Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

lotuliukas.gif Prisijungiu prie spaudytoju biggrin.gif
As kazkaip dar pastebejau kad man tas spaudymas kaip ir ramina nervus. Daznai baisiai isariu veida, o po to jau ieskau patarimu skyrelyje - spuogai, kaip su jais kovoti biggrin.gif
Sitas iprotis buvo bevirstantis manija - jau ir vyra vis taikiausi isspaudyt, kai jo budrumas sumazedavo lotuliukas.gif
Todel ir spuogai vienas po kito kildavo gilus skausmingi. O dabar kazkaip metu laikas sutvarke ta problema kadangi spuogams spausti reikia gero apsvietimo, ir pageidautina dar didinantis veidrodis, tai dabar tam neber laiko ir salygu. Ryte dar tamsu, pries einant i darba nepaspaudysi, o grizti - jau per tamsu arba vakare tam nelieka laiko.
Rezultatas - nei vieno spuogo ant veido nebeliko, ko nebuvo jau daug metu.
Arba as ju jau nebematau, nes tokiu dideliu ir ryskiu, kokie kildavo po gero paspaudymo, jau nebera mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as galvoju gal cia pas psichologa reik eit su tokiom problemom... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 16, 00:58)
nu ką pagijot nuo šios ligos? biggrin.gif

aš tai nee... ax.gif
vakar išspaudžiau didelį pūlinį - iššoko tokia košelė su tokiu tamsiu krauju blink.gif
o šiandien pabagiau tvarkyti šį spuogą - liko graži žaizdelė, tikiuosi greitai užgis

dar norėjau nosytę pavalyti, bet susilaikiau
ir dabar džiaugiuosi, nes sėdėčiau su ištinusia roža blink.gif

aha butu gerai pagyti......... doh.gif bet deja.buvau nesenai issigydzius veideli maziau kisau nagus,bet pries pora dienu isspaudziau viena nedideli spuoga,kita diena ziuriu dar kitas isdygo,tai siandien sedziu su visa vel isberta kakta wacko.gif ir tokie skausmingi ir pulingi.siaubas kazkoks!ir zinau kad negalima spaudyti,bet vistiek lendu!!siandien nusipirkau vaistu,tai bandysiu gydytis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2006 11 20, 18:04)
aha butu gerai pagyti......... doh.gif bet deja.buvau nesenai issigydzius veideli maziau kisau nagus,bet pries pora dienu isspaudziau viena nedideli spuoga,kita diena ziuriu dar kitas isdygo,tai siandien sedziu su visa vel isberta kakta wacko.gif ir tokie skausmingi ir pulingi.siaubas kazkoks!ir zinau kad negalima spaudyti,bet vistiek lendu!!siandien nusipirkau vaistu,tai bandysiu gydytis unsure.gif

nu va
o man tas baisuoklis spuogas jau sugijo
prie kitų smulkių nelendu blush2.gif
kol kas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fake @ 2006 11 20, 18:58)
as galvoju gal cia pas psichologa reik eit su tokiom problemom... g.gif

Jo cia ziuriu pas visas ta pati problema, kaip mano vyras sako jau tau matau nagai niezti ( kai atvarau jau isispaudus) lotuliukas.gif
bet as kazkaip grynai su nagais nespaudziu pasiemu veido valymo diskeli perskeliu pusiau ir spaudziu spuoga , po to is karto pasitepu ta vieta spiritu unsure.gif , bet tepk netepus po kiek laiko isdygsta kitur doh.gif
Atsakyti
ot tai as atsikraciau gerai sio iprocio... biggrin.gif
spaudziau spaudziau...o vat viena diena ka ispaudziau ant nosies...tai iki siol raudonas radelis liko blink.gif tai nuo tol isvis nenoriu spaudyt, a to bus visas veidas toks ax.gif anksciau kai sakydavo, nespaudyt - randai liks..kur tau, galvojau, nujau nujau..man tai taip neatsitiks..a tai ir atsitiko, vat ir pamokele tokia..nors kai kada ir laaaabai knieti jau issispaust toki issikisusi per puse..tai jau tada su vata apsibintavus prispauziu..bet vis kuo tolyn tuo labyn atsikratau clap.gif
Atsakyti
išsivaliau smakrą doh.gif
Atsakyti
as irgi i jusu kluba blush2.gif
na gal cia tikrai pas psihologa kreiptis reikia. bigsmile.gif
Gal man mamos itaka daug padare, As kai mazesne buvau man mama isspausdavo inkstyrus ir sakydavo: va paziurek kokie pas tave auga ( man tie inkstyrai atrodo kaip kokie kirminai) ir vat man pagereja kai pamacius ta "kirmina" galiu panaikinti ... zinau kad tai negerai,bet.. nieko negaliu padaryt. bat va tvardausi-sakau sventes arteja turi but daili veido oda, bet jai jau koks spuogas isdygsta tai butinai sudoroju schmoll.gif
Atsakyti
šį įprotį atkakliai bandau slopinti doh.gif Jau kai neatsilaikau, tai stengiuos ne savo veiduką, o vyro nugariuką prigriebt thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jio mergaites galiu pasakyti kad va pradejus vaikscioti pas kosmetologe vaizdas pagerejio bet labai jau ji skaudziai mene ten kenkino... verysad.gif oi kaip skaudejio,bet va gryzau i tevyne ir nuejau pas sesers kosmetaloge tai ir vaizdas kitas ir nieko beveik nejutau kad butu ka dariusi,bet va problemele yra ta kad reguleriai kas kiek laiko turiu darytis tuos valymus veido odos nes pasirodo tie kirmeliukai inkstyriukai labai meksta atsinaujinti ir poto uzaugti skauduliais is kuriu ir randeliu lieka negeru...va tad kartais geriau nueiti i grozio kabineta ir pasidaryti gera veido valyma pas profesionala negu paciai pasiniurkyti ir palikti baisiai nuspaudinetai namie... bent jau as taip manu blush2.gif
Atsakyti
Man yra kita problema doh.gif Spuogų nebespaudau, bet kai koks išlenda ir jau padžiūna, tai besedėdama prie kompo jį nukrapštau, nes jaučiu ant veido kažkoką trukdantį. O tai dar blogiau scare.gif
Atsakyti
Man tai buvo padėjęs kremas Diferin, bet nutraukiau gydytis, nes vasara atėjo ir vėl dabar viską iš naujo reikia verysad.gif o su juo reikia teptis min 3 mėnesius
Atsakyti