Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

Oi venkit spaudinet spuogus is patirties sakau, randelis daug ilgiau gyja nei spuogas.

Anksciau spaudziau visus spuogus, ir kol nenustojau ju spaudyti, tol spuogiukai nenyno.
O dabar bandau kovoti su demelem ir randeliais.. P.s. Sekasi kur kas sunkiau nei su spuogais verysad.gif
Atsakyti
Man kaip ir d-oncek,kur buvo spuogelis ,tai ten ir dėmelė(nespaudinėju nieko),todėl tenka į solairiumą nueit,kad spalva susilygintų(niekada nenaudojau maskuojančių priemonių,pudrų) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 05 10, 15:51)
Man kaip ir d-oncek,kur buvo spuogelis ,tai ten ir dėmelė(nespaudinėju nieko),todėl tenka į solairiumą nueit,kad spalva susilygintų(niekada nenaudojau maskuojančių priemonių,pudrų) doh.gif

Susilygina spalva? O gal kaip tik demele dar paryskeja? g.gif
Atsakyti
Susilygina spalva,nes kai baltas veidas,tai ir dėmelės visos matosi.Nors yra ir kita lankymosi soliariume pusė-atsirado strazdanų,bet čia gal tik man taip,kažkur skaičiau,kad jos paveldimos(nežinau ar tai realu,bet gal g.gif )t.y.jei tėvų oda buvo su strazdanėlėm,tai ir pas mus gali atsirast...Šiaip man jos ir netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 05 10, 21:27)
Susilygina spalva,nes kai baltas veidas,tai ir dėmelės visos matosi.Nors yra ir kita lankymosi soliariume pusė-atsirado strazdanų,bet čia gal tik man taip,kažkur skaičiau,kad jos paveldimos(nežinau ar tai realu,bet gal  g.gif )t.y.jei tėvų oda buvo su strazdanėlėm,tai ir pas mus gali atsirast...Šiaip man jos ir netrukdo  biggrin.gif

As irgi grizau is soliariumo ir jau strazdanota. Mano tete buvo strazdanotas jaunystej, po to strazdanos isnyko. As ir to tikiuosi.
Nzn, man gal nelabai susilygina ta veido ir demeliu spalva g.gif Gal idegis ir kiek pamaskuoja, bet demeles lieka g.gif
Atsakyti
Jei normalūs spuogai tai randai lieka nepriklausomai nuo to spaudi juos ar ne. verysad.gif
Galiu tai pasakyti iš savo patirties - spaudinėjau - vienur išsilygino oda, kitur randai liko. Vieną spuogą taip išspaudžiau, kad gavosi užkrėtimas, supūliavo, užtino pusė veido, teko pjauti ligoninėj ir ištraukinėt pūlius. Va po to tai liko randelis doh.gif , bet su metais jis darosi vis mažesnis.
Mano daugė nespaudinėjo spuogų, nes jai tai paprasčiausiai šlykštu, bet vis tiek randai nuo jų liko.
Kuo gilesnis spuogas, tuo didesnė rando tikimbė.
Aš bet kuriuo atveju negaliu ramiai laukti kol spuogas pats pranyks, spaudžiu jį vos jis parodo savo baltą galvą gun_bandana.gif
Atsakyti
Susilygina spalva,nes kai baltas veidas,tai ir dėmelės visos matosi.Nors yra ir kita lankymosi soliariume pusė-atsirado strazdanų,bet čia gal tik man taip,kažkur skaičiau,kad jos paveldimos(nežinau ar tai realu,bet gal  )t.y.jei tėvų oda buvo su strazdanėlėm,tai ir pas mus gali atsirast...Šiaip man jos ir netrukdo 
Veidas įdega bet ir dėmelės įdega, tiesą sakant jos netgi pirmosios puola reguoti į saulę, kadangi tose vietose arčiau pigmentas ir užtenka bent trupučio UV, kad jos išlįstų. doh.gif
Strasdanos man irgi netrukdytų, jos man netgi gražu, ax.gif bet va pigmentinės dėmelės - tai kas kita, jos man tikras siaubas. cray.gif
Atsakyti
[quote=Dolce Vita,2007 05 11, 00:43]
Veidas įdega bet ir dėmelės įdega, tiesą sakant jos netgi pirmosios puola reguoti į saulę, kadangi tose vietose arčiau pigmentas ir užtenka bent trupučio UV, kad jos išlįstų. doh.gif

