QUOTE(lile @ 2012 09 25, 01:12)
as nebepamenu, bet jei apie zenklu suskirstyma i kategorijas, buvo trys
O as namu darbu tikrinu, ir kaip be darytu, patikrinus man, pasirodo, kad dar kazka reikejo padaryti
Gal kas gali pasufleruoti, kokiomis kompiuterinemis programomis vaikui iseitu lengviau piesti. Turim darbeli padaryti kompiuterinemis piesimo programomis ir man kazkaip niekuomet neteko jomis piesti, tai net nezinau kuo vaikui patarti Gal kazkas yra susidure.
O as namu darbu tikrinu, ir kaip be darytu, patikrinus man, pasirodo, kad dar kazka reikejo padaryti
Gal kas gali pasufleruoti, kokiomis kompiuterinemis programomis vaikui iseitu lengviau piesti. Turim darbeli padaryti kompiuterinemis piesimo programomis ir man kazkaip niekuomet neteko jomis piesti, tai net nezinau kuo vaikui patarti Gal kazkas yra susidure.
na piesimui siaip spec lenteles yra parsiduodamos,o kokio tipo cia darbelis ,nes kompu piesimas ne piesimas juk pirma ranka ant popieriaus reiketu lavint
maniskiai ir siemet irgi antrokai,kol kas pradzia gera ,ispudziai irgi geri,nes mes persikelem,tai ir musu mokykla pakito. Kaip uzklasine veikla tai pas mus tik baseinas ir pianinas,daugaiu nekraunu jiems ant peciu pavasary uzrasyciu i futbola jei nores
o kas liecia kompikus,tai as nematau nieko blogo,kad vaikai zino kaip su jais naudotis,nekalbu apie zaidimus nes dabar juk beveik viskas yra spausdinama mokyklose,taip ,kad kuo greiciau jie ivaldys si mena tuo bus geriau ir lengviau,nes bedzioti raides su vienu pirstu tikrai nera lengva eknygu irgi yra daug ir jos zymiai pigesnes nei popierines,maniskiai ant kinndel'io skaito