Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

Klausykit.. o tai ką daryt... jei koks šlykštus atsiranda ant veiduko..... ir dar (ajatus.. net pykina apie tai pagalvojus doh.gif ) na kolkas BALTAS.... negi tik pas mane tokių pasitaiko..?????? Tai ką daryt su tokiu...??? Laukt kol pats susprogs..???? Kokiu būdu jūs jų NESPAUDŽIATE...???? g.gif
Gerai... jei koks ten šiaip... o jei koks šlyktus..... dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 10 02, 23:28)
Klausykit.. o tai ką daryt... jei koks šlykštus atsiranda ant veiduko..... ir dar (ajatus.. net pykina apie tai pagalvojus doh.gif ) na kolkas BALTAS.... negi tik pas mane tokių pasitaiko..?????? Tai ką daryt su tokiu...??? Laukt kol pats susprogs..???? Kokiu būdu jūs jų NESPAUDŽIATE...???? g.gif

Aišku, kad išspaudžiu. Negalėčiau ramiai vaikščiot žinodama, kad ant mano veido kažkoks spuogena tūno ir dar toks feeaa blink.gif Na kol darbe esu gerai, nespėju į veidrodį paspitryt, o jau kai namo parsirandu, tai prasideda apžiūrinėjimai ir pan. Vat vakar kaip tik vieną (gerai, kad tik vieną) panaikinau. Šiandien jau beveik užgijęs thumbup.gif O šiaip stengiuos kuo mažiau prie veiduko lyst, nes pastebėjau, kad į gerą tai rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai ant savo vyro išsilieju,duodu rankoms valią,bet žalčiukas ne visada leidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2006 10 03, 09:06)
Aš tai ant savo vyro išsilieju,duodu rankoms valią,bet žalčiukas ne visada leidžia smile.gif

Aš savo draugą irgi pakankinu dažnokai smile.gif Jau bėga nuo manęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2006 10 03, 10:19)
Aš savo draugą irgi pakankinu dažnokai smile.gif Jau bėga nuo manęs  biggrin.gif

Vat ,vat.Bet žinokit jei jis neleidžia,tai jau nukentės mano veidelis,nes tada taip pradeda nagai niežtėti,kad nebeįmanoma.Kiek kartų esu sau pasakiusi,viskas daugiau niekada,kur tau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 10 02, 13:28)

as tai visa laika darau taip, kai tik pradea lysti spuogas tepu su tokiu tepaliuku kur reik tepti tik ant spuogo, tai spuogas man dinksta per nakti, o jei jau uzaugo iki tokio baisaus balto pulingo doh.gif tai aisku isspaudziu, bet labai atsargiai ir su svariom rankom paskui su toniku dezinfekuoju..... 4u.gif
Atsakyti
jei norit išspausti, darykit tai vakare, per naktį greičiau suitrauks žaizdelė

o jeigu labai nervuoja spuogas - užtepkit kokio antiseptiko, po to maskuojančios pudros

ir bendrai stenkitės būti visa pasitempusi (makijažas, apranga) - tada nieks nematys to spuogo biggrin.gif
Atsakyti
Man praeina noras spaudyti spuogus ir inkštirus tada, kai pasidarau manikiūrą, nagus bijau susigadinti lotuliukas.gif
Priauginti nagai dar geresnį efektą duoda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 10 02, 22:28)

Šiaip visur rašoma, kad nekišt nagų prie spuogų, bet iš kitos pusės, buvo parašyta, kad išspaustas spuogas greičiau užgyja.
Drogo parduotuvėse galima nusipirkt specialų metalinį įrankį spaudinėt spuogams. Viename jo gale kažkas panašaus į adatą, kitame kilputė. Instrukcija kaip naudoti-ant pakuotės. Kainuoja ar tai 2 ar 4 litai. Labai gražiai išspaudžia visokie šlykštūnai.
Atsakyti
sveikutes mergaites,tai va gera temele cia pas jus,labai jau saudi vieta pas mane tie spuogai. Jau nebezinojau kur dingt visa oda veido vieni spuogeliai buvo, o pasitarti ka daryti nebuvo su kuo ax.gif juk ne gimtoi LIetuvelej esu. Tai kreipiausi i kosmetologe,pradziai gydymas,kaukem.Po to ir pats malonumas valymas giluminis,tai praita ketvirtadieni kaip uz tevyne nusiverkiau. nuspaudinejo mane visa isejau visa raudona baisi,tai tik sengiena pasidare nebaisu ziuret veidrodin biggrin.gif bet dar ir kita ketvirtadieni teks kenteti ta malonybe, tai va visos tos istorijos moralas tas kad ir as megau spaudineti kaip uzsukta,bet kai teko kreiptis i specelistus del odod giluminio uzdegimo,svetimoi saly ir dar tokius pinigus paploti tai jau menuo laiko kaip nebespaudau savo veidelio. Ir pati sau pagrazejau clap.gif
Papildyta:
tiesa jai turite riebe odele ir labai slikscius spuogelius tokius kaip poodiniai pulinukai ar net jau su geltona virsunele neniurkykit pirma padarykit tam parazitui kaike is bulves tarkiu,palaikykit ti ant to spuogo koki 15-25 min nuo odos riebumo padeda tada bus galima nuspaust nes ki taip randeliai lieka. schmoll.gif
Atsakyti
man odos gydytoja sake kad spuogus spaudo tik nervingi zmones. jeigu tai teisybe tai as nervalu nervalas, nors dabar stengiuos kuo maziau bet ir nevisada iskenciu.
siap tikrai zinau kad nieko gero is to spuogu spaudymo, nes spaudziant spuoga, ypac nevissiskai subrendusi, tas pulinukas gali neislysti lauk o trukti ir pasiskirstyt po oda, tjp gaunas uzdegimas ir aplinkui atsiranda daugiau spuogeliu. taip ir man buvo isivariau ligas ir liko mazu randeliu.
spuogai atsiranda del skydliaukes sutrikimu, vyrisku hormonu pertekliaus ir pan. zodziu del vidiniu sutrikimu todel manau kad spuogus praziai reiketu gydyt is vidaus o ne is isores.
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 10 02, 23:28)

Visada ispaudziu smile.gif Tik pries tai nuplaunu veida, o paskui pridegu spiritu ir norma, geriausia tai daryt vakare, kad netept jokiu krempudru ir t.t., kad ta vieta kvepuotu. O siaip ir inkstirus irgi spaudziu ( geriausia po karstos vonios, ir paskui nusipraust saltu vandeniu).
Vodovaujuosi 2 taisyklem: nespaust stipriai (kad nesuzalot odos) ir kad viskas butu svaru... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelic: 14 spalio 2006 - 11:04