laba laba. o aš išvis supermamas ilgai apleidus buvau. šiandien dar tik pabaigiau senąją temą skaityti.. tai prie kurių čia mane dabar priskirti reikėtų? nei prie rašančių nei prie skaitančių nors į 10 temos pradžioj papuoliau
Mes gi Į Šilainius persikraustėm, tai prie naujo darželio pratinasi maniškiai. Skaitau skaitau, kad beveik visi sausinukai paruošiamukuose jau, o maniškis - ne
kažkaip mes visai prie jūsų nesipaišom nei dantys krenta, nei skaityt mokam, domina mūsiškį tik mašinos arba sportas. baisiausiai karete lankyt nori reik kažkokio sporto būrelio Šilainiuose ieškot, gal kuri žinot ką gero šitam rajone?
QUOTE(liniuke133 @ 2010 11 15, 13:50)
laba laba. o aš išvis supermamas ilgai apleidus buvau. šiandien dar tik pabaigiau senąją temą skaityti.. tai prie kurių čia mane dabar priskirti reikėtų? nei prie rašančių nei prie skaitančių nors į 10 temos pradžioj papuoliau
Mes gi Į Šilainius persikraustėm, tai prie naujo darželio pratinasi maniškiai. Skaitau skaitau, kad beveik visi sausinukai paruošiamukuose jau, o maniškis - ne
kažkaip mes visai prie jūsų nesipaišom nei dantys krenta, nei skaityt mokam, domina mūsiškį tik mašinos arba sportas. baisiausiai karete lankyt nori reik kažkokio sporto būrelio Šilainiuose ieškot, gal kuri žinot ką gero šitam rajone?
Oi patikėk tikrai ne visiems dantys krenta, ir ne visi paruošiamojoj klasėj.
Maniškei dantys dar net nesiruošia kristi, turi visus pieninius. Į paruošiamą kolkas irgi neina, va tik skaityt ir skaičiuot moka. Bet tik tiek.
O spoortuot mano panai irgi labai patinka, buvo užsigeidus karate lankyt, bet treneris nepatiko, tai baigės jos noras.
Oxo kaip jusu vaikai daug visko nori. Maniskes tai tik prie manes turbut nori buti prilipusios. Sokiai pasirode sunku. Nors visi sako, kad Inetai reik sokti. Bet ai pabandysim ka nors kito. Tik jauciu maiskes karate tai nenores
Mums tai pienianiai arba krenta arba kliba,dygsta nuolatiniai krupiniai.
QUOTE(lile @ 2010 11 15, 16:35)
Oxo kaip jusu vaikai daug visko nori. Maniskes tai tik prie manes turbut nori buti prilipusios. Sokiai pasirode sunku. Nors visi sako, kad Inetai reik sokti. Bet ai pabandysim ka nors kito. Tik jauciu maiskes karate tai nenores
Maniškė dar pametus galvą dėl teniso, bet kolkas susitarėm, kad siais metai nelankys.
Ir aplamai maniškė nori viską lankyt ir viskas jai patinka.
Labai buvo malonu siandien pamatyti jovka su dukrytemis. Labai dekinga uz pagalba
QUOTE(lile @ 2010 11 16, 21:03)
Labai buvo malonu siandien pamatyti jovka su dukrytemis. Labai dekinga uz pagalba
Man irgi buvo malonu. O kaip taviškei ar patiko? Ar norės dar kartelį eiti? O gal jau ir buvot?
na mes į paruošiamukus irgi dar neinam, tik dantis mėtom.
bandėm būti čiuožėjom, bet bandymai pasibaigė po pirmo karto. per sunku, kojas skaudėjo, rankos šalo. jau taip buvau apsidžiaugusi, kadatrado savo sritį, bet visgi ne, vėl ieškom.
labas vakarėlis.
bandėm būti čiuožėjom, bet bandymai pasibaigė po pirmo karto. per sunku, kojas skaudėjo, rankos šalo. jau taip buvau apsidžiaugusi, kadatrado savo sritį, bet visgi ne, vėl ieškom.
labas vakarėlis.
QUOTE(renute @ 2010 11 18, 22:22)
na mes į paruošiamukus irgi dar neinam, tik dantis mėtom.
labas vakarėlis.
labas vakarėlis.
Kad rankos nešaltų, tai problema lengvai išsprendžiama: šiltesnės pirštinės. O va dėl sunkumo, tai jau kas kita. Aistei tai labai patinka, šiandien net apsiverkė, kai pasakiau, kad neis į treniruotę. Bet susirgo mano panelė.
ne, ne mums čiuožimas.
po treniruotės visą vakarą praverkė taip kojas skaudėjo. aišku po kiek laiko būtų pripratusi prie krūvio ir pirštines šiltesnes būtume atradę, bet jei pati nenori aš tikrai neversiu.
nuo sausio mėnesio bandysim karate. norai pas mus nerealūs.
po treniruotės visą vakarą praverkė taip kojas skaudėjo. aišku po kiek laiko būtų pripratusi prie krūvio ir pirštines šiltesnes būtume atradę, bet jei pati nenori aš tikrai neversiu.
nuo sausio mėnesio bandysim karate. norai pas mus nerealūs.
Jei nenori, tai aisku nereikia verst. Bet siaip tai nuo bet kokio sporto pradžioj kojas, rankas skaudės. Čia taip jau būna su sportu, kai kūnas prie sporto nepripratęs. Maniškė, tai jau taip prie fizinio krūvio pripartus, kad jei tą dieną niekur nesportuoja namie pasimankštinam, nes jei ne pas ją būna per daug energijos
Mnao mergina tai gimnastiką lanko. Kol aš rinkausi kur čia geriau nuvedus, į darželį atėjo trenerė, apžiūrėjo, palankstė mergaites ir įteikė kelioms pakvietimus į treniruotes, tai taip ir užsikabinom. Tfu tfu tfu, kol kas patinka, labai laukia teniruočių, tik, kad per tas ligas nemažai jau jų praleidom
Sveikutes,
mes tai pradesim lankyti baseina ir futbolo treniruotes,nori ir karate,bet ir taip kaip bernas jau prisiboksuoja,pasipesa su broliu,nelabai jau noriu ten ji leisti,manau pakas ir tu dvieju bureliu
mes tai pradesim lankyti baseina ir futbolo treniruotes,nori ir karate,bet ir taip kaip bernas jau prisiboksuoja,pasipesa su broliu,nelabai jau noriu ten ji leisti,manau pakas ir tu dvieju bureliu