna, bet tik šeštadieniais, o aš jau dabar norėčiau pradėti koncervuoti...
Atsakyti
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2011 07 11, 17:43)
Ir man gal pasakysit kur galima nusipirkti agurkų Kaune? Gal kas pardavinėjat? Žinau turguje jų būna, bet tik šeštadieniais, o aš jau dabar norėčiau pradėti koncervuoti...



šiandien mačiau rodničioko agurkų turgelyje prie IKI (buvusio Vitebsko ) . KAINA 4 LT..... gal vertėtų palaukt mažesnių kainų g.gif g.gif
Atsakyti
Sakyciau dar palaukit,tikrai bus pigiau,nes dar nelabai gausiai ju yra
Atsakyti
Mergaites, o pirmam recepte, marinatui su garstyciomis (kosele), druskos ir garstyciu valgomieji saukstai g.gif Kazkaip litrui 3 va;gomi saukstai daugokai susirode g.gif

Agurkai su garstyciomis (kosele)

1 ltr. vandens reikia:
1 stiklines cukraus,
1 stiklines acto,
3 saukstu druskos,
5 saukstu garstysciu,
kvapieji pipirai, pirkti prieskoniai ir cesnakas.

Uzpilti verdanciu marinatu ir stiklainiukus pridengti dangteliais. Palaikyti apie pusvalandi ir nupilti. Marinata vel uzvirti ir uzpilti vel ant agurku, uzsukti ir dar siltai parai apkloti.
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 07 12, 22:33)
Mergaites, o pirmam recepte, marinatui su garstyciomis (kosele), druskos ir garstyciu valgomieji saukstai g.gif Kazkaip litrui 3 va;gomi saukstai daugokai susirode g.gif

Agurkai su garstyciomis (kosele)

1 ltr. vandens reikia:
1 stiklines cukraus,
1 stiklines acto,
3 saukstu druskos,
5 saukstu garstysciu,
kvapieji pipirai, pirkti prieskoniai ir cesnakas.

Uzpilti verdanciu marinatu ir stiklainiukus pridengti dangteliais. Palaikyti apie pusvalandi ir nupilti. Marinata vel uzvirti ir uzpilti vel ant agurku, uzsukti ir dar siltai parai apkloti.


Aš pernai dariau. Dėjau viską,kaip parašyta 4u.gif
Atsakyti
tai tie 3 saukstai kokie - arbatiniai , pusiniai, ar didieji sriubiniai g.gif
Ir ar skanus gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 07 13, 00:08)
tai tie 3 saukstai kokie - arbatiniai , pusiniai, ar didieji sriubiniai g.gif
Ir ar skanus gavosi ax.gif


Tai jeigu šaukštas,tai vadinasi sriubinis mirksiukas.gif
Dėl skonio,tai čia jau subtilu. Kiekvienam skirtingai. Skonis geras,bet šiemet nedarysiu ax.gif nebent labai daug agurkų bus,tai tada bus galima dar.

Greičiausiai mums suėjo Uspaskicho bigsmile.gif tikrai geras reikalas thumbup.gif Turiu jau užsimarinavus prieš kelias dienas 9 stiklainiukus po 0,7ltr. Daugiau agurkų dar nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 07 13, 00:08)
tai tie 3 saukstai kokie - arbatiniai , pusiniai, ar didieji sriubiniai g.gif
Ir ar skanus gavosi ax.gif

Siaip pagal recepta ne 3 o 5 saukstai.
Atsakyti
labukas,
dariau pernai siuos: Bulgariski agurkeliai pagal Glasse Nr.1
tik nepamenu pabaigoj po tu 10minuciu reik uzsukt jau stiklainius ar antrasyki dar uzvirint marinata>? g.gif
Atsakyti
sveki,
pries pora dienu dariau marinuotus agurkelius pirma karta . klausimukas. po kiek laiko buna aisku, kad gaminimas nepavykes? nes dabar juos tikrinu kaip kudikius, kas kelios valandos bigsmile.gif
Atsakyti