sveikutes mergaites,tai va gera temele cia pas jus,labai jau saudi vieta pas mane tie spuogai. Jau nebezinojau kur dingt visa oda veido vieni spuogeliai buvo, o pasitarti ka daryti nebuvo su kuo

juk ne gimtoi LIetuvelej esu. Tai kreipiausi i kosmetologe,pradziai gydymas,kaukem.Po to ir pats malonumas valymas giluminis,tai praita ketvirtadieni kaip uz tevyne nusiverkiau. nuspaudinejo mane visa isejau visa raudona baisi,tai tik sengiena pasidare nebaisu ziuret veidrodin

bet dar ir kita ketvirtadieni teks kenteti ta malonybe, tai va visos tos istorijos moralas tas kad ir as megau spaudineti kaip uzsukta,bet kai teko kreiptis i specelistus del odod giluminio uzdegimo,svetimoi saly ir dar tokius pinigus paploti tai jau menuo laiko kaip nebespaudau savo veidelio. Ir pati sau pagrazejau
Papildyta:tiesa jai turite riebe odele ir labai slikscius spuogelius tokius kaip poodiniai pulinukai ar net jau su geltona virsunele neniurkykit pirma padarykit tam parazitui kaike is bulves tarkiu,palaikykit ti ant to spuogo koki 15-25 min nuo odos riebumo padeda tada bus galima nuspaust nes ki taip randeliai lieka.