Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

As pastebejau,kadtas iprotis ne toks jau nepagydomas.Paprasciausiai nebuvo dvi dienas ne 1 spuogelio,tai ir nieko nedariau,o kai tik iskyla -vat tada ir norisi liest spaust g.gif
Atsakyti
o jus man pasakykit kurios susilaukot nespaudziusios rolleyes.gif na pvz matai akd tikrai yra spuogeliai kurie tikrai gerai islenda tai ju nespausiti ir palikti po kiek laiko taip jie isnyks? unsure.gif nu ka zinau nelabai schmoll.gif nezinau noriu susilaikyti bet nesiena kaip pamatau kad gerai isispaus o jei vienas isispaude o dar kitas ir dar kitas nu ir davai o paskui saves klausiu juk sakiau nespausiu nu sakau jau daba tikrai nespausiu ir vel pamatau tokius "gerus" ir vel is naujo viskas..... unsure.gif ka daryti ?????
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2007 03 05, 23:21)
o jus man pasakykit kurios susilaukot nespaudziusios  rolleyes.gif  na pvz matai akd tikrai yra spuogeliai kurie tikrai gerai islenda tai ju nespausiti ir palikti po kiek laiko taip jie isnyks?  unsure.gif  nu ka zinau nelabai  schmoll.gif nezinau noriu susilaikyti bet nesiena kaip pamatau kad gerai isispaus o jei vienas isispaude o dar kitas ir dar kitas nu ir davai o paskui saves klausiu juk sakiau nespausiu nu sakau jau daba tikrai nespausiu ir vel pamatau tokius "gerus" ir vel is naujo viskas.....  unsure.gif  ka daryti ?????

pas kosmetologe zygiuot smile.gif ir pagaliau issigydyt tuos niekadejus doh.gif
as labiau pasitikiu ps kosmetologe..kai ji sutvarko vejda nelieka randeliu, oda neraudona..o kai pati palieciu.....nors jau buvau atpratus, palieciau du spuogelius ir tokios demes liko..laikosi jau 2savaites blink.gif
Atsakyti
o zinot man kaip yra kazkaip man nemalonu kosmetologei toki veiduka rodyt unsure.gif nezinau kodel juk ji atrodo tuo uzsiima ir panasiai bet va jau buvau karta pavale bet jie visvien atsinaujino taip pat buvau pas odos gydytoja nieko ji neapziurejo normaliai vaistu israse kakzokiu ir tiek bet cia labai jau senokai buvo viskas gal ve vertetu pasilankyti bet kaip pasikaitau kad nelabai padeda vel atsinaujina spuogiukai kitems gerai tai nesuprasi ka daryti schmoll.gif o va pastebejau man kaip geriau buna va pvz kai cia ejau pries sventes i soliaruma tai nelabai matydavosi tie spuogeliai tai as ju ir neniurkydavau tai nors tada odyte pailsejo sakau gal vel reikes pradet eiti g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2007 03 06, 00:23)
o zinot man kaip yra kazkaip man nemalonu kosmetologei toki veiduka rodyt  unsure.gif  nezinau kodel juk ji atrodo tuo uzsiima ir panasiai bet va jau buvau karta pavale bet jie visvien atsinaujino taip pat buvau pas odos gydytoja nieko ji neapziurejo normaliai vaistu israse kakzokiu ir tiek bet cia labai jau senokai buvo viskas gal ve vertetu pasilankyti bet kaip pasikaitau kad nelabai padeda vel atsinaujina spuogiukai kitems gerai tai nesuprasi ka daryti  schmoll.gif  o va pastebejau man kaip geriau buna va pvz kai cia ejau pries sventes i soliaruma tai nelabai matydavosi tie spuogeliai tai as ju ir neniurkydavau tai nors tada odyte pailsejo sakau gal vel reikes pradet eiti  g.gif  smile.gif

i soliariuma reikia ejti, kai turi grazia lygia oda..nes kemsa poras, taip ir antsiranda spuogeliai..jei ju nesimato tai tik del spalvos..daugelis yra vidiniai. as manau pirmiausia reikia issigydyti visas bedas. man irgi ziauriai buvo nemalonu eiti pas kosmetologe (bet dar bajsiau kai tekdavo visaj isspaudytai vaziuoti namo). bet va mano dabartine lb graziai patvarko veiduka, tada dar padazo tai galiu ir i darba eiti (bevejk nieko nesimato).ir po 3menesiu lankymosi mano veidas isgijo. dabar eisiu siaip kaukycxiu, masazo pasidaryti. Cia jau sekmes dalykas pakliuti pas malone, profesionale kosmetologe.
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2007 03 06, 11:59)
i soliariuma reikia ejti, kai turi grazia lygia oda..nes kemsa poras, taip ir antsiranda spuogeliai..jei ju nesimato tai tik del spalvos..daugelis yra vidiniai. as manau pirmiausia reikia issigydyti visas bedas. man irgi ziauriai buvo nemalonu eiti pas kosmetologe (bet dar bajsiau kai tekdavo visaj isspaudytai vaziuoti namo). bet va mano dabartine lb graziai patvarko veiduka, tada dar padazo tai galiu ir i darba eiti (bevejk nieko nesimato).ir po 3menesiu lankymosi mano veidas isgijo. dabar eisiu siaip kaukycxiu, masazo pasidaryti. Cia jau sekmes dalykas pakliuti pas malone, profesionale kosmetologe.

