Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

Pavojingiausia vieta - veido dalis nuo nosies apačios ir skruostikaulių einant žemyn, t.y. žandai, žandikauliai, smakras ir virš viršutinės lūpos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 05 13, 11:36)
Pavojingiausia vieta - veido dalis nuo nosies apačios ir skruostikaulių einant žemyn, t.y. žandai, žandikauliai, smakras ir virš viršutinės lūpos.  mirksiukas.gif

Ačiū aciuks.gif db žinosiu 4u.gif
Atsakyti
Tai kad nėra už ką. smile.gif Tiesiog pati problemų esu turėjus šioje srityje. Būdama 15 metų bandžiau išspaust dar tik kylantį skausmingą spuogelį ant smakro, tai kai sutino pusė veido blink.gif, tai poto gal tris savaites lovoje prasirgau,sad.gif o daktarai prigraudeno, kad tose vietose jokiu būdu negalima spaudyt,nono.gif nes tai padidintos rizikos zonos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 13 gegužės 2007 - 20:34
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 05 13, 11:36)
Pavojingiausia vieta - veido dalis nuo nosies apačios ir skruostikaulių einant žemyn, t.y. žandai, žandikauliai, smakras ir virš viršutinės lūpos.  mirksiukas.gif

dar labai pavojinga po antakiais. O ir šiaip aplink akis tokie audiniai, kurie labai greit ir labai labai tinsta. Kalbu ir iš patirties, nes n kartų buvau sutinus nuo visokių spuogų, nors niekada nespaudydavau verysad.gif
Atsakyti
oi smile.gif dar ir kaip lieka ...............arba sutrukineja kapiliarai
Atsakyti
QUOTE(monoka @ 2007 05 14, 11:43)
oi smile.gif  dar  ir kaip lieka ...............arba sutrukineja kapiliarai

drinks_cheers.gif man kapiliariukas sutukinejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 05 13, 10:36)

Būtent ant žando tas spuogas ir buvo, kokie 2 cm nuo akies. Spuogas toks giluminis buvo.... verysad.gif
Atsakyti
Nuo spuogų spaudinėjimo buvau įsitaisiusi Lipomą tai apturėjau net dvi mini operacijas pas plastikus-turiu nedidelį randelį prie nosies.Iš po to karto prie belekokio spuogo nekišu nagų schmoll.gif Jei kas svarbaus einu pas kosmetologę smile.gif
Atsakyti
kai paauglė buvau, tai buvau inikusi spuogelius naikinti savarankiškai. tai ant kaktos turiu randelį ir nemažą kaip po spuogo. bet šiaip dažniausiai likdavo šiek tiek rausvesnė vieta, kuri po saulės vonių išnykdavo. bet spuogų spaudinėjimas pačiai buvo labai blogas mano sprendimas verysad.gif
Atsakyti
jungiuos ir as su savo nuodemem....
ariu merginos ariu....
nugara nosi kakta smakra spranda inkstirus spuogus.....
nusipirkau arbatmedzio eterini aliejuka tepliojuos kai kas iskyla, kauke su arbatmedziu ir zaliu moliu dar tipo nuo instiru padeda
ir taip jau stengiuosi susivaldyti bet vis tiek uzkrapstau ir net nebesimato ar veikia visos kosmetikos ar neveikia......sad.gif

Papildyta:
ajaj kokia nuodeme prisiminiau:
ten kur ausis prie galvos prilimpa buna tokiu kur galima isspaust, pries kokios metus turejau pasidariusi toki guza kad galvojau ausis nukris, draugas kai paziurejo sake kad melynas baisuoklis didziulis varyk pas daktarus, buvau gana issigandus bet nenuejau o jis apsiramino tas guzas ir per puse metu lyg ir nugijo, o vakar uz kitos ausytes pakrapsciau ir ten kazkas "pakilo" biski baisu darosi sad.gif
Atsakyti
O gal kuri žinote , kai panaikinti randus nuo išspaustų spuogų? Aš irgi esu šiuo klausimu ligonė , bet daugiau spaudau ant rankų - rankos "išartos - išdrapakuotos". Atrodo žiauriai. Irgi iš nieko padarau tokį spuogą , kad po to visą savaitę turiu ką "niurkyt"... Vasara jau ant nosies , ir kaip visada reikia odą greit pagražint. Eičiau į soliariumą , ale kad nuo jo tik rudos dėmelės lieka... Gal žinot kokios chemijos , kaip tuos randus panaikint? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi yra randeliai keli nuo paauglystes 'raklinejimu'. Bandziau pas kosmetologe eit kad islygintu ten su kazkokiom rugstim. Tai po truputi mazeja, bet ten daug tu seansu reikia. Is pradziu galvojau kad pigiau gausis nei lazeriu, bet jauciu kad del to kad reikia daug kartu eiti, tai ne ka cia sutaupysiu ir dar neaisku ar isnyks visiskai unsure.gif Gal kas bandet eit kad lazeriu isnaikintu?
Atsakyti