Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

O aš užvakar "išspaudžiau" nosį ir apie akis, tai vakar atrodė, kad mano veidas tinsta tinsta iš vidaus, ir šiandien dar pasižiūrėjus ne kaip atrodau. Tad skelbiu akciją -balandžio mėnuo - spuogų ir inkštirų nespaudymo mėnuo clap.gif clap.gif Kas prisidedat ?????
Atsakyti
gal reikėtų paskelbti akciją ATSIKRATOM INKŠTIRŲ IKI VASAROS NEKENKSMINGAIS BŪDAIS

nors aš planuoju eiti pas kosmetologę, reikia profesionalios rankos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 04 balandžio 2006 - 07:53
Na tuomet reikia išbandyti visus nekenksmingus būdus, bet kokie gi jie ????
Atsakyti
QUOTE(vilmabin @ 2006 04 04, 09:21)
Na tuomet reikia išbandyti visus nekenksmingus būdus, bet kokie gi jie ????

1. atsisakyti šokolado (pas mane stalčiuje dabar plytelė guli, ir galvoju valgyti nevalgyti)
Atsakyti
Aš gydausi spuogus vaistais. Lankausi kas du menesius pas dermatologę. Pasitelkiau kantrybę, nes išsigydyti šios ligos - neįmanoma - ją gali tik kontroliuoti - apsileidi ir vėl tas pats... Tai lėtinė liga ir gali tęstis iki 40 metų... doh.gif Lankausi pas gydytoja, kuri turi tą pačia problemą, todėl aš ja pasitikiu. Man išrašė 5 skirtingus vaistus, tris iš jų turiu tepti į dieną po kartą, kitus dvejus - tris kartus per savaitę. Na, galiu pasakyti - reikia kantrybės, bet tikraiusiai mano noras būti be spuogų yra toks didelis, kad man šis tepliojimasis vaistais vieni niekai tongue.gif
Taip kad siūlau pasitelkti kantrybę ir gydytis.
Atsakyti
Na šokolado dėl manęs gali ir nebūti, valgau retokai. Kavą jau antrą savaitę geriu "tik" du puodelius per dieną (ankčiau buvo keturi), plius geriu daug žaliosios arbatos, dedu ant veido kaukę iš citrinos, kiaušinio baltymo ir druskos, tepu ananasiniu kremu ir salicilo spiritu. Man paūmėjo viskas, manau, nuo reklamuojamo kremo per " Balto katino svetaitę" - "Expial": išmėtė pūlingais spuogais net ant kaklo. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Li ute @ 2006 04 04, 09:59)
Aš gydausi spuogus vaistais. Lankausi kas du menesius pas dermatologę. Pasitelkiau kantrybę, nes išsigydyti šios ligos - neįmanoma - ją gali tik kontroliuoti - apsileidi ir vėl tas pats... Tai lėtinė liga ir gali tęstis iki 40 metų...  doh.gif Lankausi pas gydytoja, kuri turi tą pačia problemą, todėl aš ja pasitikiu. Man išrašė 5 skirtingus vaistus, tris iš jų turiu tepti į dieną po kartą, kitus dvejus - tris kartus per savaitę. Na, galiu pasakyti - reikia kantrybės, bet tikraiusiai mano noras būti be spuogų yra toks didelis, kad man šis tepliojimasis vaistais vieni niekai tongue.gif
Taip kad siūlau pasitelkti kantrybę ir gydytis.

Papildyta:
O kokie tie vaistai ?
Atsakyti
Gerai kad gamta apdovanojo, tai spuogas vieną kartą per dvi savaitęs iškyla, tai nėr prie ko nagelius ir kišt perdaug g.gif . O kai iškyla tai būdinai 'pasidarbuoju' o po procedūros patepu spec. pieštuku nuo spuogų ir ryte jau nieks nebegadina man vaizdo veidrodyje lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti kaip man pavyko šio įpročio atsisakyti. tagi prisiauginau nagus ir..... nu gi neįšeina su jais spausti lotuliukas.gif tai va taip gražioji naguotoji negalėjo pasidarbuoti biggrin.gif
O dabar jau nagus nusiimiau bet to įpročio nebėra.
Aišku čia aš netikėtai tai atradau, bet man tai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2006 04 12, 13:22)
Galiu pasakyti kaip man pavyko šio įpročio atsisakyti. tagi prisiauginau nagus ir..... nu gi neįšeina su jais spausti lotuliukas.gif tai  va taip gražioji naguotoji negalėjo pasidarbuoti  biggrin.gif
O dabar jau nagus nusiimiau bet to įpročio nebėra.
Aišku čia aš netikėtai tai atradau, bet man tai patiko.

Kažkaip manes dirbtiniai nagai nežavi. Bet, kita vertus, kas geriau: netikri nagai ar spuoguota marmūzė? biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras nerealiai pyksta ir bara mane jei išsispaudžiu kokį spuogą, nes išspaudus nerealiai paraudonuoja ta vieta blush-anim-cl.gif
Atsakyti
O tai klausykit - kreipiuosi į tas, kurios turi spuogų, bet jų nespaudžia. Tai kaip tada daryti, išeiti iš namų su tais nespaustais spuogais? O jeigu balti? Nes aš net neįsivaizduodavau, kad galima neišspausti tų šlykštynių, nors ir girdėdavau vis, kad negerai... O tai jų sumažėja, kai nespaudai??? Jei taip, tai tikrai sugebėsiu kažkaip atsikratyt įpročio... Parašykit kas nors, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fado @ 2006 04 16, 16:47)
O tai klausykit - kreipiuosi į tas, kurios turi spuogų, bet jų nespaudžia. Tai kaip tada daryti, išeiti iš namų su tais nespaustais spuogais? O jeigu balti? Nes aš net neįsivaizduodavau, kad galima neišspausti tų šlykštynių, nors ir girdėdavau vis, kad negerai... O tai jų sumažėja, kai nespaudai??? Jei taip, tai tikrai sugebėsiu kažkaip atsikratyt įpročio... Parašykit kas nors, ačiū smile.gif

Aš, pvz, spuogais praktiškai neturiu spuogų. Tačiau išdygsta koks bjaurybė per pms. Prieš kurį laiką susiprotėjau jų nespausti (bent ant veido biggrin.gif ), tai pastebėjau, kad mažiau oda dirgsta ir greičiau sugyja. Nes visada, kai savo veidą minkyt bandau, tai tą dieną ir dar keletą po jos einančių tikrai matosi, kad "operavausi", nes nuspaudytos vietos raudonos būna. Spuogą spausti galima nebent tada, kai jis jau visiškai susiformavęs, t.y. turi baltą viršūnėlę ir jei tai nėra aknė, nes vienu air kitu atveju gali prisižaisti su randais ir operacijom visokiom, Ir, aišku, ne purvinom panagėm, o su kosmetine servetėle ir dezinfekcija po proceso. Visada, jei kokia antra galva išdygsta dabar laukiu "brandos" smile.gif ir spaudžiu, jei tik labai labai niežti nagai biggrin.gif Tai ir aikštau su tokiu, kad ir baltu. Nusprendžiau, kad geriau spuogas, nei išspaustas, bet vistiek spuogas biggrin.gif plius dar pabrinkimas ir paraudimas koks. Vat.
Atsakyti