na tai va o norisi pas gera papulti mirksiukas.gif gal gali pasakyti kur tu lankaisi ? ir kiek kainuoja veido valymas ? ir idomu ka naudojai ta prasme kokias priemones kaip gydeisi veiduka? rolleyes.gif
Atsakyti
Stoju i jusu kluba 4u.gif
pas mane visas veidas nusodintas inkstyru verysad.gif ir pabandyk tu ju neliest..
o prasidejo viskas labai gerai atsimenu, kai buvau gal 14 metu sedejau vakare pasistacius lempa pries save ir veidrodi ir pamaciau viena inkstyriuka...ji isspaudziau, tada po keliu dienu pastebejau kad jau 3 ten sedi, zodziu va taip prisiveisiau ju visa veida bash.gif
jau priemoniu visokiausiu isbandziau, nieko nepadeda. turejau tu is vaistines gaminamu, yai labai dziovino man veida, oda sutraukdavo ja tempdavo ir ji blizgejo wacko.gif siaip beveik su visais tonikais taip pat verysad.gif
dabar naudoju VICHY priemones, prausikli ir tonika. kazkokiu ypatingu pasikeitimu nepastebejau..
beje atradau priemone su kuria lengviau spaudziasu inkstirai -GARNIER savaime silanti kauke, ja uzsitepu, palaikau, nuplaunu, o tada jau prie darbo, nes inkstirai kaip ant virsaus islenda
zodziu pati save uz tokius uzsiemimus nusaut noreciau, bet nieko padarytu negaliu triniti.gif gun_rifle.gif
o draugas irgi jau laksto nuo manes, nes vargsai jo nugara ir veidas lotuliukas.gif
Atsakyti
O nuo manes tai mano nugara kencia. Jau randas ant rando, bet niekaip negaliu susilaikyti, o kadangi ten "priejimas" nekoks, tai negerai isspaudziu ir tada jau.... ojojoj doh.gif
Atsakyti
Aha ir as taip darau-vis ranka uz apykakles frusty.gif Laukiu vasaros,nes nugarai tai padeda,o veidui tai ragai-pigmentines demes atsiranda g.gif
Atsakyti
Aš ir į šį klubą noriu 4u.gif
Šita liga sirgau labai ilgai. Dabar po truputį raminuos, nes pradejau periodiškai dėtis juodojo molio kaukę. Žinot, padeda. Labai sumažėjo ir spuogų, ir inkštirų, tai ir nelabai yra ką spaudyt. Nors taip niežti nagus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amobuffone @ 2007 03 09, 18:33)
Šita liga sirgau labai ilgai. Dabar po truputį raminuos, nes pradejau periodiškai dėtis juodojo molio kaukę. Žinot, padeda. Labai sumažėjo ir spuogų, ir inkštirų, tai ir nelabai yra ką spaudyt. Nors taip niežti nagus doh.gif

O gal galima plačiau apie tą kaukę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amobuffone @ 2007 03 09, 17:33)

Naudoju tokią kaukę, bet nepasakyčiau, kad ji labai padeda. g.gif Paviršutinius spuogus apdžiovina, bet pas mane dauguma tokių giluminių. verysad.gif Oda lyg palygėja po tokių kaukių, bet inkštirai tikrai nedingo. Na, gal jų kažkiek apmažėjo, bet tiek nedaug, kad ir nepastebėjau. g.gif

QUOTE(juratee @ 2007 03 09, 18:47)
O gal galima plačiau apie tą kaukę?  4u.gif

Nežinau, kaip juratee, bet galiu pasakyti, kaip aš naudoju.
Čia paprastas molis. Ten tokie milteliai pokeliais. Būna juodas, baltas, raudonas molis... Vieno pokelio man užtenka kokiam menėsiui. mastau.gif Perkamas Droge, rusiškų prekių parduotuvėse, Rimi,...
Įberiu tų miltelių į tokį permatomą kamštelį, kuris būna perkant putas plaukams. Įberiu maždaug pusę to kamštelio, užpilu šiek tiek šilto vandens, kartais įlašinu dar kokio aliejuko kelis lašelius ir palaukiu kol masė sutirštės, tampa tokia lyg grietinė. O tuomet ant švarios veido odos pirštu paskirstau. Palaikau 10-15 min. ir nuplaunu vandeniu. 4u.gif
Atsakyti