Na pas mus su ligom ir taip idomiai. Pati va po 3 sav biletenio grizau ir tai dar skaitos pilnai nepasveikus, bet dirbti noriu
As su klausimu, gal patarsit. Kazkaip neapsisprendziu. Mano merginos nenori sokti. Itariu, kad joms sunku, jos ten pacios maziausios. Sunku prisiminti judesiukus, o dar ai mes tiek sergam, kad visa men nelankem ir vel vis gaunas praleisti kokia pamokele, o reikalauti reikalauja. Net nezinau ka daryt ar dar luktelti ir neversti ju per prievarta, bijau, kad paskui visai nenores sokti.
sveikute.
aš nevesčiau į šokius, juo labiau jei pačios merginos nenori.
gal ne jų sritis šokiai, gal vėliau norės piešti, dainuoti ar sportuoti ką nors.
aš irgi norėčiau,kad mano panikė ką nors lankytų,bet ji nenori ir neleidžiu,sakė mokyklinio amžiaus kai bus, labiau žinos ko pati nori, tai tada ir lankysim.
aš nevesčiau į šokius, juo labiau jei pačios merginos nenori.
gal ne jų sritis šokiai, gal vėliau norės piešti, dainuoti ar sportuoti ką nors.
aš irgi norėčiau,kad mano panikė ką nors lankytų,bet ji nenori ir neleidžiu,sakė mokyklinio amžiaus kai bus, labiau žinos ko pati nori, tai tada ir lankysim.
Man labai gaila, kad nenori, aisku as visgi verciu ta kalte tam, kad jos mazai lanko, ir joms sunku gaunas pasivyti. Pradzioje tai labai norejo. Visgi jos gaunas ten maziausios, gauguma vaiku mazdaug trrecios ketvirtos klase, yra 2 vaikuciai mazdaug ju amziaus.
o kodėl tu nori, kad būtent šokius lankytų?
QUOTE(renute @ 2010 10 11, 22:18)
Dar viena būsima fotografė. Aistė irgi labai daug paveiksluoja, tik savęs tai ne save tik filmuoja
QUOTE(lile @ 2010 10 19, 13:07)
As su klausimu, gal patarsit. Kazkaip neapsisprendziu. Mano merginos nenori sokti. Itariu, kad joms sunku, jos ten pacios maziausios. Sunku prisiminti judesiukus, o dar ai mes tiek sergam, kad visa men nelankem ir vel vis gaunas praleisti kokia pamokele, o reikalauti reikalauja. Net nezinau ka daryt ar dar luktelti ir neversti ju per prievarta, bijau, kad paskui visai nenores sokti.
Gal tai vis delto ne jų veikla, arba vadovė nepatinka. Nes va Aiste, kai pernai lankė čiuožimą irgi buvo silpniausia grupėj, bet jos noras dėl to nedingo. Siemet jau kitaip dažnai trenerė net pasako, kad daro geriausiai, tai dabar tas noras dar didesnis. Bet ji man vis pasako, kad aš labai gerą trenerę parinkau, pačią geriusią.
Per prievartą nevesčiau.
lile as ir pritariu,kad neleisk jei nenori,nebent jos tam yra super gabios,o jei tik siaip kaip uzsiemimui,luktelk. As kai saviskius buvau i plaukima mazesnius uzrasius,tai puse pamoku prasededavo arba darydavo kas jiems patinka-nustojau leidusi ir va tik siemet jau patys pasiprase,kad vel nori plaukti ir dabar matosi ,kad tikrai nori ir pamokos neina veltui,aisku man darbo padaugejo visus 3 i baseina vezti + dar kiti dickes bureliai,bet .. tokia jau mamu dalia
QUOTE(lile @ 2010 10 19, 13:07)
Na pas mus su ligom ir taip idomiai. Pati va po 3 sav biletenio grizau ir tai dar skaitos pilnai nepasveikus, bet dirbti noriu
Sveiki.
Mano vyresnioji lanke sokius ir anglu bet po pusmecio atsisake sokiu ir katigoriskai atsisake jos lankit o anglu su melu noru lanko,net buvo pikta kad vasaro nebuna pamokeliu,uztat mazoji pradeda savanoriskai lankit sokius.gal tu jom pasiulik koki kita bureli.
Na sokius visgi palikau ramybeje, nes prasidejo Inesos kosejimu ieskojimo priezastys, kurios atvede prie asmos. Kiek suprantu problema pas mus neumi, tikriausiai gal issiversime be visokiu vaistu, bandome palaikyti dar mazesne dulkiu koncentracija namuose Nors manau, kad ir taip tu dulkiu ne kazin kas, nu bet dar prie viso to patalus vediname jau tankiai. Kaip ir viskas rodos gereja ir stipriai. Atradome alergenus, manau mums cia tokius blogus dlykus dare tos namu erkuter. Na bet siuo metu mano mergina per diena sukosti tik kelis kartus ir tai pazanga nuo istiso kosejimo nakcia.
Na sokiams tikrai atboi, nebent rasiu kazka patrauklesnio. Na mano Ineta spirga su tais sokiais, bet bus matyt, jei sukontroliuosime Inesos kosejimus ir sirgimus, gal pratesime lankymasi baseine. Nuo pavasario mums sunkiai sekesi i ji nueiti, vis kosedavo ir bijojau vesti, kad neprisidaryciau problemu. Aisku baseinas vel gi nelabai tinka Inetai, tai sausa oda, o chloras ja dar sausina. Na istisinis gaunas galvos skausmas, nori vaikams padeti, bet kad neiseina visko suderinti. Aisku jei nedirbtum viskas gal ir kitaip butu, bet kai dirbi visa darbo diena, tai nelabai pavyksta.
