Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukų nameliai

QUOTE(lile @ 2012 09 25, 01:12)
smile.gif as nebepamenu, bet jei apie zenklu suskirstyma i kategorijas, buvo trys smile.gif

O as namu darbu tikrinu, ir kaip be darytu, patikrinus man, pasirodo, kad dar kazka reikejo padaryti smile.gif

Gal kas gali pasufleruoti, kokiomis kompiuterinemis programomis vaikui iseitu lengviau piesti. Turim darbeli padaryti kompiuterinemis piesimo programomis ir man kazkaip niekuomet neteko jomis piesti, tai net nezinau kuo vaikui patarti smile.gif Gal kazkas yra susidure.

na piesimui siaip spec lenteles yra parsiduodamos,o kokio tipo cia darbelis ,nes kompu piesimas ne piesimas juk ax.gif pirma ranka ant popieriaus reiketu lavint blush2.gif

maniskiai ir siemet irgi antrokai,kol kas pradzia gera thumbup.gif ,ispudziai irgi geri,nes mes persikelem,tai ir musu mokykla pakito. Kaip uzklasine veikla tai pas mus tik baseinas ir pianinas,daugaiu nekraunu jiems ant peciu pavasary uzrasyciu i futbola jei nores ax.gif

o kas liecia kompikus,tai as nematau nieko blogo,kad vaikai zino kaip su jais naudotis,nekalbu apie zaidimus rolleyes.gif nes dabar juk beveik viskas yra spausdinama mokyklose,taip ,kad kuo greiciau jie ivaldys si mena tuo bus geriau ir lengviau,nes bedzioti raides su vienu pirstu tikrai nera lengva rolleyes.gif eknygu irgi yra daug ir jos zymiai pigesnes nei popierines,maniskiai ant kinndel'io skaito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 09 24, 17:39)
Labas  4u.gif
Ieškau pagalbos  ax.gif Gilė 8 psl,2 užduotis  blush2.gif Mums tik 2 kategorijos gaunasi  blush2.gif

O čia pratybose? Pažiūrėjau pas saviškę gilės pratybas ir neradau, kad ten būtų koks skirstymas. Sakau gal knygoj kokia užduotis yra. O knygos kos mokykloj, leidau nesinešiot. blush2.gif
Atsakyti
Gilės pratybose .
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 09 26, 13:01)
Gilės pratybose .

tai gal taviškis antrokas?
Atsakyti
Arba tai Giles testai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 09 26, 12:20)
tai gal taviškis antrokas?
Pirmokas ax.gif
Atsakyti
Ieva, Jogaila, Sauliu, Rugile ,Kristupa,Inesa ir Ineta Su jau atejusiu 8-uoju gimtadieniu!!!! 4u.gif

Faustina su ryt pasibeldzianciu !!! 4u.gif

Sausinuku mamos- lupt jus reik uz toki bendravima tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *NYC*: 10 sausio 2013 - 13:35
QUOTE(*NYC* @ 2013 01 10, 13:34)
Sausinuku mamos- lupt jus reik uz toki bendravima tongue.gif  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif
Gal kuriai atliko Matematikos vadovėlio Riešutas IIdalis ?Pasirodo,mano vaikis negrąžino į biblioteką,o mokytoja pasakė tik birželio viduryje....
Atsakyti
Šiandien buvom pastatyti prieš faktą,kad tikyba privaloma doh.gif Lyg ir ne katalikiškos pakraipos mokykla,o meno.Lyg ir bažnyčia atskirta nuo valstybės.Bet gal nuo švietimo ne? g.gif
Kaip kitur?
Atsakyti
Ai,aš čia viena pasikalbu,niekas nesiginčija,į akis nešoka lotuliukas.gif
Kaip jūsų mokinukams sekasi?Ar yra papildomos pamokos "Mokausi taisyklingai skaityti ir rašyti" ?Antrokai išmoko mintinai sudeties lentelę?
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 09 25, 15:56)
Ai,aš čia viena pasikalbu,niekas nesiginčija,į akis nešoka  lotuliukas.gif
Kaip jūsų mokinukams sekasi?Ar yra papildomos pamokos "Mokausi taisyklingai skaityti ir rašyti" ?Antrokai išmoko mintinai sudeties lentelę?

Jokių papildomų pamokų nėra, ir po teisybe nesuprantu kam tokia būtų reikalinga. Per lietuvių jie rašo diktantus, nurašinėja tekstus tai tuo pačiu ir rašyt taisyklingai mokos. Tas pats su skaitymu.
O sudėties lentelę, tai pirmą kartą apie tokią girdžiu. 4u.gif
Šiemet mano antrokė labiausiai vargsta prie dailės, nes nori visad padaryt tobulus darbelius. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 09 26, 07:54)
Jokių papildomų pamokų nėra, ir po teisybe nesuprantu kam tokia būtų reikalinga.
Manai,aš suprantu? ax.gif Va kokį atsakymą gavau,kai norėjom atsisakyt,nes vaikui po rankos lūžio ir operacijos reikalinga reabilitacija,o dėl to modulio nespėja į baseiną....Dvi dienas net po 6pamokas,kitas-5.Penktadienį užsiėmimai pas logopedę.Kas bus vyresnėse klasėse,ijau pagalvot.Gal spės grįžti vakarienės...

"Lietuvių kalbos ir matematikos modulio "Siekiu taisyklingai rašyti ir skaičiuoti" pamokos tikslas pastiprinti šių dalykų žinias. (Vieniems "užlopyti" spragas, kitiems pagilinti žinias.) Ši grupė sudaroma visiems mokslo metams, nes tai ne būrelis. "

Atsakyti