Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

Tai, kad jau per vėlu:)))
nu stengiuos atprast blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(n-e-r-i @ 2006 05 15, 12:15)
Man paciai irgi visad niezti nagai ka nors isspautis. Tai jei nesugebu vyro numaigyti, tai butinai prisikabinu prie savo marmuziuko biggrin.gif Kaip kokia liga smile.gif Bet va jau uzsirasiau pas kosmetologe (eisiu pirma karta), tai net nezinau kaip po jos atrodysiu. Bet specialiai rinkausi pagal rekomendacijas, tokia, kuri ne siaip sau maigo ta mano vargsa veideli (gana kad as jau ji skriaudziu), o valo su rugstimis ar kuo ten...

Nu vaisiu rugstys tai tikrai ne veido valymui skirta, bet siaip nebloga procedura. Pati ejau kursa Sugiharoj. Kelis kartus ten pat ir veido valyma dariausi, tai jokiu raudonumu neliko, o ir kaina 60 lt, kai ir kituose salonuose.

QUOTE(~Aura @ 2006 05 16, 17:23)
Geriausias budas kuris man padejo tai garuose palaikyti veideli:) Ciuobreliu arba ramuneliu puoda visa issiverdi... uzsidedi ranksluosti ant galwos, ir kaip saunoj pasijunti:) sunku ten buti, bet labai veikzminga procedura...
Dabar glostau ir glostau veida:)
toks svelnus, visiems nesvarumams BYE

Tokios karštos vonelės skirtos porų atvėrimui, bet spuogai dėl to neišnyksta. Reikia papildomų priemonių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusma: 18 gegužės 2006 - 11:55
Kaip manote,ar man reiktu spaudyti spuogus(inkstirus) ar ne?
Pas mane is pat pradziu buna juodas inkstiriukas(bet labai gilus),o ko keletos savaiciu isauga i dideli spuoga sad.gif Gal man geriau butu isspausti(tik abjoju ar pavyktu,nes jie labai gilus buna),ir tada nebeiskiltu spuogas.Kaip manot,mano atveju,geriau susilaikyti ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
Inkštirus spaudyti negalima, bet as pati toki įprotį turiu. Vyras jeigu pamato tai... "gaunu bart gerai" blush2.gif blush2.gif
Dabar as naudoju tonika juodiems taskiukams naikinti. Tai mažėja po truputi. biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, bet kai skaičiau šią temą, tai dar didesnis noras buvo išspausti spuogą kokį... doh.gif lotuliukas.gif Greičiau bėgt iš čia... blush2.gif ;D
jomantukass>>> O kokį toniką naudoji? 4u.gif Nes pas mane tai labai daug inkštirų... unsure.gif (paauglystė)
Atsakyti
jomantukass>>> O kokį toniką naudoji? Nes pas mane tai labai daug inkštirų... (paauglystė)

AS tai naudoju is AVON clearskin. Sutraukiamasis skystis nuo inkstiru (Anti-Blackheads Astrigent). Man tai jis labai patinka. Pries tai nusiprausiu su tos pacios linijos prausikliu.
Atsakyti
O kiek jis kainuoja? ax.gif Ir po kiek laiko pradėjo matytis sveikesnės odos požymiai? 4u.gif
Atsakyti
Tau siulau uzeit i svetaine www.avon.lt ten virtualus katalogas. Jis kainuoja apie 12 lt.

Po savaites pradejo po truputi matytis. Naudoju du kartus per diena, ryte ir vakare. Zinok kad jis truputi griauzia, jeigu ant veido yra spuogeliu. Dabar as jau pradejau antra buteliuka. Kol kas patenkinta. Nors si kosmetikos linija yra skirta paugliams.
Atsakyti
vakar išspaudžiau savo nosies inkštirus

ir labai gailiuosi

nes poros buvo labai mažos, tai sunkiai spaudėsi

lindo nelabai daug - tokie siūliukai kaip voratinklio

nosis buvo raudona ir ištino

paskui dėjau gal 5 rūšių kaukes nuraminti

o šiandien nėra baisiai, bet kai kurios vietos traumotos ir skauda prisilietus

dabar reikės laiko kol viskas sugis

o atostogos ant nosies doh.gif
Atsakyti
patarciau is pradziu pasildyti veiduka garais (virs kokio puodo 10-15 min pabuti, uzklojus galva ranksluosciu). efektas bus geresnis jei padarysi zoleliu nuovira (liepu ziedu, ramuneliu). poros atsivers, tada koki pylinga, bet svelnesni kad odos nesudirgintu. tada losjonas, kremas... na kaip visad smile.gif ir riebaus maisto privengti.
dar geriu Derbation vitaminus, mzd 7-8lt, bet poveikis lavai geras
Atsakyti
Aš net užsinorėjau eit paspaudyt savo spuogų paskaičius šią temikę. Nors turėtų būt atvirkštinis efektas g.gif O šiaip tai dabar jau savaitę naudoju Mary Kay firmos produktus paaugliams skirtus nuo spuogų ir stengiuos nespaudyt, tai spuogų tikrai apmažėjo ir veidas lygesnis tapo ir skaistesnis. Bet visiškai atsisakyt spaudymo tai negaliu dar niekaip. Vistiek išdyksta koks spuogiukas, tai reik jį naikint, o kitaip suksis mintys apie jį ir galiausiai vistiek išspausiu unsure.gif
Atsakyti
As turejau bloga iproti spaudyti spuogus 4u.gif , bet pamaciau, kad veida dar daugiau zaloju, ir isspaustas spuogas ilgiau gyja doh.gif be to ,dar randu liko, kad spaudziau spuogus todel dabar stengiuosi visai nespaudyti.....
Atsakyti