Na sokiams tikrai atboi, nebent rasiu kazka patrauklesnio. Na mano Ineta spirga su tais sokiais, bet bus matyt, jei sukontroliuosime Inesos kosejimus ir sirgimus, gal pratesime lankymasi baseine. Nuo pavasario mums sunkiai sekesi i ji nueiti, vis kosedavo ir bijojau vesti, kad neprisidaryciau problemu. Aisku baseinas vel gi nelabai tinka Inetai, tai sausa oda, o chloras ja dar sausina. Na istisinis gaunas galvos skausmas, nori vaikams padeti, bet kad neiseina visko suderinti. Aisku jei nedirbtum viskas gal ir kitaip butu, bet kai dirbi visa darbo diena, tai nelabai pavyksta.
prasidės ir man tokie vargeliai kaip Liles. lapkričio 2d. grįžtu į darbą.
visa šęima iš naujo pratinsimės prie naujo ritmo.
o šiandien bažnyčioje buvom nuo ryto, paskui traukinius apžiūrėjom traukinių stoty ir galiausiai kapai. visi kapeliai jau senoki, jau susitaikyta su tuom daug maž, na bet klasioko kapas, nežinau kada galėsiu ramesne širdim nueiti prie kapo.
žodžiu nemažai apmąstymo turėsiu šį vakarą, visada iš po kapų taip būna.
einu dabar išmaudysiu šunį, paskui persikelsiu foto, bandėm a lia rudens fotosesiją padaryti. toli dar iki tikros fotosesijos, bet gal nors viena nuotrauka bus puse velnio.
laba vakarėlį.
visa šęima iš naujo pratinsimės prie naujo ritmo.
o šiandien bažnyčioje buvom nuo ryto, paskui traukinius apžiūrėjom traukinių stoty ir galiausiai kapai. visi kapeliai jau senoki, jau susitaikyta su tuom daug maž, na bet klasioko kapas, nežinau kada galėsiu ramesne širdim nueiti prie kapo.
žodžiu nemažai apmąstymo turėsiu šį vakarą, visada iš po kapų taip būna.
einu dabar išmaudysiu šunį, paskui persikelsiu foto, bandėm a lia rudens fotosesiją padaryti. toli dar iki tikros fotosesijos, bet gal nors viena nuotrauka bus puse velnio.
laba vakarėlį.
Sveikos,
ale visos kad tylim, tai arba daug problemu, arba jau Kaledoms ruosiames O gal parodoje visos lankosi
As apie ligeles nenoriu ir sneketi jau, dabar kaip ir tyliu kol kas. Bet vat bijau ar mano merginos tiek sirgdamos pasiruos paruosiamukams. Pradejau abejoti. Idomu ka tokiu atveju reiktu daryti.
Kadandi siek tiek mums tfu tfu, tai norejau su merginomis i spektakli, bet ziuriu leliu teatras neturi musm ka naujo parodyti, o Vilkolakis jau reklamuoja Kaledini vaidinima. Gal zinote ka nors kur vykstant idomau.
ale visos kad tylim, tai arba daug problemu, arba jau Kaledoms ruosiames O gal parodoje visos lankosi
As apie ligeles nenoriu ir sneketi jau, dabar kaip ir tyliu kol kas. Bet vat bijau ar mano merginos tiek sirgdamos pasiruos paruosiamukams. Pradejau abejoti. Idomu ka tokiu atveju reiktu daryti.
Kadandi siek tiek mums tfu tfu, tai norejau su merginomis i spektakli, bet ziuriu leliu teatras neturi musm ka naujo parodyti, o Vilkolakis jau reklamuoja Kaledini vaidinima. Gal zinote ka nors kur vykstant idomau.
Lile,pasiuluciau dramos teatra,praeitais metais ziurejome Anderseno gatve,nu zinok super,kaip patiko vaikams,tik dabar paziurejus i repertuara,gaila,kad jau pavelavote,o lik gruodzio men jo nera ir siaip dramos teatre,ypac tose mazosose salese,kestucio gatveje kur yra,tikrai vyksta saunus spektakliai,man leliu kazkaip niekad nepatiko,nei vaikams,nei mums suaugusiems.
Mes aciu dievui irgi sveiki,Nojukas saunuolis,bando rasyti,skaityti,o grupeje tik du vaikai ta daro,tai tikrai dziaugiuosi savo vaiku,ir pats labai domisi visokiomis uzduotelemis,visus uzrasus bando perskaityti,o kas keisciausiai,geriau paraso,negu perskaito
Mes aciu dievui irgi sveiki,Nojukas saunuolis,bando rasyti,skaityti,o grupeje tik du vaikai ta daro,tai tikrai dziaugiuosi savo vaiku,ir pats labai domisi visokiomis uzduotelemis,visus uzrasus bando perskaityti,o kas keisciausiai,geriau paraso,negu perskaito
Mes ir kol kas geriau rasom nei skaitom. Ypac Ineta megsta pati susigalvoti zodzius ir rasyti, Inessa daugiau raides praleidineja. Skaitom bet sunkiai, vakar pakaitomis abi man padedant viena knygute perskaite, bet siaip skaito sunkiai. As daugiau del tu mokymosi gabumu nepergyvenu, per metus tuos prasilaus, labiau gazdina socialiniai dalykai, labai megsta, kad jomis butu rupinamasi, susikaupti prie darbeliu sunku, labai domina kitu darbai
O uz dramos teatro ideja Aciu.
O uz dramos teatro ideja Aciu.