Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

Spuogai spuogai spuogai! mane jie jau nebe tik nervuot bet ir kankint pradejo gun_bandana.gif niekaip negaliu ju isnaikint o ir nespaudit negaliu doh.gif tai taip tenka ir vaiksciot raudonu spoguotu veidu frusty.gif vis sau prisizadu kad nespaudisiu bet vis neiskenciu doh.gif
Atsakyti
Aš irgi sau prisiekiu, kad nespaudysiu,bet ...kai pasidaro su baltu viduriuku, tokie šlykstūs, tai tada neatsispiriu ir išspaudžiu ph34r.gif ph34r.gif
Atsakyti
deja as irgi spaudau doh.gif ypac kai nervuojuosi, ypac pries sesija. Per paskutinius metus ypac itemptas laikas buvo , o ir spuogu kaip niekad daug kilo, tai bespaudydama savo veideli taip suzalojau, kad baisu ir paziuret i save. Nieko nebenoriu. Nei dazytis, nei kuom betepti ju verysad.gif kad tik greiciau praeitu.
pastebejau, kad kai isspausta spuoga tepu ne spiritu, o vandenilio peroksidu, mazesni randai buna, greiciau gija, retai kada vel uzpuliuoja
Papildyta:
o beje gal zinot ar veido valymus pas kosmetologe galima ziema daryti? esu dariusi tik viena karta, vos neisprotejau nuo skausmo, bet kai taip blogai, tai ir vel kaip nors prisiversiu nueiti doh.gif
Atsakyti
galima darytis veido valymą ax.gif
Atsakyti
Mielosios, jei jau negalite susilaikyti ir spaudote spuogus, tai bent dezinfekuokite ir nedarykite to purvinomis rankomis.

Mane dar paauglystes metu labai puikiai nuo spuogų spaudymo atbaidydavo mintis, kad gali pakliūti infekcija, kaip beje ir buvo mano draugei. Išsispaudė vieną nelemtą spuogą ir juodi pūlingi spuogai išmušė visą kūną, teko net ligoninėje gulėti, negalėjo paeiti, skaudėdavo judinant rankas... doh.gif
Atsakyti
Na kuri pagasdins baisiau?Manes dar neitikino biggrin.gif As rimtai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 02 27, 00:10)
Na kuri pagasdins baisiau?Manes dar neitikino biggrin.gif As rimtai rolleyes.gif

labiausiai itikina tai vajzdelis pries spaudyma ir po thumbup.gif cia bent jau mane tongue.gif

ir dar faktas , jei nebespaudai pati vejdas vis grazeja ir grazeja tongue.gif
Atsakyti
Dar neįtikinom, kad nereikia spaudyt?

O į veidrodį pasižiūrėti ne? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 02 25, 17:25)
Papildyta:
o beje gal zinot ar veido valymus pas kosmetologe galima ziema daryti? esu dariusi tik viena karta, vos neisprotejau nuo skausmo, bet kai taip blogai, tai ir vel kaip nors prisiversiu nueiti doh.gif

O tau pagerejo po to veido valymo...? unsure.gif Nes as irgi buvau susigundziusi, tai kai pasidariau labai pablogejo veido oda... verysad.gif Tada teko pas dermatologa eiti, tai beveik apsauke, kad kai tokie spuogai auga jokiu budu negalima eiti pas kosmetologe, valymo darytis... O mano spuogeliai tai tokie kaip ir skauduliukai, tik po kurio laiko pulinukas susidaro...
Atsakyti
na, ka, prisijungiu ir as prie jusu smile.gif
turiu problema su T zona, dekolte ir nugara sad.gif cry.gif cry.gif
dabar jau truputi maziau, bet paauglyste tai klaiski buvo, na, zinot, meile ir tie vadinami "kraujo varinejimai" daro savo smile.gif
bet kaip ir visos, susiduriu su problemele ir vien tik per tuos nelemtus nagus: kol nelendi, tol viskas normaliai, o kai tik pradedi taip ir gaunas is vieno 2-3 smile.gif doh.gif
vis niekaip neprisiruosiu nusipirkt tu priemoniu, kur uztepi ant spuogiuko ir ji nudziovina. Turejau viena is avon, su arbatmedziu, bet nepasakyciau, kad kazkoks labai ypatingas schmoll.gif
ar kuri nors bent savaitei sugebat neprikist nagu ten, kur nereikia? pakelkit rankas smile.gif sokiai.gif as tai ne doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Daktariukste @ 2007 02 27, 22:34)
O tau pagerejo po to veido valymo...? unsure.gif Nes as irgi buvau susigundziusi, tai kai pasidariau labai pablogejo veido oda... verysad.gif  Tada teko pas dermatologa eiti, tai beveik apsauke, kad kai tokie spuogai auga jokiu budu negalima eiti pas kosmetologe, valymo darytis... O mano spuogeliai tai tokie kaip ir skauduliukai, tik po kurio laiko pulinukas susidaro...

na, cia manau, nuo tu kosmetologiu priklauso, kitos gal ne tokios rupestingos, ir ju paslauga gaunasi tokia pat kaip ir paciai namie darytis doh.gif doh.gif
o tu kokias priemones esi isbandzius? tau vidiniai susidaro,man tokie buna pries menstruacijas ax.gif o tada tai baisiai atrodau, nes aisku, man juos reikia "isvalyt" bigsmile.gif
kosmetologe manau tau nelabai pades, ji gali duot patarimu, kaip priziuret oda ir ju isvengt, cia gali buti netgi nuo maisto. Nezinau, ar cia tik man taip, bet jei as daug sokolado valgau, na, tarkim po 100 gr per diena ir taip kelias dienas is eiles, tai ziurek ir issoka kokie 3-4 bandziugos smile.gif bet tai tikrai ne alergija, o tikriausiai organizmas ispeja, kad tai kenkia kuno linijoms smile.gif blink.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius nieko ypatingo kol kas isbandzius nesu... Labai stengiuosi ju nedraskyti, bet vis nesusilaikau, o man bent jau uztenka koki viena nusidraskyt ir vaikstau minimum dvi savaites kaip baisuoklis sad.gif Tai dabar kaip tik galiu stengiuosi susilaikyti nuo to spaudimo smile.gif O siaip tai vel greitu metu eisiu pas dermatologa, tas zadejo israsyti kokiu tai vaistuku, tepaliuku ir dar sviesos terapija kazkokia g.gif Nepamenu dabr kaip tiksliai jin ten vadinasi...
Atsakyti
as tai dabar viena raga turiu blush2.gif , kuri jau spejau pamaigyt, bet tik blogiau pasidariau, tai dabar kai tik prisimenu ir einu tepti su arbatmedzio aliejuku. Viena jau taip pagydziau thumbup.gif .
Atsakyti