aš atidariau pagal Lusasitos receptą,nu visi pabalo,neskanaus kvapo,nu kažką ne taip gal padariau,nes visi slovikėliai tokie.O pagal Semikės,tai skonis neblogas bet man gavosi labai susiraukšlėję,minkšti
man pagal mmamka nesigavo kazko visi siemet, o uspaschikiniai antri metai nepaveda atsidariau sloikiuka skonus mmm super viska dariau pagal recepteli nei susirauksleje nei neiprasto skonio, tokie kaip Uspaschio
dar man istrigo Ules agurkeliai, reiks kitais metais pasigamint nusirasius recepteli, pasitikiu recepteliais visi skanus labai
dar man istrigo Ules agurkeliai, reiks kitais metais pasigamint nusirasius recepteli, pasitikiu recepteliais visi skanus labai
Mane jau antri metai nepaveda ;agurkai su garstyciomis
Georgiana labai smagu skaityti ,kaip mums sekasi
Georgiana labai smagu skaityti ,kaip mums sekasi
Šį rudenį agurkus konservavau pagal keturis receptus: Uspaskicho agurkėliai, bulgariški Nr. 2, pagal vienos pažįstamos receptą ir pagal dar vieną receptą- pikantiški agurkai (su čili ir daug cukraus). Visi stiklainiai puikiai laikosi, agurkai, nesusiraukšlėję. Dabar po truputį ragaujam. Pikantiški ir bulgariški Uspaskicho agurkėliai Jie gavosi kieti, traškūs, bet labai švelnūs. Ne mūsų šeimos skoniui. Kitą rudenų jų nebedarysiu.
QUOTE(Nireglina @ 2010 12 09, 22:11)
Šį rudenį agurkus konservavau pagal keturis receptus: Uspaskicho agurkėliai, bulgariški Nr. 2, pagal vienos pažįstamos receptą ir pagal dar vieną receptą- pikantiški agurkai (su čili ir daug cukraus). Visi stiklainiai puikiai laikosi, agurkai, nesusiraukšlėję. Dabar po truputį ragaujam. Pikantiški ir bulgariški Uspaskicho agurkėliai Jie gavosi kieti, traškūs, bet labai švelnūs. Ne mūsų šeimos skoniui. Kitą rudenų jų nebedarysiu.
lauksim recepteliu, nesvarbu, kad ziema uz lango:)
mes siandien paragavom agurku misraine su cesnakais ir tomatu, skonis geras, bet truksta astrumo, kitamet su cili pipirais darysim
O man toks klausimas, sakykit, o atidarius agurkėlius su garstyčiom,jie pas jus ilgai stovi? Ta prasme ar nepagenda? Nu aš atidarau stiklainį ir jei per porą dienų nesuvalgom,jie prarūgsta čia šaldytuve.
Beje uspaskicho ir man per švelnūs,bet skanūs. Dar kažkokius darau su citrinos rūgštim,tai man jie bet čia pati suklydau,nes jaučias juodųjų serbentų lapų skonis nors ir nedaug jų dėjau.
dar dariau su morkom ir svogūnais,tai šie pasiteisina man
Beje uspaskicho ir man per švelnūs,bet skanūs. Dar kažkokius darau su citrinos rūgštim,tai man jie bet čia pati suklydau,nes jaučias juodųjų serbentų lapų skonis nors ir nedaug jų dėjau.
dar dariau su morkom ir svogūnais,tai šie pasiteisina man
O mano mėstamiausi Uspaskicho. Didžiąją dalį marinavau būtent pagal šį receptą ir nesigailiu
atsidariau si:
Agurkai su garstyciomis (kosele)
1 ltr. vandens reikia:
1 stiklines cukraus,
1 stiklines acto,
3 saukstu druskos,
5 saukstu garstysciu,
kvapieji pipirai, pirkti prieskoniai ir cesnakas.
Uzpilti verdanciu marinatu ir stiklainiukus pridengti dangteliais. Palaikyti apie pusvalandi ir nupilti. Marinata vel uzvirti ir uzpilti vel ant agurku, uzsukti ir dar siltai parai apkloti.
SUPER, zemai lenkiuos jau liuks tai liuks nesvarbu, kad sudrumzleje yra, gailiuos kad tik mazai dariau pabandymui
Agurkai su garstyciomis (kosele)
1 ltr. vandens reikia:
1 stiklines cukraus,
1 stiklines acto,
3 saukstu druskos,
5 saukstu garstysciu,
kvapieji pipirai, pirkti prieskoniai ir cesnakas.
Uzpilti verdanciu marinatu ir stiklainiukus pridengti dangteliais. Palaikyti apie pusvalandi ir nupilti. Marinata vel uzvirti ir uzpilti vel ant agurku, uzsukti ir dar siltai parai apkloti.
SUPER, zemai lenkiuos jau liuks tai liuks nesvarbu, kad sudrumzleje yra, gailiuos kad tik mazai dariau pabandymui
QUOTE(georgiana @ 2010 12 14, 18:49)
atsidariau si:
Agurkai su garstyciomis (kosele)
SUPER, zemai lenkiuos jau liuks tai liuks nesvarbu, kad sudrumzleje yra, gailiuos kad tik mazai dariau pabandymui
Agurkai su garstyciomis (kosele)
SUPER, zemai lenkiuos jau liuks tai liuks nesvarbu, kad sudrumzleje yra, gailiuos kad tik mazai dariau pabandymui
Mums šitie irgi patys pačiausi. Niam niam
QUOTE(Nireglina @ 2010 12 09, 22:11)
. Dabar po truputį ragaujam. Pikantiški ir bulgariški Uspaskicho agurkėliai Jie gavosi kieti, traškūs, bet labai švelnūs. Ne mūsų šeimos skoniui. Kitą rudenų jų nebedarysiu.
man taip pat uspaskicho nelabai, taciau dabar zinosiu ir kitais metais tikrai ju nebedarysiu
O as si rudeni dariausi saldziarugscius ir bulgariskus nr1, dabar ragavom tai super skonis , kitais metais tik tokius ir marinuosiu