Sveiki, sveikiname visus su praėjusiomis šventėmis, visus visus jau sulaukusius savo 6 tojo gimtadienio ju šauniasias mamytes. Labai noris visus pasveikiti Tokios mielos esate ir taip malonu su jumis benrauti.
Mes tai gala nauju ir naujuosius sutikome ne kaip. Baisu virusa pasigavom, dar niekaip neissivaduojame. Bet jau sviesa tunelio gale matosi
Mes kadangi pas daktaraus irgi ejom, tai kol kas gavom tik mantu reakcija ir buvome pasvertos, pamatuotos. Musu skiepa atidejo kol kas.
Sveikutės
prisidedu prie sveikinimų sesutėms o jei dar kas švenčia tai ir jiems šilčiausi sveikinimai
Aš norėjau pasiklausti ar neišgąsdino jūsų laida apie skiepus? mes su vyru kažkaip pažiūrėje nelabai norime ir toliau vaikus skiepyt. internete aišku visokių nuomonių yra, bet va man įdomiau būtų sužinoti jūsų nuomonę, vis tik dabar kaip tik eina mūsų vaikučių šešerių metukų skiepai. Jūs visos skiepysit savo vaikus?
prisidedu prie sveikinimų sesutėms o jei dar kas švenčia tai ir jiems šilčiausi sveikinimai
Aš norėjau pasiklausti ar neišgąsdino jūsų laida apie skiepus? mes su vyru kažkaip pažiūrėje nelabai norime ir toliau vaikus skiepyt. internete aišku visokių nuomonių yra, bet va man įdomiau būtų sužinoti jūsų nuomonę, vis tik dabar kaip tik eina mūsų vaikučių šešerių metukų skiepai. Jūs visos skiepysit savo vaikus?
QUOTE(liniuke133 @ 2011 01 09, 06:14)
na laida tai tikrai baisi ,o kokie skiepai 6-iams? mes dabar jokiu skiepu negausim iki 11 metu. O toje laidoje juk labiausiai buvo akcentuojama Hep B skiepas kuris pirmais metais yra suvaromas keliom dozem,bent jau pas mus
Jau atsventusius ir busimus jubilijatus su 6-uoju tortadieniu
Dabar turėtų skiepyti nuo tuberkuliozės, difterijos-stabligės bei poliomelito. Šitie skiepai eina 6-7 metų vaikams. Bent jau taip rašoma skiepų kalendoriuje.
Visiems atšventusiems gimtadienius
Na mes tada tikrai neskubesim. Skepysimes, kai nebus tiek daug bacilų. Gerai, kad nemačiau tos laidos.
QUOTE(liniuke133 @ 2011 01 10, 11:37)
Dabar turėtų skiepyti nuo tuberkuliozės, difterijos-stabligės bei poliomelito. Šitie skiepai eina 6-7 metų vaikams. Bent jau taip rašoma skiepų kalendoriuje.
Na mes tada tikrai neskubesim. Skepysimes, kai nebus tiek daug bacilų. Gerai, kad nemačiau tos laidos.
QUOTE(*NYC* @ 2011 01 10, 05:28)
na laida tai tikrai baisi ,o kokie skiepai 6-iams? mes dabar jokiu skiepu negausim iki 11 metu. O toje laidoje juk labiausiai buvo akcentuojama Hep B skiepas kuris pirmais metais yra suvaromas keliom dozem,bent jau pas mus
savo vaikus du skiepijau visais skiepais,o kai susilaukiau treciojo ir kai paskiepijo kudikeli dvieju dienu ir kai atsirado guziukus ant kaklo,ir kai norejo visi hirurgai isoperuoti atsirado reakcija,tai dabar tikrai neduodu jokiu skiepu skiepyti savo vaiku,esu labai pries visus skiepus,beje nei vyras,nei as,nei visi dauguma draugu buvo neskiepyti ir aciu dievui esame sveiki,ai cia labai daug diskutuojamas kl,bet kiekvienas elgiasi kaip ismano,kaip pripomuoti informaciojos,gerai,kad pagaliau praregejau
Visas su Naujais Metais,linkiu daug daug sveikatos,seimynines laimes
Mačiau tik tos laidos nuotrupas, bet, mano nuomone, skiepai nuo kai kurių ligų gal vis tiek saugo Juk šiais laikais vaikai kažkodėl masiškai nemiršta, pavyzdžiui, nuo difterijos Apskritai nelabai serga šia liga. O gal reakcija į skiepus yra kaip išimtis iš taisyklės, juk ir į gripą visų organizmai skirtingai reaguoja, ir į tam tikrus vaistus. Pavyzdžiui, yra žmonių, kurie alergiški penicilinui. Yra žmonių, kuriuos ir bitės įgėlimas alergizuoja
Kuo niekada netikėjau, tai visais tais išvalytais, taip pat skiepais nuo rotaviruso ir pneumoskiepais, čia tai grynas pinigų plovimas Pažįstamas medikas sakė, kad galim skiepyti, jei pinigų negaila.
Kuo niekada netikėjau, tai visais tais išvalytais, taip pat skiepais nuo rotaviruso ir pneumoskiepais, čia tai grynas pinigų plovimas Pažįstamas medikas sakė, kad galim skiepyti, jei pinigų negaila.
Visus švenčiančius vaikučius sveikiname šia gražia proga
Kas dėl skiepų, tai jais abejoti pradėjau prieš kokį pusmetį, kai pradėjau gilintis į savo vaikų ligas ir kada jie serga. Vienareikšmiškai, praėjus 1 savaitei-mėnesiui po skiepo - sloga, kosulys, galiausiai bronchitas Neskiepysiu aš saviškės, nebent rasiu labai svarios informacijos, kad šis skiepas yra tikrai reikalingas. Dėl ligų paplitimo, tai manau čia ne skiepų nuopelnas, bet geresnių gyvenimo sąlygų, asmens higienos. Paskutinį pusmetį stengiuosi vaikus gydyti ir be cheminių vaistų, jau nekalbu apie antibiotikus, tai matau labai gerus ženklus
Kas dėl skiepų, tai jais abejoti pradėjau prieš kokį pusmetį, kai pradėjau gilintis į savo vaikų ligas ir kada jie serga. Vienareikšmiškai, praėjus 1 savaitei-mėnesiui po skiepo - sloga, kosulys, galiausiai bronchitas Neskiepysiu aš saviškės, nebent rasiu labai svarios informacijos, kad šis skiepas yra tikrai reikalingas. Dėl ligų paplitimo, tai manau čia ne skiepų nuopelnas, bet geresnių gyvenimo sąlygų, asmens higienos. Paskutinį pusmetį stengiuosi vaikus gydyti ir be cheminių vaistų, jau nekalbu apie antibiotikus, tai matau labai gerus ženklus
o man gaila, kad sausinukų gimtadieniai nesukėlė tiek dėmesio kiek skiepai...
QUOTE(renute @ 2011 01 10, 22:54)
o man gaila, kad sausinukų gimtadieniai nesukėlė tiek dėmesio kiek skiepai...
niu niu,ko jau taip grauzies
Ko nepasveikinome,tai sveikiname,linkime sypsotis kaip saulytem ir nesirgti visiems bucinukai i zandukus