na, ka, prisijungiu ir as prie jusu

turiu problema su T zona, dekolte ir nugara
dabar jau truputi maziau, bet paauglyste tai klaiski buvo, na, zinot, meile ir tie vadinami "kraujo varinejimai" daro savo
bet kaip ir visos, susiduriu su problemele ir vien tik per tuos nelemtus nagus: kol nelendi, tol viskas normaliai, o kai tik pradedi taip ir gaunas is vieno 2-3
vis niekaip neprisiruosiu nusipirkt tu priemoniu, kur uztepi ant spuogiuko ir ji nudziovina. Turejau viena is avon, su arbatmedziu, bet nepasakyciau, kad kazkoks labai ypatingas
ar kuri nors bent savaitei sugebat neprikist nagu ten, kur nereikia? pakelkit rankas

as tai ne
Papildyta:
QUOTE(Daktariukste @ 2007 02 27, 22:34)
O tau pagerejo po to veido valymo...?

Nes as irgi buvau susigundziusi, tai kai pasidariau labai pablogejo veido oda...

Tada teko pas dermatologa eiti, tai beveik apsauke, kad kai tokie spuogai auga jokiu budu negalima eiti pas kosmetologe, valymo darytis... O mano spuogeliai tai tokie kaip ir skauduliukai, tik po kurio laiko pulinukas susidaro...
na, cia manau, nuo tu kosmetologiu priklauso, kitos gal ne tokios rupestingos, ir ju paslauga gaunasi tokia pat kaip ir paciai namie darytis
o tu kokias priemones esi isbandzius? tau vidiniai susidaro,man tokie buna pries menstruacijas

o tada tai baisiai atrodau, nes aisku, man juos reikia "isvalyt"
kosmetologe manau tau nelabai pades, ji gali duot patarimu, kaip priziuret oda ir ju isvengt, cia gali buti netgi nuo maisto. Nezinau, ar cia tik man taip, bet jei as daug sokolado valgau, na, tarkim po 100 gr per diena ir taip kelias dienas is eiles, tai ziurek ir issoka kokie 3-4 bandziugos

bet tai tikrai ne alergija, o tikriausiai organizmas ispeja, kad tai kenkia kuno linijoms