Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

QUOTE(Giedrilyte @ 2007 06 07, 13:33)
Pas mane irgi yra randeliai keli nuo paauglystes 'raklinejimu'. Bandziau pas kosmetologe eit kad islygintu ten su kazkokiom rugstim. Tai po truputi mazeja, bet ten daug tu seansu reikia. Is pradziu galvojau kad pigiau gausis nei lazeriu, bet jauciu kad del to kad reikia daug kartu eiti, tai ne ka cia sutaupysiu ir dar neaisku ar isnyks visiskai  unsure.gif Gal kas bandet eit kad lazeriu isnaikintu?

pries nemazai laiko,cia mergina papasakojo savo istorija su lazeriu.po teismus bastytis teko....veidas sugadintas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2007 05 15, 19:21)
Nuo spuogų spaudinėjimo buvau įsitaisiusi Lipomą tai apturėjau net dvi mini operacijas pas plastikus-turiu nedidelį randelį prie nosies.Iš po to karto prie belekokio spuogo nekišu nagų schmoll.gif Jei kas svarbaus einu pas kosmetologę  smile.gif
o kas ta Lipoma? blush2.gif
Atsakyti
Oj kiek priemonių turėjau tiem spuogams naikint, kiek tūkstančių paklojau. Ir nieko nepadėjo. Dabar jų mažėja, na savaime po brendimo. O dėl spaudimo,visad spaudinėjau juos, nes kitaip būčiau kaip vaikščiojantis pūlinys, jei nespaudžiu jie tada išvis viduj pasilieka ir tokie kieti,koki mėnesį ir jaučiasi skausmas,po kiek laiko vėl pasirodo jis,nu vnž daugiau problemų nei iškart išspaudus,aišku yra dabar veidas raudonom dėmelem, bet spuogai baisiau man bent jau.
Atsakyti
Sveikos, Mamytės.. smile.gif Esu naujokas čia, tačiau jau turiu problemą wink.gif) Šiandien išspaudžiau didelį spuogą panosyje.. Žiauru .. :| Ka daryt ? smile.gif Na suprantate, buvo toks jau pabaltavęs visas, galvoju, pist pist ir susprogdinsiu, tačiau .. smile.gif Kiek spaudinėju aš ji, eina tik vanduo, gal greičiau pūliai ar kas, tačiau iki kraujo niekas neišėjo dar ir jaučiu dar ten pilnumą .. Toks guziukas iškilo net .. :| Dirbau gana steriliai smile.gif Spirituku tepu jau tą vietą visą dieną .. smile.gif Negeriu beje .. :| Taigi, padėkit .. smile.gif ką toliau daryti ?
Atsakyti
Pliene - jei jau vanduo eina , vadinasi, jis jau seniai išspaustas, arba buvo tik iškilęs, bet sulindo.
Tas iškilimas praeis po kiek laiko, bet jei tu nesiliausi 'sunkti to vandens...'
ką daryti? Bent jau nebeliesk jo.

Kaip atsikratyti spaudymo? Tikriausia klausimas turėtų būti - ką daryti, kad nereiktų spaudyti? Patikėkit veidą kosmetologei. Pati vakar dariausi veido valymą ir nors sėdžiu dar neitin graži, bet progresas matosi.
Atsakyti
Partena, patikejau savo veideli kosmetologei, o ji pasirode is tu, kurios nespaudo lotuliukas.gif ir isejau su visom grozybem lotuliukas.gif ir dar prisake neliesti ir nespaudyti, nu bet valios neturejau ir neturiu sitame reikale juodai blush2.gif doh.gif koshmaras kazkoks!!!
Atsakyti
persiprašau, o tai ką jūs ten veikėt? receptais keitėtės ? biggrin.gif
Man išspaudė, ir iškart pasakė - kad nenustebčiau pamačius - dar tikrai ne viską įveikė.. Dar ateisiu keletą kartelių, dar po 60 - tinę palups..
Atsakyti
.... kaip gera kad radau sia tema bigsmile.gif ir as esu nusidejele, ir daug metu doh.gif nekenciu saves, o viena is priezasciu - tai "veido operacijos" pasidarymas... blush2.gif ir negera ir nemalonu man nei pries save, o tuo labiau pries kitus unsure.gif esu pastebejus, kad man spuogu pridygsta kai tik susinervinu doh.gif o pastaraisiais metais tu nervu buvo itin daug cool.gif tai koliai, tai egzai! siemet baigiau moxlus tai tikejaus, kad baigsis ir rakinejimai - mat man budavo taip, kad kai mokausi, net nepastebiu kaip mano begedziai pirstai jau sliauzia per veida ar pecius ir iesko uz ko uzklius doh.gif aisku pasigrazindavau ne i geraja puse... taip kad maniau kad baigsis mano spuogai kartu su moxlais... deja verysad.gif prasidejo kitos problemos... o kartu su psichologinem nesamonem padaugeja ir nelemtu spuogu blink.gif siand buvo antra diena kaip sugebejau nepaliesti nei vieno spuogo! ir ka jus manot ar sugebejau save iveikti!? cool.gif deja ne... supykau ant saves dar labiau... ir tik po isspaudimo pasitepus tam tikro tirpalo uzsiklijavau pleistra, kad neliesciau! unsure.gif

