Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

Mmm, bandysiu aš tada nespausti, o pavaikščioti.. tikiuosi, išlaikysiu wink.gif Ačiū už atsakymą! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fado @ 2006 04 17, 00:16)
Mmm, bandysiu aš tada nespausti, o pavaikščioti.. tikiuosi, išlaikysiu wink.gif Ačiū už atsakymą! smile.gif

Prašom, prašom, bile tik į grožį išeitų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabin @ 2006 04 04, 08:41)
O aš užvakar "išspaudžiau" nosį  ir apie akis, tai vakar atrodė, kad mano veidas tinsta tinsta iš vidaus, ir šiandien dar pasižiūrėjus ne kaip atrodau. Tad skelbiu akciją -balandžio mėnuo - spuogų ir inkštirų nespaudymo mėnuo clap.gif  clap.gif Kas prisidedat ?????

Aš prisidedu bigsmile.gif Tik rankas man suriškit kur už nugaros, a? lotuliukas.gif

QUOTE(Bajm @ 2006 04 04, 09:50)
1. atsisakyti šokolado (pas mane stalčiuje dabar plytelė guli, ir galvoju valgyti nevalgyti)

Na jau šito tikrai nepadarysiu schmoll.gif Šokoladas... wub.gif wub.gif wub.gif
PS: jei nevalgysi, tai aš galiu suvalgyt lotuliukas.gif

QUOTE(Elzė @ 2006 04 12, 13:22)
Galiu pasakyti kaip man pavyko šio įpročio atsisakyti. tagi prisiauginau nagus ir..... nu gi neįšeina su jais spausti lotuliukas.gif tai  va taip gražioji naguotoji negalėjo pasidarbuoti  biggrin.gif
O dabar jau nagus nusiimiau bet to įpročio nebėra.
Aišku čia aš netikėtai tai atradau, bet man tai patiko.

Che, reikia išbandyt... O ilgai "nešiojai" tuos nagus? g.gif

QUOTE(Catty @ 2006 04 13, 14:06)
Mano vyras nerealiai pyksta ir bara mane jei išsispaudžiu kokį spuogą, nes išspaudus nerealiai paraudonuoja ta vieta blush-anim-cl.gif

Maniškis labiau pyksta, kai aš JAM išspaudžiu laugh.gif

O dėl nespaudeliojimo - man asmeniškai išvis spuogas nepraeina, kol aš jo neišspaudžiu doh.gif Tai va...
Čia inkštirai nesiskaito... Juos spaudelioju šiaip. Nes bjaurūs žiauriai biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai juk negerai spaudyti,jie tik uzsikrecia dar labiau.
O as niekaip negaliu atprasti,bet jau pats laikas,o tai dar randai atsiras.
O jei pamatau pas maniski kur nors, nu nebesivaldau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 04 17, 22:38)
Bet tai juk negerai spaudyti,jie tik uzsikrecia dar labiau.
O as niekaip negaliu atprasti,bet jau pats laikas,o tai dar randai atsiras.
O jei pamatau pas maniski kur nors, nu nebesivaldau lotuliukas.gif

Aha, aš už tokius dalykus per nagus pastoviai gaunu lotuliukas.gif Nes pas maniškį inkštirų būna, o spaudeliot neduoda cool.gif
Atsakyti
Nupirkau maniskiui tas juosteles nosiai,kurios inkstirus juodus nuima,tai prie nosies kaip ir nebelendu,bet pas ji buna ant nugaros tokie grazus ir sultingi,tai nesusilaikau. lotuliukas.gif O tas kad pyksta... hihihi.gif
Papildyta:
Nupirkau maniskiui tas juosteles nosiai,kurios inkstirus juodus nuima,tai prie nosies kaip ir nebelendu,bet pas ji buna ant nugaros tokie grazus ir sultingi,tai nesusilaikau. lotuliukas.gif O tas kad pyksta... hihihi.gif
Atsakyti
O aš dabar tokią akciją sugalvojau: kai man nagai niežtėt ima, pasiguldau savąji ant pilvo ir puolu jo nugarą... Tai ir menkiausias inkštyriukas nepastebėtas nelieka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2006 04 17, 21:46)
O aš dabar tokią akciją sugalvojau: kai man nagai niežtėt ima, pasiguldau savąji ant pilvo ir puolu jo nugarą... Tai ir menkiausias inkštyriukas nepastebėtas nelieka blush2.gif

Ir jis leidziasi taip kankinamas? lotuliukas.gif
Vargselis... tongue.gif Bet ka tik nepadarysi del malonumo spuoga isspausti.
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 04 19, 19:37)
Ir jis leidziasi taip kankinamas? lotuliukas.gif
Vargselis... tongue.gif Bet ka tik nepadarysi del malonumo spuoga isspausti.

Tai kad jis pats siūlosi lotuliukas.gif
O kai nenori, tai nuverčiu ant lovos ir nieks jo neklausia smile.gif
Atsakyti
O žinot ką, aš nustojau spaudyti, ir man pagerėjo... Nors nagai niežti neįmanomai! Dabar tik ant pečių ir nugaros išspaudžiu, o veidą palikau ramybėj, ir daug mažiau!!! Nerealu... matyt, nėra vieno vaisto, kiekvienai skirtingai. Bet kad visai išnyktų tie tokie skaudūs, tai, matyt, svajuko dramblionės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fado @ 2006 04 22, 21:07)
O žinot ką, aš nustojau spaudyti, ir man pagerėjo... Nors nagai niežti neįmanomai! Dabar tik ant pečių ir nugaros išspaudžiu, o veidą palikau ramybėj, ir daug mažiau!!! Nerealu... matyt, nėra vieno vaisto, kiekvienai skirtingai. Bet kad visai išnyktų tie tokie skaudūs, tai, matyt, svajuko dramblionės verysad.gif

Aš lygiai tą patį pastebėjau. O dabar savo "turtą", jei išdygsta, patepu priemone "Johnsons&Johnsons", kurios sudėtis tradicinė- salicilio rūgštis ir alkoholis. Tai labai greit nudžiūna tas grožis ir lengviau užgyja. Kai namie ilgiau sėdžiu, pasitepu, tokia "plutelė" lieka, tai ir spaudyt nelabai beišeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 14, 02:00)
Sveikos visos mamytes smile.gif
Na ziurejau esancias temas, bet kazkaip nelabai radau tokios  g.gif
Tai va, kaip kovojat su tokiu iprociu - nuolat prasioperuoti sau veideli?
Mano veido oda nera linkusi spuogeti, bet pacios deka nuolat ju prisigaminu  doh.gif
Jau daug kartu sau prisiekiau - neliesti, bet.... vat niezti nagiukai ir viskas
Is praktiskai nieko padarau spuoga - va tada ir gali ji spaudyti....  doh.gif
O juk tokios savioperacijos yra kryzius veidelio odelei....
Va ir dabar sedziu (matyt ir uzejo noras parasyti) su graziausiu spuogu ant kaktos, vos ne kaip inde - su visu klecku.... Gerai grifka uzdengia  4u.gif
Help, mamytes, arba nukapokit man kas nors tuos nagucius  unsure.gif

na ir as turiu toki......(sakyciau nekoki) iproti, vis spaudau ir spaudau nezinau ka daryti zinau kad po to bus negerai bet....vistiek nagucius niezti...gali buti kad nenustosiu iki tol kol kas nors neatsitiks (neduok dieve) kaip sakoma :"protingi zmones mokosi is svetimu klaidu, kvaili is savu......... smile.gif
Atsakyti