Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

QUOTE(Frosted @ 2007 02 01, 13:08)
Kodėl? Būtinai iš gydytojo reikia?  g.gif
Nu vat ir man taip pat  doh.gif  doh.gif  doh.gif
O jeigu dar ir atrodai jaunesnė  lotuliukas.gif
PAPASAKOK, KAIP ATPRATAI???  bigsmile.gif Bo man nu niekaip nepavyksta, ištveriu porą savaičių, ir po to kaaaaip dasibrauni iki savo snukučio  doh.gif  doh.gif  doh.gif  cool.gif

man tai padeda atprast , kai prisimenu, kaip as atrodau po savo spaudymo, ir kad neuzgyja zaizdeles ir, kad vis nauju spuogu susidaro...nezinau kaip jums, bet kai as pati palieciu veida siaubingai atrodo doh.gif o kai kosmetologe uzgyja lb greitai ir nieko nelieka...ji sako, kad mano pakliudytose vietose susidaro tarsi kamsciai(giliai viduje dar likes pulinukas, o is isores apsitraukusi zaizdele, kuri lb ilgai negyja).

ir prie viso sito labai palengvina tai, kad reguliariai vaikstau pas kosmetologe, kuri man isvalo veiduka. Esme tame, kad dabar jei atsiranda spuogeliu ,jie buna daugiau veido spalvos, o anksciau mano paliesti mirgedavo vaivorykstes spalvom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2007 02 01, 14:37)
man tai padeda atprast , kai prisimenu, kaip as atrodau po savo spaudymo, ir kad neuzgyja zaizdeles ir, kad vis nauju spuogu susidaro...nezinau kaip jums, bet kai as pati palieciu veida siaubingai atrodo  doh.gif o kai kosmetologe uzgyja lb greitai ir nieko nelieka...ji sako, kad mano pakliudytose vietose susidaro tarsi kamsciai(giliai viduje dar likes pulinukas, o is isores apsitraukusi zaizdele, kuri lb ilgai negyja).

ir prie viso sito labai palengvina tai, kad reguliariai vaikstau pas kosmetologe, kuri man isvalo veiduka. Esme tame, kad dabar jei atsiranda spuogeliu ,jie buna daugiau veido spalvos, o anksciau mano paliesti mirgedavo vaivorykstes spalvom  lotuliukas.gif

Man tai greitai gyja viskas, ką išspaudžiu, bet vis tiek žinau, kad negerai doh.gif
Ale kad neiškenčiu, jei kokį inkštira pamatau unsure.gif
Atsakyti
mano taip pat gerai sugyja blush2.gif .....ir suprantu,kad negerai....negana to dar vyra savo pasigaunu.....kaip siemkos veikia mane jie(ne ne dar siemkos taip neveikia bigsmile.gif )ir ka man su savim padaryt doh.gif
Atsakyti
ir as vargstu su siuo klaikiu iprociu verysad.gif Buna daugiausiai dvi savaites istveriu, o tada net nagai jau gelia, kaip noriu i spuoga isisiurbti doh.gif Oda pailsejo tik kada buvau nagus prisisauginusi, tada su tom lopetom negalejau net noredama kazko spaudineti biggrin.gif
Atsakyti
O ka darot kai isspaudus spuoga(ir tuo paciu persistengus doh.gif ) atsiranda sasiukas?Ka darot kad jis greiciau nusiluptu? unsure.gif Nes nu laibai jau negraziai atrodo schmoll.gif Spuogas gal net geriau.... doh.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kuriai yra taip pat kaip ir man... paspaudus tarkim nebutinai pati spuoga o siaip juoduliuka koki tai toj vietoj spaudimo lieka lyg uodo ikasta, iskyla tik, o paskui po kokiu 30min praeina. Anksciau man taip nebuvo, bet dabar ziuriu jau visada...gal cia su krauju kazkas negerai?
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 02 09, 13:28)
Merginos, o gal kuriai yra taip pat kaip ir man... paspaudus tarkim nebutinai pati spuoga o siaip juoduliuka koki tai toj vietoj spaudimo lieka lyg uodo ikasta, iskyla tik, o paskui po kokiu 30min praeina. Anksciau man taip nebuvo, bet dabar ziuriu jau visada...gal cia su krauju kazkas negerai?

pas mane net po pusvalandžio nepraeina
tik po nakties maždaug išsilygina

bet pas mane spuogai kamuoja jau 13 metų blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 02 09, 13:44)
pas mane net po pusvalandžio nepraeina
tik po nakties maždaug išsilygina

bet pas mane spuogai kamuoja jau 13 metų blink.gif  doh.gif

na pas mane po gero pusvalandzio isnyksta tie "uodu ikandimai" o dar po kokiu 30min ir paraudimas, spuogu siaip neturiu, bet kas cia gali buti per "ikandimai" nesuprantu g.gif pastebejau,kad ir ant krutines tokie pat iskyla, kazkada buvo iskiles mazas spuogiukas tai ciut palieciau ir iskele "kalna"...
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 02 09, 14:59)
na pas mane po gero pusvalandzio isnyksta tie "uodu ikandimai" o dar po kokiu 30min ir paraudimas, spuogu siaip neturiu, bet kas cia gali buti per "ikandimai" nesuprantu  g.gif pastebejau,kad ir ant krutines tokie pat iskyla, kazkada buvo iskiles mazas spuogiukas tai ciut palieciau ir iskele "kalna"...

pas mane taip yra...man atrodo, kad cia alerginiai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos spuogeliautojos.Priimkit i kompanija ax.gif As ne tik spaudineju,bet dar ir sasus nurakineju maziausiai 2k.Tada randai ir demeles garantuotos.Ech,kai buvau paaugle ne vieno spuogo neturejau,o pradejo kilti kai pastojau...... g.gif
Atsakyti
sveikos!!prisijungsiu prie jusu,nes vien tik paskaicius jusu tema,taip ir kyla noras pazaisti su spuogeliais ax.gif As jau nepamenu kiek priemoniu isbandziau,kiek pinigu i bala ismeciau,na nepraeina man tie spuogeliai ir viskas.O jei mano dienos arteja,ar sokolado padauginu tai doh.gif Dabar nors ir spaudau,bet pries tai oda nuprausiu ,istepu losjonu,o tada kimbu i darba...Atrodo va tik viena isspausiu ir baigta...bet kur tau...tai ir visa valanda uzsisedziu doh.gif Dar pastebejau,kad tokias " proceduras " atlieku kai turiu daug streso,cia matyt as taip issikraunu biggrin.gif Linkiu sekmes visom kovojant su siuo yprociu,cia kaip koks anoniminis alkoholiku ar kleptomanu burelis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif niuz man irgi tas pats ir kaip nervina taio negaliu doh.gif niuz kaip gali nespausti poas mane tokie maziukai bet kaip gerai lenda tai kaip njus gali nespausti ir vaiscioti su tais spuogiukais ?? tai tipo jie isnyks?? g.gif uztai ir ispaudziu o tada lieka sasai aisku taip blogiau bet kaip man tu nespausti kai jie gerai islenda tokie.... verysad.gif
Atsakyti