dab varysiu skaityti kas sioj temoj prirasyta, ir tikiuosi rasiu geru minciu bei patarimu.... ax.gif
Atsakyti
sveiki as norejau paklausti ar blogai darau jei : sakykim isdygsta spuogelis nu jis is pradziu buna raudonas po to viduj atsiranda toks baltas ir as ji visada isspaudziu po to tepu kremuku ir jis apgyja ar as blogai darau ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2007 08 21, 09:55)
sveiki as norejau paklausti ar blogai darau jei : sakykim isdygsta spuogelis nu jis is pradziu buna raudonas po to viduj atsiranda toks baltas ir as ji visada isspaudziu po to tepu kremuku ir jis apgyja ar as blogai darau ?  blink.gif

seniau aš irgi labai mėgdavau rakinėt, bet po to atsikračiau šito bjauraus įpročio. o šiaip jei dabar išdygsta koks spuogelis ir jisai su balta viršūnėle, tai aš kai jau būnu tikra, kad jisai jau visai "prinokęs", spusteliu šiek tiek pirštų pagalvėlėm ir nebėr jo. tada dezinfekuoju. gal tai ir nėra gerai, bet jei aš to nedaryčiau, tai ir vaikščiočiau su tokiais spuogeliais ir jie niekur nedingtų. bandžiau smile.gif po tokio išspaudimo lieka šiokia tokia dėmelė, bet jinai greit pranyksta smile.gif
Atsakyti
būkit panelės kuo daugiau ant saulės ir neliks ką rakinėt thumbup.gif nors šiaip ir man kartais patinka save "pagrazint", o po to net eit niekur nesinori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2007 08 20, 21:50)
esu pastebejus, kad man spuogu pridygsta kai tik susinervinu  doh.gif o pastaraisiais metais tu nervu buvo itin daug  cool.gif  tai koliai, tai egzai! siemet baigiau moxlus tai tikejaus, kad baigsis ir rakinejimai - mat man budavo taip, kad kai mokausi, net nepastebiu kaip mano begedziai pirstai jau sliauzia per veida ar pecius ir iesko uz ko uzklius doh.gif aisku pasigrazindavau ne i geraja puse...

Mane irgi nuo nervu isberia: visada budavo, kad per vasara oda saulutej pasitaiso, rudeni beveik perfect buna, na o ziema, apie kaledas, kad duodasi spuogai, jog net baisu - ir ant veido, ir ant nugaros verysad.gif Ir taip iki pat vasaros, kol sesijos baigiasi verysad.gif

O dar as juos taip megstu paspaudineti... Man geriausias priemone atsikratyti (bent jau laikinai) sio bjauraus iprocio - visada buti kazkuom uzsiemusiai: isvykoje, kavineje, darbe ar paskaitose juk nespaudinesiu zmonems matant, o vakare laiko ir jegu uztenka vien tik nusivalyti veida pieneliu ir maziau laiko praleidziu prie veidrodzio smile.gif
Atsakyti