Tikrai, kaip cia yra - vieni sako riek i soliaruma, saulutej pabut, kad veidukas idegtu, bet kodel balinancius kremus naudojant spf butinas? juk saule pagreitintu procesa blyskimo arba nykimo... paaiskinkit man smile.gif
Atsakyti
Tikrai, kaip cia yra - vieni sako riek i soliaruma, saulutej pabut, kad veidukas idegtu, bet kodel balinancius kremus naudojant spf butinas? juk saule pagreitintu procesa blyskimo arba nykimo... paaiskinkit man
Man asmeniškai tai tiek dermatologė tiek kosmetologė patarė pamiršti tokį reikalą kaip soliariumas. irnesakyk.gif Saulutės spinduliai pagreitina žaizdelių gijimą, tinka jei dažnai kyla spuogeliai, ji tarsi dezinfekuoja, bet tik tuo atveju, kai oda nelinkusi į pigmentaciją, ir apskritai, tam užtenka vos kelių procedūrų, čia neina kalba apie deginimąsi iki šokoladinio rudumo. O pigmentinių dėmių nykimo saulė tikrai nepaskatins, schmoll.gif ji gali tik sustiprinti jų ryškumą, jos tamsėja lygiagrečiai su rudėjančia oda. Aš va tik sprendžiu klausimą, ar galima naudoti savaiminio įdegio kremukus. g.gif
Kalbant apie balinančius kremus, anot kosmetologų, vasarą juos naudoti galima tik vakare, o dieną einant į lauką - kremus su SPF. Bet man čia kyla klausimų, kadangi esu turėjusi balinančių kremų kartu su SPF. Vienas buvo iš KLERADERM serijos, balinantis su SPF25, kitas iš Oriflame - balinantis su Vit.C ir SPF20. Taip kad čia man kažkas prasilenkia su logika. mastau.gif Juk nenaudosi kremo su filtru prieš miegą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 05 12, 20:07)
Man asmeniškai tai tiek dermatologė tiek kosmetologė patarė pamiršti tokį reikalą kaip soliariumas. irnesakyk.gif Saulutės spinduliai pagreitina žaizdelių gijimą, tinka jei dažnai kyla spuogeliai, ji tarsi dezinfekuoja, bet tik tuo atveju, kai oda nelinkusi į pigmentaciją, ir apskritai, tam užtenka vos kelių procedūrų, čia neina kalba apie deginimąsi iki šokoladinio rudumo. O pigmentinių dėmių nykimo saulė tikrai nepaskatins,  schmoll.gif  ji gali tik sustiprinti jų ryškumą, jos tamsėja lygiagrečiai su rudėjančia oda. Aš va tik sprendžiu klausimą, ar galima naudoti savaiminio įdegio kremukus.  g.gif
Kalbant apie balinančius kremus, anot kosmetologų, vasarą juos naudoti galima tik vakare, o dieną einant į lauką - kremus su SPF. Bet man čia kyla klausimų, kadangi esu turėjusi balinančių kremų kartu su SPF. Vienas buvo iš KLERADERM serijos, balinantis su SPF25, kitas iš Oriflame - balinantis su Vit.C ir SPF20. Taip kad čia man kažkas prasilenkia su logika. mastau.gif  Juk nenaudosi kremo su filtru prieš miegą. biggrin.gif

Man irgi ta pati kosmetologe sake. Sake, kad busiu marga biggrin.gif Na, tos demeles jau kiek pasviesejo, tai ir i soliariuma karts nuo karto uzsuku rolleyes.gif
O kaip tie balinantys kremai? Padejo kazka? 4u.gif
Atsakyti
Man irgi ta pati kosmetologe sake. Sake, kad busiu marga  Na, tos demeles jau kiek pasviesejo, tai ir i soliariuma karts nuo karto uzsuku 
O kaip tie balinantys kremai? Padejo kazka?
Na, nepasakyčiau. schmoll.gif Tiesą sakant, kadangi aš imdavau balinti veidą nuo rudenio, tai susidarydavo įspūdis, kad padėjo, bet iš tikrųjų tai dėmelės savaime pašviesėja šaltuoju metų laikotarpiu todėl sunku spręsti. unsure.gif
Šiaip iš kremų dar daugiau ką esu naudojus, apie tai gan išsamiai ir jų kainas parašiau temoje "Pigmentinės dėmės", mirksiukas.gif bet galų gale išsiaiškinau, kad norint rimtai tuo užsiimti ir pasiekti geresnį poveikį patartina rinktis ne kremus, o serumus ir koncentratus - jie skirti rimtam gydymui, o kremai daugiau profilaktikai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 13 gegužės 2007 - 00:50
oho Ferrari čia išgasdinai su tuo užkrėtimu unsure.gif pati nespaudau dažnai, bet kartais tenka doh.gif
O kurioje vietoje kažin išspaudus atsiranda didžiausia tikimybė pasigauti užkrėtimą ir odos supūliavimus visokius??? blink.gif ar čia nepriklauso nuo vietos, kaip jūs manote,mm? g.gif
Atsakyti